Hae
Paletilla

Bette Box Helmikuu 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Bette Box Helmikuu 2019
Helmikuun *Bette Boksi on saapunut ja tässä kuussa teemana oli hiukset! Hiustenhoitotuotteet kauneusbokseissa eivät ilahduta itseäni mikäli ne eivät ole täysikokoisia joten odotukseni eivät olleet korkealla helmikuun Bette Boksin suhteen. Vaikka tiesin boksin sisältävän hiustenhoitotuotteita ja en odottanut siltä juurikaan mitään niin silti olin innoissani hakemassa joka kuukausi saapuvaa kauneusboksia. Ainahan voi yllättyä boksin sisällöstä joten katsopaampa siis mitä helmikuun hiustenhoito painotteinen boksi sitten sisälsikään?

Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding Shampoo

Helmikuun Bette boksissa oli kaksi Schwarzkopfin Blond me- sarjan tuotetta ja ensimmäinen niistä oli shampoo. Tämä matkakokoinen shampoo vahvistaa hiusten rakennetta, siloittaa ja hoitaa varsinkin huokoisia vaaleita ja värjättyjä hiuksia. Matkakokoiset tuotteet ja varsinkaan hiustenhoitotuotteet eivät ole mun suosikkeja sillä ne loppuvat yhdellä käyttökerralla enkä osaa sanoa niistä sen jälkeen oikein mitään. Blond me- sarjaa myy kuitenkin kampaamot joten oletettavasti tuote on oikeasti hyvä juuri vaaleille ja värjätyille hiuksille. Täysikokoisen shampoon hinta on 22,90€

Bette Box Helmikuu 2019

Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding Tehohoito

Boksista löytyi toinen Blond me- sarjan hiustenhoitotuote ja se oli tehohoito joka hoitaa ja vahvistaa hauraita ja värjättyjä hiuksia. Tehohoito tasapainoittaa hiusten kosteuspitoisuutta sekä antaa kiiltoa. Tämäkin matkakokoinen tehohoito hupenee hiuksiini yhdellä käyttökerralla joten sen pitkäaikaisesta tehokkuudesta en oikein osaa sanoa. Tämäkin on myös kampaamoista löytyvä tuote joten toivotaan sen olevan hyvä! Täysikokoisen 200ml purkin hinta on 24,90€ ja sitä saa parturi-kampaamoista ja Stockmannilta.

Bette Box Helmikuu 2019

Bio2you Natural Hiusnaamio

Bio2You on tuttu merkki Bette Boksista, mutta en tiennyt sillä olevan myös hiustenhoitotuotteita! Bio2You hiusnaamio sisältää silkkiproteiineja ja aminohappoja jotka ravitsevat hiuksia sekä lisäävät niiden elastisuutta. Näiden ainesosien ansiosta hiuksista tulee pehmeät ja kiiltävät. Tämäkin tuote oli matkakokoinen, mutta silti sen verran reilun kokoinen, että riittää ainakin muutamaan käyttö kertaan. Bio2You hiusnaamio ainakin tuoksui miellyttävän neutraalilta ja jotenkin kyllä odotan sen testaamista. Täysikoinen 200ml purkki maksaa 21,30€ ja sitä saa Life- myymälöistä.

Bette Box Helmikuu 2019

XZ Extra Strong Hiuskiinne

Koska Boksi oli suunnattu hiuksille niin melkeinpä oletettavasti sieltä löytyi hiuslakka. Hiuslakkojen löytyminen näistä bokseista ei itseäni juuri miellytä sillä en käytä lakkaa oikeastaan koskaan. Tiedän kuitenkin, että monet käyttävät hiuslakkaa päivittäin joten oli ymmärrettävää sen löytyvän boksista. XZ hiuslakka lupaa antaa erittäin voimakkaan pidon hiuksille ja se sopii loistavasti viimeistelyyn. 100ml purkki maksaa 2,90€ joten ainakaan hinnalla tätä tuotetta ei ole pilattu mikäli se vain ajaa asiansa!

Bette Box Helmikuu 2019

Lumene Klassikko Kosteuttava Silmänympärysiho

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä itseäni eniten kiinnostanut tuote helmikuun Bette Boksissa. Nimittäin Lumenen Klassikko- sarjan kosteuttava silmänympärysnaamio. Olen monet kerrat katsellut Lumenen pisteellä tätä kosteuttavaa silmänympärysvoidetta joten sen löytyminen boksista oli positiivinen yllätys. Silmänympärysvoide on koostumukseltaan kevyen voidemaista. Tuote on hajusteeton ja sopii kaikenikäisille. Tällä hetkellä itselläni on monia muitakin silmänympärysvoiteita käytössä, mutta tämä pääsee käyttöön heti kun edelliset on saatu käytettyä loppuun.

Bette Box Helmikuu 2019

Näiden tuotteiden lisäksi boksista löytyi Saluksen B-vitamiinivalmiste. Käytän itse todella paljon erilaisia vitamiineja, mutta nämä yhden kerran kokeilu pakkaukset ovat mielestäni täysin turhia. Onneksi kuitenkin Saluksen B-vitamiinivalmiste oli valittu boksin täytteeksi eikä viralliseksi tuotteeksi helmikuun boksiin. Helmikuun boksi oli loppuen lopuksi ihan kiva vaikka sisälsikin enemmän taas matkakokoisia tuotteita ja näin ollen boksin arvo oli aika pieni. Matkakokoiset hiustenhoitotuotteet ovat varmasti niille todella hyviä jotka matkustavat useasti vuodessa, mutta itse kun en matkustele niin ne ovat koti käytössä aika turhia. Mikäli haluat liittyä betteläiseksi ja saada joka kuukausi oman kauneusboksin, pääset tilaamaan sen itsellesi *tästä! 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

Bette Box Tammikuu 2019

Bette Box Joulukuu 2018

Bette Box Marraskuu 2018

4 kommenttia

 1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Ton Bio2You:n naamion koko oli onneksi sen verran ”suuri” että siitä tosiaan riittää muutamaan kertaan! Toi shampoo kesti mulla kaksi kertaa eikä se ehtinyt siinä ajassa mua vakuuttaa. Toisaalta siis ihan hyvä, että sain sen nopeasti nurkista pois, kun en siitä kerran pitänyt 😀 Lumenen sy-voide kiinnostaa muakin, mutta kestää varmaan monta kuukautta ennen kuin saan sen otettua käyttöön, kun haluan ensin saada jo avattuja käytettyä pois 🙂 Noista Saluksen valmisteista oon täysin samaa mieltä sun kanssa, onneksi toi oli vain extratuote!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   No siitä onneksi riittää ehkä juuri ja juuri kahteen kertaan, mutta noi kaks muuta loppuu kyllä yhden käyttökerran jälkeen 😀 Lumenen silmänympärysvoiteen testaamista odotan kyllä innolla myös 🙂

 2. Fanny/ Bette Box kirjoitti:

  Kiitos Viivi kun jakaat meille ajatuksia ja mielipiteitä bokseista ? Oli myös kiva kuulla että tykkäsit helmikuun Bettestä vaikka matkakokoiset tuotteet eivät aina miellytä, ja toivomme että tulet pitämään maaliskuun Bettestä vielä enemmän ? Terkuin, Fanny/ Bette Box

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Hei Fanny! Kiva kun eksyit tänne lukemaan arvosteluja Bette Bokseista. Helmikuun boksin sisältö ei vain osunut yhteen pitkien ja paksujen hiuksieni kanssa, mutta varmasti moni muu arvosti niitä. Toivotaan, että maaliskuun Bette olisi onnistunut 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.