Hae
Paletilla

3 tehokasta hopeashampoota

3 tehokasta hopeashampoota

Olen ollut lähes koko ikäni vaalea hiuksinen jos ei lasketa viime vuotista hairahdusta ruskeaksi värjäämisen kanssa. Oli minulla sitten vaaleat tai tummat hiukset niin olen aina se joka haluaa hiuksistaan mahdollisimman kylmän sävyiset. Juuri se kampaajien kauhu joka näkee paperin valkoisissa hiuksissa aina vain keltaista. Olen tässä vuosien varrella ehtinyt käyttämään todella monia eri hopeashampoita ja olen löytänyt niistä eri vaihtoehdoista kolme oikeasti todella hyvää hopeashampoota jotka halusin jakaa nyt teille. Nämä 3 tehokasta hopeashampoota tekevät tehtävänsä todella hyvin ja taittavat hiuksista lämpimiä sävyjä loistavasti.

*MERKITYT TUOTTEET OVAT SAATUJA

Untitled

*Fanola No Yellow Shampoo

3 tehokasta hopeashampoota- vertailu ei ole mitään jos siinä ei ole jo klassikoksi noussutta *Fanolan No Yellow shampoota. Fanola on pitkäaikainen suosikki hopeashampooni jonka tehokkuuteen olen voinut luottaa aina. Fanola sopii harmaille, vaaleille, vaalennetuille tai raidoitetuille hiuksille ja sen tarkoitus on neutralisoida lämpimiä sävyjä hiuksista. Fanolan No Yellow hopeshampoon pigmenttisyys on käsin kosketeltavissa sillä se värjää kädet hetkessä violetiksi, mutta positiivisesti ajateltuna siitä ainakin tietää, että tuote on oikeasti todella pigmentti rikas. En ole sen kummemmin ennen perehtynyt Fanolan No Yellow shampoon inci listaan, mutta nyt sitä katseltuani en ollut kauhean vakuuttunut. En siis ihmettele ettei kyseistä hopeashampoota suositella käyttään kuin silloin tällöin sillä listalta ei löytynyt kuin muutama hiuksia hoitava ainesosa. Tämä ei itseäni häiritse sillä tuote on muuten todella tehokas, mutta joka päivä tai edes välttämättä viikottain en sitä suosittelisi käyttämään.

Untitled

Fanola No yellow shampoon vaikutusaika on 1-5 minuuttia. Fanolan kanssa kannattaa tarkailla värin syventymistä koko vaikutusajan sillä se vetää hiuksey helposti todella violetiksi. Varsinkin jos on käsitellyt tai muuten vain kuivat hiukset. Kuvassa Fanolaa on pidetty 5 minuuttia oikean puoleisessa hiustupsussa ja se on osittain jo violetti. Fanolan kanssa riittää lyhyempikin vaikutusaika ja silloin hiuksiin jää kauniin viileä sävy. Kaiken kaikkiaan Fanola No Yellow on todella tehokas hopeashampoo joka jättää hiukset todella kylmän sävyisiksi, mutta myös helposti todella vivahteikkaiksi. Fanola No Yellow shampoota myy esimerkiksi Cocopanda ja Eleven, mutta sitä on saatavilla myös useimmista Citymarketeista. Sen hinta vaihtelee 10 eurosta yli 20 euroon joten en osaa sanoa mikä sen todellinen hinta on.

3 tehokasta hopeshampoota

*Four Reasons Professional No Yellow Shampoo

Four Reasons on kokenut uudistuksen ja samalla uudistui myös merkin pakkaukset sekä tuotteet. Olen nuoruudessani käyttänyt Four Reasons hopeashampoota josta silloin pidin kovasti joten oli kiva päästä kokeilemaan Four Reasons Professional sarjaa joka korvasi aiemman Black Edition sarjan. Four Reasons No Yellow hopeashampoon tarkoituksena on taittaa lämpimiä sävyjä hiuksista, mutta myös hoitaa sekä tuoksua hyvältä. Tuote sopii vaalennetuille, raidoitetuille, harmaille sekä luonnostaan vaaleillekin hiuksille kuten yleensä kaikki muutkin hopeashampoot. Pigmenttisyys Four Reasons No Yellow hopeashampoossa on todella hyvä, hieman jopa helmiäisen violetti mistä pidän erityisen paljon. Four Reasons hopeshampoo sisältää Rohtosammakonputkea, papaija uutetta, iiristä, glyseriiniä sekä kasviproteiinia. Hoitavuuden puolesta tämä kyseinen hopeashampoo on parempi vaihtoehto kuin yllä oleva Fanola No Yellow shampoo. Tuote on suomalainen, vegaaninen ja sen pakkaus on vielä kaiken lisäksi kierrätettävä.

Untitled

Vaikutusaika Four Reasons No Yellow hopeashampoossa 1-5 minuuttia ja oikean puoleinen sävy on saatu 5 minuutin vaikutusajalla. Lopputuloksena on kaunis, kylmän viileä sävy ilman violettisia vivahteita. Tämä kyseinen hopeashampoo on ollut todellinen yllättäjä sillä se jättää hiukset tasaisen sävyiseksi, mutta myös sen helmiäisen vivahteen ansiosta todella kiiltäviksi. Hiukset eivät jää käytön jälkeen karheiksi vaan enemmänkin hoidetun tuntuiseksi mikä on ehdottomasti todella hyvä juttu. Yleensä hopeashampoiden jälkeen hiuksiin pitää laittaa hoitava hiusnaamio jotta pehmeys saadaan takaisin. Tämän kanssa ei tarvitse sellaisia välttämättä käyttää! Four Reasons No Yellow shampoon hinta on 16,90€ mikä on mielestäni ihan kohtuullinen summa toimivasta tuotteesta. Four Reasons Professional sarjan tuotteita on saatavilla kampaamoista ja pääset etsimään lähimmän jälleenmyyjäsi tästä. 

3 tehokasta hopeashampoota

Kupla hopeashampoo

Kupla hopeashampoo tuli itselleni tutuksi muutama kuukausi takaperin ja kiinnostukseni tässä tuotteessa herätti sen kotimaisuus sekä edullinen hinta pullon kokoon nähden. Kupla hopeashampoo on tarkoitettu luonnostaan vaaleille, raidotetuille tai harmaille hiuksille kuten ylemmätkin tuotteet.  Sen lisäksi Kupla hopeashampoo sisältää glyseriiniä joka sitoo kosteutta sekä aloe veraa. Ei siis sisällä niin paljon hoitavia ainesosia kuin Four Reasons, mutta enemmän kuin Fanola.

Untitled

Kuplassa on kahden minuutin vaikutusaika mikäli haluaa voimakkaamman tuloksen, mutta pidin sitäkin oikeamman puoleisessa hiuksessa 5 minuutin ajan jotta vertailu olisi tasainen. Kupla hopeashampoo kyllä tekee tehtävänsä ja lopputuloksena on huomattavasti luonnollisempi lopputulos kuin esimerkiksi Fanolassa tai Four Reasonissa. Hiuksesta kuitenkin näkee selkeästi, että lämpivät sävyt ovat taittuneet siitä pois mikä on aina positiivista. Tätä hopeashampoota suosittelisin niille jotka pelkäävät hiuksien jäävän sinisiksi tai violeteiksi hopeashampoon käytön jälkeen, mutta kuitenkin haluavat taittaa hiuksesta lämpimiä sävyjä. Kupla hopeashampoon hinta on 16,90€ ja pullon koko on 500ml. Saatavilla Hiustalon 36 parturi-kampaamoista ja outlet-myymälöistä.

Untitled

Nämä 3 tehokasta hopeashampoota kaikki todella hyviä ja antavat jokainen vähän erilaisen lopputuloksen. Eniten olen nyt itse tykännyt tosta Four Reason No Yellow hopeashampoosta joka saa parhaimmat pisteet tasaisesta lopputuloksesta, tuoksusta ja hoitavuudesta. Fanolaan tartun silloin, kun haluan todella kylmän sävyiset hiukset ja Kuplaan silloin kun pieni taitto riittää.

Mikä on sun suosikki hopeashampoo?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

PLANTUR 39 – HIUSTENLÄHDÖN JA BLONDIEN TUKENA

PALJON KEHUTUT BUDGIE HIUSTENHOITOTUOTTEET

UUDET TEHOKOSTEUTTAVAT HIUSTENHOITOTUOTTEET THE BODY SHOPILTA

4 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Inebryan Ice Cream Icy Blonde hopeashampoo ja hoitis on paras kokeilemani, tykkäsin kyllä Fudgestakin. Sitten on ollut paljon muita halpiksia joilla ei tee mitään kuten Cameleon, L´oreal jne…nuo paremmat tehoavat jo kerrasta, en minä montaa kertaa ala pestä keltaisuutta pois 🙂 nim.merk tänään taas hopeashampoo pesupäivä 😉

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Empäs ole kuullukkaan ennen moisesta! Täytyy laittaa korvan taakse jos joskus kokeilisi jotain uutta 🙂 Noi halpikset on yleensä sellaisia millä ei tee yhtään mitään joten mielummin pysyttelen kanssa näissä mitkä oikeasti toimii yhdellä pesukerralla.

 2. Pia kirjoitti:

  Tää menee kyllä hoitoaineitten puolelle mutta löysin itse tämän vasta ja on tosi hyvä eli Inebrya ice cream no-yellow mask.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.