Hae
Paletilla

Hotelli Järvisydän

Untitled

Kesäloman alkajaisiksi suuntasimme Rantasalmelle Hotel & Spa Resort Järvisydämmeen. Kyseessä on hotelli jossä oli päästävä käymään hinnalla millä hyvänsä. Järvisydämmestä löytyy kallioon louhittu kylpylä joka on kieltämättä jokaisen taitetun kilometrin jälkeen näkemisen arvoinen. Järvisydän sijaitsee Rantasalmella noin 300km päästä Tampereelta. Mutkittelevan asfaltti tien ja kolmen tunnin ajomatkan jälkeen molempien suut loksahtivat auki pihaan ajaessa jolloin tiesi, että Järvisydän oli ollut nappi valinta reissun kohteeksi. Hotellin lisäksi pihapiiristä löytyy kelohuviloita ja maisema sviittejä joissa on mahdollisuus myös yöpyä.

Untitled

Untitled

Hotel & Spa Resort Järvisydän sijaitsee tosiaan Rantasalmella, Saimaan rannalla ja keskellä Linnasaaren kansallispuistoa. Näin ollen Järvisydän tarjoaa monenlaista aktiviteettiä kuten sup-lautailua, soutamista, pyöräilyä tai päivän reissua kansallispuistoon. Me kuitenkin saavuttiin kirjaimellisesti vain nauttimaan ja lomailemaan. Me varattiin Järvisydän hotellista Suite huone joka oli varustettu poreammeella. Suite huoneisiin voi majottua 2+2 henkilöä joten se sopii hyvin vaikka lapsiperheellekin. Järvisydämmessä on käytetty materiaaleina paljon korimaista kiveä, vanhaa puuta ja uppotukkeja. Myös hotellin kalusteet ovat Rantasalmelaista käsityötä. Puu ja kivi todellakin näkyy ja se on myös yksi syy miksi Järvisydämmeen haluttiin.

Untitled

Vaikka kylpylä houkuttelikin jo ensimmäisenä iltana, tyydyttiin huoneessa olevaan poreammeeseen ja kylpypommeihin! Olin ostanut hotelli reissua varten The Body Shopin kylpypommeja ja ne teki kylvystä vielä rentouttavamman tuoksullaan sekä värillään. Huone oli todella siisti ja kivana bonuksena oli oma pieni terassi jossa oli kiva käydä kylvyn jälkeen hieman vilvottelemassa. Makuuhuoneen sisustus oli kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan älyttömän upea.

Untitled

Untitled

Kallioon louhittu kylpylä

Kallioon louhittuun kylpylään oli ehdottomasti loman kohokohta. Kylpylässä on käytetty Saimaan järvivettä ja altaat lämpenevät  maalämmöllä sekä aurinkoenergialla. Luonnonkivet ja uppotukit näkyvät myös kylpylässä vahvasti mikä tekeekin siitä ainutlaatuisen. Kylpylästä löytyy altaiden lisäksi suolahuone ja lukuisia erilaisia saunoja! Ulkoa löytyy kaksi upeaa allasta, jotka olivat täytetty järvivedellä sekä siellä oli mahdollisuus myös pulahtaa ihan järveenkin. Harmittaa ihan, että pakkasin kameran autoon ennen kylpylään menoa sillä ne näkymät olisi pitänyt ikuistaa! Kylpylä oli kaikin puolin upea ja siellä olisi mielellään viihtynyt pidempäänkin. Yllätyin kylpylän koosta nimittäin se ei ollut loppupeleissä kauhean suuri, mutta siellä sai rauhassa kellua ilman sen suurempia ryysiksiä. Suurena plussana myös, että kylpylä on K18 kello kuuden jälkeen.

Untitled

Untitled

Hotel & Spa Resort Järvisydän oli todellakin kaiken sen hehkutuksen arvoinen mitä siitä olin kuullut ennakkoon. Tuntui, että yhden yön reissu hotelli Järvisydämmeen ei riittänyt ja siellä olisi ollut vielä vaikka mitä koettavaa ja nähtävää. Hotelli ja kylpylä ovat jo itsessään niin upeita, että uusi reissu Järvisydämmeen ei kuulostaisi yhtään huonolta idealta!

Oletko haaveillut lomasta Järvisydämmessä?

2 kommenttia

  1. SariBP kirjoitti:

    Järvisydän ei ole tuttu, mutta onpas vau, mahtavan näköistä. Täytyy laittaa muistiin, jos vaikka ensi kesänä lähtisi sinnepäin ajelemaan. Kiinnostava paikka:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *