Hae
Paletilla

Meikkisuosituksia Bronx Colorsilta

Meikkisuosituksia Bronx Colors6

Muistatteko kun kerroin Bronx Colors Magnetic Urban meikkisiveltimistä?  Siveltimet ovat osoittautuneet käytössä vielä paremmiksi mitä osasin odottaa! Sain kuitenkin samaisen paketin mukana muitakin Bronx Colorsin tuotteita, joista on löytynyt siveltimien lisäksi muutama muukin todella hyvä tuote. Kerrattakoon vielä, että Bronx Colors meikkisarja on saanut inspiraationsa New Yorkin kaupunginosasta Bronxista. Bronx Colors käyttää korkealaatuisia raaka-aineita ja tuotteet ovat pakattu useimmiten moderneihin ja kekseliäisiin tyhjiin meikkikoteloihin joihin voi kerätä juuri haluamansa sävyt. Näin ollen tuotteet sopivat meikkihifistelijöille kuin myös klassisemmin meikkaavillekin. Yksittäisten meikkituotteiden lisäksi sarjaan kuuluu myös trendikkäitä meikkipaletteja sekä meikin tekemiseen tarvittavia välineitä kuten ylempänä mainitsemani magneettipäällä varustetut meikkisiveltimet.

Meikkisuosituksia Bronx Colors3

*Bronx Colors Studioline Face Primer meikinpohjustusaine 14,90€

Ensimmäinen maininnan arvoinen tuote on tämä meikinpohjustusaine. En ole koskaan käyttänyt meikin alla meikinpohjustustuotetta vaan pelkkää kosteusvoidetta. Syy tähän on se, että kosteusvoide on toiminut meikinpohjustuksena minulla paremmin kuin siihen tarkoitetut meikinpohjustustuotteet. Kokeiltuani kuitenkin Bronx Colorsin Studioline Face Primer meikinpohjustusainetta mieleni muuttui täysin! Bronx Colors Studioline Face Primer sisältää Q10 entsyymiä, joka hoitaa ihoa samalla kun se tasoittaa ihoa ja häivyttää pieniä juonteita. Se sisältää silikonia, mutta on koostumukseltaan on enemmän voidemainen kuin inhottavan silikonimainen mitä monet meikinpohjustustuotteet ovat. Iho jää meikinpohjustustuotteen jälkeen pehmeän ja sileän tuntuiseksi jonka ansiosta meikkipohjakin näyttää tasaisen virheettömältä.

Meikkisuosituksia Bronx Colors2

*Bronx Colors Studioline HD TV Foundation 18,50€

Bronx Colors Studioline HD TV Foundation meikkivoide on suunniteltu elokuva ja TV- teollisuuteen käytettäväksi, sillä se näyttää virheettömältä kuvaustilanteessa sekä tavallisessa arkimeikissä. Eli käytännössä meikkivoiteen kanssa ei pitäisi tulla niin sanottua flashbackia salamaa käyttäessä. Bronx Colorsin meikkivoiteesta löytyy kuusi erilaista sävyä. Värivalikoima on melko suppea ja meikkivoiteesta löytyy enemmän sävyjä normaalia tummemmille ihon sävyille kuin ihan vaalealle ihoisille. Meikkivoiteesta kuitenkin hyvän tekee sen kevyt koostumus, mutta hyvä peittävyys. Lopputuloksena ei ole kakkumainen meikkipohja vaan kuulas ja virheettömän näköinen meikkipohja.

Meikkisuosituksia Bronx Colors5

*Bronx Colors Eyeshadow Season Palette  Fidji luomiväripaletti 17,90€

Bronx Colors Eyeshadow Season luomiväripaletti sävyssä Fidji sisältää 12 kylmää luomivärisävyä.  Paletista löytyy neljä mattaista, seitsemän metallista ja yksi shimmerinen sävy. Käytin pitkään luomiväripaletteja joissa oli pääosin vain lämpimiä luomivärisävyjä joten tämä Bronx Colorsin kylmän sävyinen luomiväripaletti on noussut lähiaikoina lämpimien luomiväripalettien ohitse. Paletista löytyy monipuolisesti arkeen että juhlaan sopivia luomivärisävyjä. Toteutin itseasiassa tällä paletilla kesän juhliin sopivan meikin ja kuten kuvastakin huomaa, paletti on todella ollut käytössä!

Meikkisuosituksia Bronx Colors4

*Bronx Colors Urban Line Contouring Palette 19,90€

Bronx Colors korostus ja varjostuspaletti sisältää viisi puuterimaista sävyä. Kaksi korostussävyä, kaksi varjostusväriä sekä yksi poskipuna. Paletin metallinhohtoinen vaalea korostukseen tarkoitettu sävy sopii täydellisesti highlighteriksi kun taas paletin kermaisen sävyisellä korostussävyllä saa kasvoille luonnollisen ja hillityn hohdon. Korostus ja varjostuspaletin korostussävyistä toinen sopii loistavasti aurinkopuuteriksi kun taas paletin tummempi sävy sopii kylmän värinsä puolesta varjostukseen. Poskipuna on sävyltään melko pinkki, mutta raikas. Tämä Bronx Colorsin korostus ja varjostuspaletti on todella monikäyttöinen ja sopii esimerkiksi matkallekin mukaan. Paletilla voi tehdä korostukset ja varjostukset kasvoille, mutta sen sisältämien sävyjen ansiosta se sopii myös esimerkiksi luomivärien tekemiseen.

Meikkisuosituksia Bronx Colors

*Tuotteet ovat saatuja

Oletko käyttänyt Bronx Colorsin tuotteita?


Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Bronx Colors Magnetic Urban meikkisiveltimet

Kuultoa ja heleyttä kasvoille

Ontic Minerals – Värikosmetiikkaa

4 kommenttia

  1. Niina kirjoitti:

    Ihan uusi merkki mulle! 🙂 Mutta vaikuttaa kyllä kokeilemisen arvoiselta. Etenkin tuo meikkivoide herätti kiinnostuksen! Kiva saada tietoon ihan uusi merkki, kiitti 🙂

  2. Charming Nails kirjoitti:

    Kiinnostavia! Luulin contourpalettia luomiväripaletiksi koska napit ovat niin kapeita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *