Hae
Paletilla

Anastasia Beverly Hills Subculture

Anastasia Beverly Hills Subculture

Voitteko kuvitella, että sain hankittua vasta nyt ensimmäisen Anastasia Beverly Hillsin luomiväripaletin! Vaikka kaikki heidän palettinsa on älyttömän upeita niin vain yksi paletti on kolahtanut muhun niin, että olen himoinnut sitä siitä asti kun se on julkaistu. Kyseessä on Anastasia Beverly Hillsin Subculture. Subculturen edeltävä paletti Modern Renaissance on myös yksi Anastasia paleteista joka on ollut ostoslistalla pitkään, mutta Subculture on jopa sivuuttanut senkin. Syy miksi Subculture on ollut niin ylitse muiden on sen hyvin erilaiset luomivärisävyt ja nyt sen ollessa Kicksillä puoleen hintaan niin en enää voinut vastustaa sen ostamista. Oikeastaan en keksinyt enää yhtäkään syytä miksi en muka sitä olisi tarvinnut!

Anastasia Beverly Hills Subculture

Mä en yleensä ole ostamassa ensimmäisten joukossa uusia tuotteita vaan katselen sivusta pidemmän aikaa muiden kokemuksia, ennenkö teen itse ostopäätöksen. Tämän takia ostan aina kaikki hypetetyt tuotteet niin jälki junassa, sillä mulla tulee se ”pakko saada” fiilis vasta kun aikaa on kulunut lanseerauksesta. Subculturen kohdallahan oli paljon kritisointia ja keskustelua sen laadukkuudesta joten oli ihan hyvä etten ostanut palettia heti kun se lanseerattiin. Mutta loppupeleissä paletin sävyt iski muhun niin paljon, että vaikka paletti olisi saanut enemmän negatiivista palautetta kuin positiivista, niin joka tapauksessa olisin varmasti hankkinut sen itselleni.

Untitled

Subculture sai negataviista palautetta sen varisevista sekä jauhoisista luomivärisävyistä ja sitä ne todellakin ovat. Luomiväriä ottaessa siveltimellä paletti varisee todellakin keskivertoa enemmän, mutta en ole huomannut omassa käytössäni sitä ongelmaksi minkä tiesin jo alusta alkaen. Paletin hieman murretut ja erilaiset luomivärisävyt olivat syy siihen miksi ehdottomasti halusin Anastasian Subculture paletin itselleni. Sen erilaiset vihreät, siniset ja oranssit sävyt teki paletista mielestäni aika ainutlaatuisen. Subculturen kaikilla luomiväreillä voi tehdä yksi värisen silmämeikin, mutta joillekin sävyille ei löydy häivytykseen tai meikin tummentamiseen soveltuvaa toista sävyä. Joten sanoisin, että Subculture kannattaa suosiolla jättää kiireisinä arki aamuina sinne kaappiin.

Untitled

Anastasia Beverly Hills Subculture

Anastasia Beverly Hills Subculture

Paletti sisältää pääosin mattaisia sävyjä, mutta niiden joukosta löytyy shimmeriä kuin duochromeakin. Subculturen sisältämät luomivärisävyt ovat todella pigmenttisiä, duochrome sävyä lukuunottamatta joka toimii paremmin kostealla siveltimellä tai jonkun toisen sävyn päällä. Anastasian paletteja on kehuttu niihen häivyttyvyyden ansiosta ja voin sanoa, että jopa itsekkin yllätyin kuinka hyvin ne todella häivyttyvät! Vaikka sävyt ovat varisevia niin sävyn saa aika hyvin häivytettyä mikäli sitä on napannut siveltimeen aivan liikaa. Alottelevana meikkaajana paletin kanssa kuitenkin kannattaa olla varovainen.

Untitled

Vaikka kyseessä on todella erilainen luomiväripaletti niin pakko sanoa, että rakastuin kyllä Subcultureen ja Anastasia beverly Hillsin luomiväripaletteihin ylipäätään! Paletin vihreät sävyt ovat ehdottomasti omia suosikkejani Subculturessa, eikä tämän paletin osto auttanut yhtään Anastasia kuumeeseen! Nyt haluaisin kauan himoitsemani Modern Renasainssen ja uusimman Norvina paletin. Subculture paletin oston jälkeen en todellakaan enää ihmettele miksi Anastasian luomiväripaletit ovat niin suosittuja.

Untitled

Löytyykö sulta Anastasia Beverly Hillsin luomiväripaletteja? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

Meikki-inspiraatio – Hopea halo silmämeikki pikkujoulukauteen

Kovemmankin treenin kestävä Isadoran All Day Wear Meikkivoide

Urban Decay Born To Run Luomiväripaletti

4 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Multa löytyy Modern Renaissance, Prism ja Norvina. Kaikki on aivan ihania<3 Tää Subculture ei niin muhun kolahtanut, vaikka upeat sävyt tässäkin kyllä on. Ei ehkä ihan vaan niin mun tyylisiä 🙂 ABH:n luomivärit on joo selkeesti ihan erilaisia kuin vaikka Urban Decayn, mutta niitä oppii nopeesti käyttämään ja viimeistään sen ekan paletin hankittua kyllä tietää millaisia ne on ja onko se oma juttu vai ei. Mulle se luomivärien pieni jauhoisuus ei myöskään oo koskaan ollut ongelma, sillä noi on muuten ihan superlaadukkaita paletteja 🙂

  Upea meikki! ♥

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Modern Renaissance palettia oon himoinnut alusta asti, mutta siihen aikaan ostin muitakin punaisen sävyisiä paletteja ja luomivärejä, että jätin paletin ostamatta. Edelleen kyllä sen hankkiminen houkuttaa! Mä en oikeastaan ole koskaan ihan hirveästi tykännyt UD:n paleteista vaikka niitä itsekkin omistan. Mullakaan ei oo mitään pahaa sanottavaa Anastasian paletista ja tän kokeilemisen jälkeen haluaisin niitä lisää 😀

 2. Charming Nails kirjoitti:

  Pitäis kyllä meikata Subculturella! Niin nätti ja kivasti häivytelty tää sinunkin meikki. Ihania kuvia, on se vaan nätti paletti syksyn sävyineen 😉

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Ehdottomasti, tää on niin ihana paletti! Onneksi ei luomivärejä tarvinnut tunti kaupalla häivytellä sillä ne häivyttyy jo melkein itestään 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *