Hae
Paletilla

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Tammikuu 2018

Taas on aika käydä läpi kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet. Tässä kuussa kaikki loppui jo tammikuun alussa ja loppukuussa tuotteita ei loppunut oikeastaan yhtään. Joukosta puuttuu muutama tuote joka loppuu joka kuukausi suurinpirtein samaan aikaan, joten en laittanut niitä tähän mukaan. Kyseessä on siis dödö sekä Tresemmen shampoo ja hoitoaine. Tässä kuussa loppuneita kertyi aika kiitettävä määrä!

The Body Shop Spa Of The World French Grape Seed Body Scrub

Ranskalainen viinirypäle vartalokuorinta. Viinirypäleen siemenjauhetta ja luomusokeria sisältävä vartalokuorinta kuorii ja puhdistaa ihon tehokkaasti. Kiinteyttävä sekä vegaaninen tuote.

Käytin tämän The Body Shopin Spa-sarjan vartalokuorinnan extra vauhtia loppuun, sillä siitä tuli hetkessä suosikkini! Vaikka tämä kuorinta ei vienyt senttejä mukanaan, mutta kuorinta itsessään on todella rouhea ja tehokkaan tuntuinen. Kaiken lisäksi vartalokuorinta tuntuu iholla lämpimältä. Tuoksu tässä vartalokuorinnassa on melko metsäinen, mutta se oli loppupeleissä älyttömän ihanan tuoksuinen. Ehdottomasti tulen jatkossa ostamaan tätä lisää!

The Body Shop Chinese Ginseng&Rice Clarifying Milky Toner

Maitomainen kasvovesi kirkastaa, elvyttää ja tasoittaa ihon sävyä poistaen meikin ja epäpuhtaudet kasvoilta. Jättää ihon raikkaan tuntuiseksi. Sisältää elvyttävää ja kiinteyttävää Ginseng-uutetta, kosteuttavaa ja kirkastavaa riisiuutetta kiinasta sekä seesaminsiemenöljyä. Vegaaninen tuote. Ennen kuin tämä kasvovesi tuli markkinoille tykkäsin ihan älyttömästi The Body Shopin riisinaamiosta. Naamio tuntui kasvoilla todella virkistävältä eikä sitä tehnyt ikinä mieli pestä pois! Tuoksukin oli todella mieleinen. Tein ostopäätökseni naamion ansiosta, mutta tämä ei ollut täysin mieleinen. Vaikka kasvovesi jättää ihon todella raikkaan tuntuiseksi, ei se ole kuivalle iholleni kaikista paras kosteuden tuoja. En todennäköisesti osta enään uudestaan.

The Body Shop Spiced Apple Sugar Body Scrub

Tämä herkullisen tuoksuinen ja muutaman vuoden takainen vartalokuorinta sisältää mm. omenan siemenöljyä sekä parapähkinä öljyä. Tuoksu on ihanan makea, mutta samaan aikaan myös hieman mausteinen. Kuorivana ainesosana tässä kuorinnassa on suola ja sokeri. Vaikka tämä tuoksu ei vie vertoja The Body Shopin Glazed Apple tuoksulle on tämä hyvä korvike silloin kun sitä ei ole saatavilla. Olen säästänyt tätä vartalokuorintaa, sillä en ole halunnut sen loppuvan! Yksipäivä tuoksuttelin kysesitä purkkia ja tuoksu oli jo menettänyt herkullisuutensa, joten se oli pakko käyttää pois. Onneksi varastosta löytyy vielä tätä kyseistä suihkugeeliä!

Vichy Mineral 89 Skin Fortifying Daily Booster

Ihoa vahvistava tiiviste erityisesti kosteutta kaipaavalle iholle. Lupa tehdä ihosta hyvinvoivan, heleän ja vahvemman näköisen. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle sekä miehille. Hajusteeton, parabeeniton ja silikoniton. Sisältää hyaluronihappoa sekä 89% luonnon mineralisoimaa lähdevettä.

Olin pitkään miettinyt Vichyn 89 vahvistavan tiivisteen ostamista, mutta ilokseni sain tilattua netistä tuotteesta kokeilu pullon. Tiiviste on geelimäisen kevyttä ja imeytyy ihon todella nopeasti. Iho tuntuu tämän jälkeen kosteutetulta ja on hyvin samankaltainen Lumenen Lähde sarjan seerumin kanssa ja itse kallistuisin mielummin Lumenen uudelleen ostamiseen kuin tähän Vichyn seerumiin.

Organic Shop Organic Avokado&Honey Express Repair Hair Mask & Organic Shop Organic Fig&Almond Express Shine Hair Mask

Korjaava avokado-hunaja hiusnaamio. Hiusnaamion oleva avokadoöljy ja hunaja auttavat hiuksia palautumaan juuresta latvoihin. Avokado-hunaja naamio parantaa hiusten rakennetta jättäen hiukset pehmeiksi sekä kiiltäviksi. Tämä hiusnaamio jätti hiukset todella pehmeiksi ja niin kuin tässä postauksessa kerroinkin myös naamion jälkeen hiukset olivat helppo kuivata. Tykkäsin kyllä todella paljon avokado-hunaja naamiosta, eikä se ole hinnallakaan pilattu!

Viikuna hiusnaamio sisältää viikunauutetta ja manteliöljyä jotka jättävät hiukset kiiltäviksi sekä pehmeäksi. Viikuna hiusnaamion jälkeen hiukset ovat helposti selvitettävissä. Vaikka tässä postauksessa hehkutin enemmän tuota avokado-hunaja hiusnaamioo käytin tämän viikuna naamion ensimmäisenä loppuun. Viikuna hiusnaamion jälkeen hiukset tuntuivat todella pehmeiltä, mutta ei niin helposti selvitettäviltä. Voisin jatkossa ajatella ostavani myös tätä lisää.

Missha Pure Source Cell Sheet Mask Mango

Mangon tuoksuinen liinanaamio, joka sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää 210mg mangouutetta, joka auttaa parantamaan ihon joustavuutta sekä kosteuttaa ihoa. Ihan ensimmäiseksi tämä liinanaamio tuoksuu taivaalliselta! Kangasnaamioiden käyttö on edelleen hieman oudon tuntuista. Tämä kuitenkin kosteutti ihon kivasti ja iho tuntui pehmeältä kangasnaamion jälkeen. Pitäisi ehdottomasti opetella käyttämään kangasnaamioita enemmän!

Catrice Cosmetics Nude Illusion Loose Powder & The Body Shop Make-Up Setting Spray & Isadora Natural Matt Oil-Free Foundation
Catricen läpinäkyvä irtopuuteri, jonka samettisen mattaisen lopputuloksen ansiosta sopii kaikille ihotyypeille. Tämän puuterin hinta on noin 7€ luokkaa ja ajaa asiansa todella hyvin. Tykkään tästä sillä sitä on helposti saatavilla monista kaupoista sekä se on edullinen.
The Body Shopin kiinnityssuihkeesta olenkin puhunut jo täällä blogin puolella. Tämä kiinnittää meikin todella hyvin, kosteuttaa ihoa samalla ja hinta on 10,90€. Nyt on menossa kolmas pullo tätä kyseistä meikinkiinnitys suihketta ja tykkään!
Isadoran meikkivoide on puolipeittävä, mattapinnan jättävä meikkivoide kaikille ihotyypeille. Öljytön, hoitava koostumus kosteuttaa ihoa, häivyttää pieniä juonteita ja tasoittaa ihoa. Kerroinkin tästä meikkivoiteesta jo Tammikuun meikkisuosituksissa ja edelleen tämä meikkivoide on ihan huippuluokkaa! Todellakin jatkoon.
Dermosil Argan Oil Hoitoaine
Arganöljyhoitoaine on ravitseva ja korjaava hoitoaine kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. Hoitoaine lupaa tehdä hiuksista pehmeät, elinvoimaiset sekä helposti käsiteltävät. Kerroinkin näistä Dermosilin Arganöljy hiustenhoitotuotteita tässä postauksessa. Hoitoaine ei ollut oikein mun mieleen. Hoitoaine ei jätä hiuksia pesun jälkeen hiuksia pehmeän tuntuiseksi. Ei jatkoon.
Oliko joukossa tuttuja tuotteja?

6 kommenttia

 1. Kosmetiikan suurkuluttaja kirjoitti:

  Tuo The Body Shoping Chinese Ginseng & Rise kasvovesijutska on käytössä ja olen tykännyt käyttää sitä omalla rasvoittuvalla iholla 🙂 Sen tuoksu on kyllä myös mahtava!

 2. Linda kirjoitti:

  IsaDoran meikkivoide on ihan huippu<3 Tota pitää ehdottomasti ostaa lisää heti kun uudelle meikkivoiteelle tulee taas tarve 🙂 Organic Shopin viikunanaamiokin oli ihan hyvä tuote, mutta mulla sen käyttö jäi siinä vaiheessa kun purkki tippui suihkun lattialle ja halkesi.. No olin mä sentään puolet ehtinyt siitä käyttää eikä rahallinen menetys ollut iso 😀 Mutta siis noi purnukat on kyllä vähän hankalakäyttöisiä niin ei mikään ihme, että ne putoilee mun käsistäni.

 3. Viivi kirjoitti:

  Kasvoveden tuoksu on ihan sairaan ihana, mutta jotenkin ei sopinut vaan mun iholle.

 4. Viivi kirjoitti:

  Mä oon kans odotellut, että meikkivoide varastot hieman pienenis niin voisi hakea tuon Isadoran. Voi ei! Noi purkit on kyllä vähän hankalia.

 5. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Mä odotin innolla testaavani noita Dermosilin argantuotteita, kun ne tulivat myyntiin, mutta juuri tuo hoitoaine oli karvas pettymys. Se ei tehnyt oikein mitään. Shampoo oli muistaakseni ihan ok muttei sekään tehnyt vau-vaikutusta 🙂

 6. Viivi kirjoitti:

  Mä en taas tykkää siitä shampoosta yhtään, kun on sellasta geelimäistä lirua 😀 Hoitoaine nyt teki tehtävänsä, mutta ei jättänyt hiuksia pehmeiks!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.