Hae
Paletilla

Juhlakauden meikki-inspiraatio – Jouluinen silmämeikki

Sitä onkin sitten jo joulukuu huomenna. Monet varmasti ovat jo viettäneet pikkujouluja, mutta joillakin ne voi olla vielä edessä. Mulle juhlakausi tarkoittaa huomattavasti räväkempiä ja rohkeampia meikkejä. Pikkujouluaika sekä juhlakausi ylipäätään tarkoittaa rajattomia mahdollisuuksia meikin suhteen!

Itse miellän juhlakauden sävyihin punaiset, kultaiset, siniset sekä pronssiset sävyt. Mutta mitä jos silmämeikin tekisi sävyillä mitä normaalisti ei tule käytettyä juuri ollenkaan? Mulle nämä sävyt ovat esimerkiksi vihreä sekä hopea. Joten sen takia sain inspiraation tehdä silmämeikin näillä kahdella sävyllä, mutta voitteko uskoa multa ei löytynyt yhtäkään hopeaa luomiväriä! Meikki arsenaalistani löytyy kyllä mitä ihmeellisimpiä luomivärejä, mutta ei hopeaa! Luomivärin olisi toki voinut vaihtaa glitteriin mitä tästä silmä meikistä löytyykin, mutta glitterin alle ei ollut hopeaa luomiväriä, joten skippasin idean ja nappasin kultaisen sävyn käyttöön.

Päädyin tekemään HALO- silmämeikin, jossa pääväri löytyy silmän sisä- sekä ulkonurkasta, joka on tällä kertaa se vihreä. Silmän keskiosan vapaalle alueelle laitetaan vaaleampi sävy tuomaan kirkkautta katseeseen ja se on tällä kertaa kultainen glitter.
Itse tykästyin silmämeikin värimaailmaan vaikka se aluksi tuntui hieman vieraalta ja huomiota herättävältä. Voisin ajatella käyttäväni tätä silmämeikkiä joskus muulloinkin. Vahvemmissa silmämeikeissä suosin irtoripsiä, sillä ne viimeistelee silmämeikin. Tämän silmämeikinhän voi toteuttaa missä vain väreissä ja on loppuenlopuksi melko helppo tehdäkkin.

Millainen on sinun juhlakauden silmämeikkisi?
Kulmakarvat:
Anastasia Beverlyhills – DipBrow Pomade – Blonde
Silmämeikki :
Essence –  My Must Haves Eyeshadow 09 chilli vanilli
Nyx – Ultimate Shadow Palette – Warm Neutrals
Nyx – Hot single eyeshadow – Dank
Inglot – Eyeshadow -Fard a Paupieres
Nyx – Eyeshadow Base White
The Body Shop – Glitter Dust Gold
The Balm – Mary-lou Manizer
The Body Shop – Color Crush – Fig Leaf
Ripset:
Irtoripset – Ebay
Essence – Lash Princess&Get Big

6 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Ihana meikki, kultainen kimallus on hauskasti toteutettu 🙂

 2. Niina kirjoitti:

  Todella kaunis meikki! <3 En ole koskaan kokeillut vihreää, en oo jotenkin ajatellun miten kaunis sekin on 🙂 Oot kyllä taitava!

 3. Viivi kirjoitti:

  Kiitos Niina!<3 Mä käytän vihreää todella ujosti jos käytän, mutta tämän meikin myötä itsellenikin tuli varmempi olo käyttää vihreää sillä onhan se upea väri!

 4. Viivi kirjoitti:

  Kiitos!:) Glitteriähän voi laittaa ihan minne vaan silmämeikissä 🙂

 5. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Ooh miten upea silmämeikki! Rakastan noita vihreitä sävyjä kultaisen glitterin kanssa 🙂

 6. Viivi kirjoitti:

  Kiitos!<3 Mä itsekkin tykästyin vihreän sävyihin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.