Hae
Paletilla

Monikäyttöiset kosmetiikkatuotteet mökille tai festareille

2A181FA7-72D6-4013-9A9C-D334C6F4FE61

Mökkeily kuuluu monen kesään ja varsinkin näin juhannuksen aikaan. Mökkeilyn lisäksi kesällä suunnataan erilaisille festareille eikä majotuksesta tai mökistä välttämättä löydy juoksevaa vettä tai mahdollisuutta muutenkaan hoitaa ihoa niin kuin kotona. On tärkeää pakata mukaan tuotteita joista on apua moneen tilanteeseen sekä niin, että ne sopivat kaikille eikä hirveää kosmetiikkamäärää synny laukkuun kannettavaksi.

Puhdistus & Kosteutus

Ihon puhdistusta tai kosteutusta ei kannata laiminlyödä mökilläkään eikä varsinkaan festareilla. Mukaan kannattaa pakata tuotteita joilla on helppo puhdistaa kasvot ilman vettä tai esimerkiksi kosteuttaa iho saunomisen ja uimisen jälkeen. Natusanin Baby Oil sopii loistavasti ihonpuhdistukseen, mutta myös ihon kosteutukseen ja mikä parasta se sopii varmasti suurimmalle osalle ihmisistä. Baby oilia ei tarvitse poistaa vedellä kasvoilta vaan mukaan kannattaa pakata myös muutaman euron maksamat meikinpuhdistusliinat jonka ansiosta kasvot puhdistuvat varmasti kaksoispuhdistuksen ansiosta. Baby oil puhdistaa öljypohjaisen koostumuksen ansiosta kasvoilta paksummatkin meikit ja meikinpuhdistusliinat puhdistavat loputkin meikin jäämät. Näillä kahdella tuotteella voi tehdä kasvojenpuhdistuksen vaikka esimerkiksi mökki olosuhteissa vaikka ei meikkiä käyttäisikään. Meikinpuhdistusliinat sopivat yksinään meikinpoistoon, mutta hätätapauksessa niillä voi puhdistaa ihoa niiden kosteuttavien ainesosien ansiosta. Baby oililla kosteutat koko porukan ihon hetkessä eikä muutaman euron hinta päätä huimaa!

27711B0E-8656-4669-A2B6-E9EB5DA310F9

Hiustenhoito ja peseytyminen:

Järvessä peseytyminen on varmasti monille tuttua hommaa, mutta täytyy muistaa, että tuotteiden ainesosat tulee olla luonnossa hajoavia. Myös palasaippuat kannattaa unohtaa ja pakata mukaan luonnossa hajoavaa nestemäistä suihkusaippuaa joka on paljon hygienisempi vaihtoehto jos käyttäjiä on monia. Mikäli kyseessä on muutaman päivän reissu tai festarit kannattaa miettiä onko esimerkiksi hiustenpesu tarpeellista vai pärjäisikö sitä esimerkiksi pelkän kuivashampoon avulla. Mikäli kuitenkin hiukset kaipaavat pesua löytyy päivittäistavarakaupoista esimerkiksi Erittäin Hienoa Suomalaista shampoota jossa on käytetty puhtaita raaka-aineita joten se soveltuu erinomaisesti hiustenpesuun niin miehille kuin lapsillekin ja on luonto ystävällinen. Hoitoaineen käyttö ei ole välttämätöntä ja kannattaakin harkita nappaavansa mukaan hiuksiin jätettävä hoitoaine. Mikäli hoitoaineen vaihtaa hiuksiin jätettävään muotoon kannattaa mukaan ottaa laadukas, esimerkiksi *ByNoorin hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka korjaa ja uudelleenrakentaa vahingoittuneiden hiusten rakennetta, mutta kyseiselle tuotteelle varmasti löytyy monia korvaaviakin tuotteita.

058EA087-985C-4B99-8A3B-C3BD22151F11

Monitoimituotteet:

Erilaiset iho ärsytyksen kuten esimerkiksi hyttysen puremat tai auringossa palamiset kuuluu valitettavasti kesään ja niihin kannattaakin aina varautua. Hydrokortisonin sijasta kannattaa mukata napata The Body Shopin teepuuöljy sen antiseptisien ja ihoa rauhoittavien ainesosien puolesta sekä Holika Holikan aloe vera geeli jolla on myös rauhoittavia, mutta myös kosteuttavia ominaisuuksia. Teepuuöljy on kaikista paras tuote kutiseviin hyttysen puremiin sekä sitä voi myös hätätapauksessa käyttää pienin iho vaurioiden puhdistamiseen. Itselläni turposi nilkka viime kesänä hyttysen puremien ansiosta ja teepuuöljy rauhoitti kutinan, laski turvotuksen sekä rauhoitti ihoa paremmin kuin kortisoni. Aloe vera on ihan ykköstuote esimerkiksi auringon polttamalle iholle.

6F106B11-78C1-42F9-A4FD-A13979482901

Vinkki:

Mikäli ilta on niin sanotusti mennyt pitkäksi kannataa laukkuun pakata virkistävä kasvosuihke. Virkistävän tuoksuisella kasvosuihkeella saat uutta puhtia päivään sekä se toimii näppärästi myös kosteuden tuojana kasvoille, mutta The Body Shopin kasvosuihketta voi kasvojen lisäksi suihkia myös vartalolle. Tuote sisältää mandariinia, camu camu marjauutetta, maca- juurta, aloe veraa ja kofeiinia joten se on varma valinta piristämään kohmeisia aamuja. The Body Shopin pesuliinan avulla kuorit ihon samalla kun vaahdotat suihkugeelin.

0A07ED0D-183B-4B11-A798-445E4E29B5A6

Mökille tai festareille ei ole välttämätöntä pakata mukaan niitä kaikista kalleimpia kosmetiikkatuotteita, kun marketeista löytyy perus hyvää kosmetiikkaa millä pärjää varmasti muutaman päivän. Aurinkorasva on myös tärkeä napata matkaan mukaan, mutta oletettavasti ja toivottavasti sen myös moni muistaakin ottaa! Teepuuöljy ja aloe vera geeli ovat tuotteita mitä itse pakkaisin mukaan varmasti vaikka kyseessä olisi muutaman päivän reissu. Mitä itse ottaisit mukaan?

*tuote on saatu


Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Purple Tree Miracle Balm Monitoimivoiteet

Marc Anthony Macadamia Oil – Luonnollisia ainesosia sisältävät hiustenhoitotuotteet

The Body Shop – Sekunneissa imeytyvä vartalojogurtti

4 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Kiva postaus! Nuo Garnierin liinat on tosi tehokkaita 🙂 tykkään myös EHS shampoista, nehän kuuluvat ehdottomasti mökkijuhannukseen 😉

 2. Linda kirjoitti:

  Oi miten hyvä postaus ja ihanasti olit tän myös toteuttanut<3 Meikinpuhdistusliinat on kyllä ihan pakollisia mulle, oli reissu sitten millainen tahansa. Samoin kuivashampoo, jonka kanssa pärjää hyvin yksinään yllättävänkin kauan ilman, että välissä pesee hiuksia oikeasti shampoolla 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kiva kuulla! <3 Itse käytän tosi vaihtelevasti meikinpuhdistusliinoi ja kuivashampoota, mutta sellaseen paikkaan missä ei oo juoksevaa vettä on ne pakolliset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.