Hae
Paletilla

Miten ylläpitää kylmän ruskeaa sävyä hiuksissa?

*Sisältää mainoslinkkejä

Kävin muutama noin kuukausi sitten kampaajalla ja hiukseni värjättiin 20-vuoden blondina olemisen jälkeen ruskeiksi. Koska olin tottunut ylläpitämään vain kylmää sävyä blondeissa hiuksissani pelkäsin ruskean sävyn ylläpitoa. Onnekseni kuitenkin kylmää sävyä ylläpidetään samalailla niin vaaleissa kuin tummissakin hiuksissa, mutta vaaleissa hiuksissa kylmän sävyn huomaa huomattavasti helpommin kuin ruskeissa. Nyt kuukauden päivät ruskeiden hiuksien kanssa eläneenä voin sanoa, että tämä kaksikko on ollut kylmän sävyn ylläpidossa yhdessä Fanolan kanssa enemmän kuin tarpeelliset. Fanolasta voit lukea täältä.  Kylmän ruskea sävy hiuksiin saadaan KC Professionalin erilaisilla tuotteilla!

KCprofessional2

kylmän ruskea sävy hiuksiin

KC Professionalin tuotteisiin on voinut luottaa jo vuosia ja heidän tuotteistaan varmasti löytyy tuotteet hiusvärille kuin värille. KC Professionalilla on Color Mask tuotesarja jonka luokse suuntasin heti hiusten värjäyksen jälkeen. Color Mask tuotteet ovat kehitetty hoitamaan käsiteltyjä hiuksia sekä mahdollistamaan jopa radikaalejakin sävymuutoksia.  Sarjan hellävarainen väripigmenttejä sisältävä shampoot sekä sävyttävät tehohoidot sopivat hiusvärin ylläpitoon sekä suoravärivalikoima mahdollistaa erilaisten värimuutosten toteuttamiseen. Kilpailukykyinen hinta ja varma tehokkuus on KC Professionalin suurimpia vahvuuksia.

KCprofessional kylmän ruskea sävy

KC Professionalin Color Mask sarjan shampoot ovat kehitelty erityisesti värjätyille hiuksille. Shampoot pesevät hiukset hellästi kun taas SLS- ja SLES vapaa koostumus suojaa hiusväriä. Color Mask shampoot lisäävät kiiltoa, vahvistavat värikäsiteltyjä hiuksia ja sisältävät UV- suojan joka suojaa hiusten väriä. Color Mask shampoot yhdessä Color Mask sävyttävien ja rakennepaikkaavien tehohoitojen kanssa auttavat värin pysymisessä etenkin silloin kun värin pysymisessä on ongelmia.

KC Professional Color Mask shampoo Pearl

*KC Professional Color Mask shampoo sävyssä Pearl sisältää kylmiä väripigmenttejä, jonka seassa on myös pientä helmiäistä vivahdetta. Väriltään se on kuin mikä tahansa hopeashampoon kaltainen tuote ja se on kehitelty vaaleille hiuksille. Pearl toimii myös vaaleanpunaisen sävyn ylläpitoon hiuksissa sillä se on punapohjainen tuote. Tuote vaahdotetaan kuten mikä tahansa shampoo, mutta annetaan vaikuttaa hiuksissa muutaman minuutin ennen huuhtelua.

Miksi sitten käytän vaaleille hiuksille suunnattua tuotetta? Koska shampoo taittaa hiuksissa lämpimiä sävyjä ja sisältää kylmiä väripigmenttejä se toimii samanlailla niin tummissa kuin vaaleissakin hiuksissa. Suosikki juttuni Pearl shampoossa on sen sisältämä helmiäinen vivahde joka jättää hiukset kiiltävän näköisiksi. Shampoon lisäksi vaihtoehtona on myös *KC Professional Color Mask sävyssä Pearl.

KCprofessional kylmän ruskea sävy

Color Mask on sävyttävä tehohoito hiuksille, joka ylläpitää sekä syventää jo olemassa olevaa hiusväriä. Tehohoito soveltuu värisävyjen ylläpitoon värjäysten välillä, sävyn tummentamiseen tai luonnostaan vaaleiden hiuksien kevyeen sävyttämiseen. Color Mask tehohoito sisältää B5-provitamiinia joka yhdessä keratiinijohdannaisen kanssa rakennepaikkaavat kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia. Color Mask tehohoidoista löytyy lukuisia eri värejä joita voidaan sekoitella keskenään ja luoda juuri sellainen sävy minkä haluaa. Color Mask on suomen myydyin tuote, eikä suotta! Color Mask tehohoidot elvyttää auringon, meriveden sekä lämpö- ja värikäsittelyjen rasittamia hiuksia, tehden niistä pehmeät, elinvoimaiset ja kiiltävät.

KC Professional Color Mask Graphite

*KC Professionalin Color Mask tehohoito sävyssä Graphite on kehitelty juuri ruskeille sekä harmaille hiuksille. Graphite ylläpitää viileitä sävyjä hiuksissa samalla kun se hoitaa ja korjaa hiuksia. Sävyttävä tehohoito levitetään pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin, jonka jälkeen sen annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia riippuen sävyn voimakkuudesta.

Graphite taittaa hiukset todella kylmän sävyisiksi, joten tuotetta ei suositella todella vaaleille hiuksille, sillä ne taittavat helposti vihreään.  Kylmän harmaa sävy näyttää helposti hiuksessa kuin hiuksessa vihertävältä, joten Graphite ehdottomasti tarvitsee rinnalle punapohjaisen tuotteen joka on mulla juuri tuo äsken esittelemäni Pearl shampoo.

KCprofessional kylmän ruskea sävy

Hiusvärin haalistuminen johtuu pääasiallisesti hiustenpesun aiheuttamasta mekaanisesta rasituksesta. Hiustenhoitotuotteiden pesevät ja hoitavat ainesosat poistavat jo hiuksessa olevia väripigmenttejä tai sitten värit eivät vaan yksinkertaisesti pysy hiuksessa kuten myös kävi tälle minun juuri ruskeaksi värjätylle hiukselle. Inhoan kuitenkin niin ruskeassa kuin vaaleassakin hiusvärissä lämpimiä pigmenttejä, joten nämä kaksi KC Professionalin tuotetta ovat auttaneet paremmin kuin hyvin pitämään ne ei halutut sävyt poissa hiuksista. Tällä kaksikolla pärjään vielä pitkälle ennen kuin marssin kampaamoon värjäämään hiukseni uudestaan.

 Onko Color Mask sarjan tuotteet tuttuja?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

MITEN YLLÄPITÄÄ KYLMÄN VAALEAA SÄVYÄ HIUKSISSA?

IDA WARG SILVER – KAUNIIN PUHTAAN VAALEAT HIUKSET

10 kommenttia

 1. Katta /Arki(paska)ruokaa kirjoitti:

  Kiitos vinkistä. Kylmä ruskea sävy tuli juuri päähäni.

 2. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  On kyllä, vaikka en näihin viime aikoina ole tarttunutkaan 🙂

 3. Linda kirjoitti:

  Toi Graphite on ihan supertehokas! Mä käytin tota noin 1,5 vuotta sitten, kun mun tyvi oltiin värjätty tummaksi ja pituus sävytetty suhteellisen tummanharmaaksi 🙂 Graphite auttoi tosi kivasti ylläpitämään sitä sävyä hiuksissa. Nyt kun oon taas täysin blondi, ei toi tietenkään oo mulle sopiva, mutta silloin tällöin lisään tota pienen määrän jonkun vaaleamman Color Maskin (esim. Platinum) joukkoon niin saa vähän syvemmäksi sitä viileää sävyä hiuksissa 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Graphite on kyllä oikeasti todella tehokas ja juuri ihan vaalea hiuksisen sitä ei yksinään kannata edes käyttää 😀 Hyvä vinkki, että toimii esimerkiksi Platiniumiin sekoitettuna. Mä nimittäinn käytin vaaleisiin hiuksiin joskus yksinään Platiniumia, mutta jotenkin sain paremman sävyn pelkällä hopeashampoolla.

 4. Isivuosi kirjoitti:

  On tuo hiusten värjääminenkin ihan oma taiteenlajinsa, huh huh.

  Mutta millainen väri on kylmä ruskea? Itse miellän ruskean maanläheiseksi, lämpimäksi väriksi…

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Hiustenvärjäyksessä ruskeassa on monia erilaisia vaihtoehtoja. On kylmään tai lämpimään taittavia ruskeita sävyjä. Kylmät taittaa esimerkiksi violettiin kun taas lämpimässä ruskeassa on yleensä vivahteita punaisesta.

 5. Minnea kirjoitti:

  Color maskit on tuttuja, ja tuo sama pearl shampoo löytyy myös mun kaapista. Loistotuotteita 🙂 Mandarin oli pitkään käytössä punaisen sävyn ylläpitämisessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.