Hae
Paletilla

Kauneusbloggaajien joulukalenteri luukku 12 – Tuotevinkkejä juhlakauteen

*Sisältää mainoslinkkejä

 

Kauneusbloggaajien joulukalenteri 2019

Kauneusbloggaajien joulukalenteri banneri on Laura Loukolan käsialaa.

Kauneusbloggaajien joulukalenterissa on nähty jo 11 erilaista luukkua ja nyt olisi vuorossa luukku numero 12! Olen itse siis kalenterissa tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana mikä on mielestäni jännittävää, mutta samalla myös se tuo itselle tietynlaista joulu fiilistä. Mä en itse ole mitenkään kauhean jouluihminen, mutta mielestäni tälläinen yhdessä luotu kalenteri on todella ihana ajatus ja luo tietynlaista yhteisöllisyyttä. Eilinen luukku avautui Strokes of Color blogissa ja huomisen luukku nähdään Dioriinan blogissa.

Mietin pitkään millaisen luukun haluan luoda ja mieleeni tuli vain jakaa vinkkejä onnistuneisiin juhla lookkeihin sillä miellän itse joulukuun tietynlaiseksi juhla kuukaudeksi. Monet juhlivat vielä joulukuun aikana pikkujouluja, sitten on itse joulupäivä ja kuukauden kruunaa uusivuosi. Joten eiköhän kurkata miten saat juhla lookkisi loistamaan!

Kauneusbloggaajien joulukalenteri

Panosta meikkipohjaan

Onnistuneen meikin salaisus on kaunis sekä kestävä meikkipohja. Kaikki lähtee huolellisesti kosteutetusta ja hoidetusta ihosta. Kiinnitä huomiota ihonhoitoosi jo hyvissä ajoin ennen juhlia, mutta juhlapäivänä meikinpohjustus on erityisen tärkeää. Pohjusta kasvot kosteusvoiteella joka soveltuu meikin alle tai meikinpohjustus tuotteella. Itse käytän lähes aina pohjustukseen ainoastaan kosteusvoidetta, mutta monella on käytössä erillinen kasvojen pohjustukseen tarkoitettu tuote.

Untitled

Meikkipohjaksi kannattaa valita kestävä meikkivoide jonka pysyvyyteen luottaa jo ennestään. Tee meikkipohja samanlailla kuin arkenakin, mutta panosta esimerkiksi siihen, että peität kasvoilta huolellisesti punasuuden sekä ihon pienet virheet. Omia suosikkejani kestävän meikkipohjan tekoon on *Clarins Skin Illusion meikkivoide joka antaa kauniin kuulaan lopputuloksen ollen kuitenkin silti todella kestävä. Toisena suosikkina pitkään on ollut *Estee Lauderin Double Wear jolla saa tehtyä vielä kestävämmän sekä mattaisemman meikkipohjan.

kauneusbloggaajien joulukalenteri

Ripaus glitteriä

Glitter kuuluu mielestäni juhliin ympäri vuoden ja varsinkin jouluun sekä uudenvuoden juhliin! Juhlameikki voi olla arkinen, mutta siitäkin saa heti näyttävämmän kun siihen lisää ripauksen glitteriä. Glittereitäkin on eri vaihtoehtoja ja valikoimaa löytyy irtoglittereistä glitter paletteihin. Irtoglittereitä myy Elina K Glitter ja esimerkiksi *Nyx. Irtoglittereiden lisäksi löytyy nykyään myös erilaisia glitter paletteja joita löytyy Elina K valikoimasta tai sitten esimerkiksi Smashitin glitter paletti on yksi vaihtoehto.

kauneusbloggaajien joulukalenteri

Oli kyseessä sitten irtoglitter tai palettiin presattu glitter niin se täytyy aina kiinnittää jollakin luomille tai kasvoille. Glittereiden kiinnitykseen parhaiten Nyxin Glitter Primer. Kyseistä tuotetta voi käyttää myös todella shimmeristen luomivärien tai vaikka pigmenttien kiinnitykseen. Näin ollen mikään ei varise poskille juhlien aikana!

Untitled

Kampauksesta helposti näyttävä

Onnistunut juhla look muodostuu kokonaisuudesta jossa kampaus on iso osa sitä. Ei kannata kuitenkaan turhautua jos et osaa tehdä samanlaisia kampauksia kun kampaajasi, sillä juuri näitä varten on erilaiset koristeelliset pinnit. Itse yleensä kiharran hiukset ja kiinnitän kauniilla pinnillä toiselle puolelle. Näin syntyy yksinkertainen ja helppo juhlakampaus mikä on kuitenkin juhlava! Erilaisia pinnejä ja hiuskoristeita saa esimerkiksi Glitteristä.

kauneusbloggaajien joulukalenteri

Sellainen oli kauneusbloggaajien joulukalenteri luukku 12. Tuotevinkkejä olisi voinut jakaa vaatteista asusteisiin sekä muihin juttuihin, mutta pidättäydyin lähes kokonaan kosmetiikan parissa. Ennen kaikkea kuitenkin meikkaa juhliin kuten haluat, pukeudu kuten haluat ja ole juuri sellainen kuin olet!


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TRENDIKÄS CLARINS JOLI BLUSH POSKIPUNA

PAI SKINCARE LUONNONKOSMETIIKKASARJA HERKÄLLE IHOLLE

KOREALAISEN KOSMETIIKAN LAHJAVINKKEJÄ

5 kommenttia

 1. Minninii kirjoitti:

  Mikä sävy sulla on tuosta Double Wearista? Tuo Clarinsin meikkivoise on uusi tuttavuus mulle! Millainen sävy valikoima siinä on? Ja mikä saävy sulla on? Olen kokeillut DW:stä 1N1 ja 1N2, joista välimuoto olisi kaikkein paras!

 2. Minninii kirjoitti:

  Mitkä sävyt sulla on noista meikkivoiteista? Testasin DW:stä sävyt 1N2 ja 1N1 . Niistä parhaiten sopiva voisi olla tuo vaalein….Clarinsin meikkivoide on uusi tuttavuus!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Mulla on Double wearista sävy 1N0 ja Clarinsissa 103 🙂 Suosittelen kyllä kokeileen jos haluaa sellaisen kevyen, mutta kestävän meikkipohjan josta saa kyllä kerrostamalla peittävämmänkin!

 3. Nena Sofia kirjoitti:

  Hyviä vinkkejä! Tuo Elina K:n glitterpaletti on älyttömän upea <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *