Hae
Paletilla

Senja Cosmetics – Suomalaista luonnonkosmetiikkaa

Senja Cosmetics luonnonkosmetiikkaa

Sain kesän alussa ihanan yllätyspaketin Stoorlalta joka sisälsi erilaisia kotimaisia kosmetiikkatuotteita. Sain testattavaksi muutamia erilaisia F-Beauty brändejä sekä tuotteita, mutta tällä kertaa tutustutaan kotimaiseen ihonhoitosarjaan eli Senja Cosmeticsiin. Senja on ihonhoitosarja joka lanseerattiin syksyllä 2018 ja sen takaa löytyvä tarina on todella mielenkiintoinen. Senja Parkkinen halusi löytää luonnonkosmetiikkasarjan joka olisi yhtä tehokas kuin perinteinen kosmetiikka. Sopivaa sarjaa ei löytynyt joten Senja perusti Senja Cosmeticsin jonka tuotteet ovat 100% luonnollisista ainesosista, vegaanisia, eläinkokeettomia ja tietenkin luomua. Senja tuotteet valmistetaan Suomessa ja niillä on FI- Nature luonnonkosmetiikkasertifikaatti. Senja Cosmetics on Suomalainen luonnonkosmetiikka brändi jonka raaka-aineet ovat peräisin Suomalaisista marjauutteista, yrttiuutteista ja öljyistä!

*Tuotteet postauksen tuotteet saatu Stoorla.fi

Senja Cosmetics luonnonkosmetiikkaa

Senja Cosmetics Sleek Cheek Puhdistusöljy

Moni teistä tietääkin, että vannon kaksoispuhdistuksen nimeen ja eniten itseäni kiinnosti Senja Cosmeticsin puhdistusöljy 39€/100ml. Senjan puhdistusöljy sisältää pellavasiemenöljyä, villiä mustikkaa sekä puolukkaa. Puhdistusöljy sopii kaikille ihotyypeille ja sen 100% luonnonmukainen. Senjan puhdistusöljy on hyvin erilainen mitä olen tottunut käyttämään sillä sen öljymäinen koostumus on huomattavasti täyteläisempi ja öljyisempi kuin muut vastaavanlaiset tuotteet. Tuote ei liukene veteen samanlailla kuin muut käyttämäni puhdistusöljyt, mutta sillä saa poistettua meikkipohjan ja silmämeikin silti vaivattomasti.

Aluksi tuote tuntui hankalalta juuri tuon veteen liukenemattoman ominaisuuden vuoksi ja siksi tuotetta ei oikein pysty käyttämään kuin kaksoispuhdistuksessa. Vaikka se poistaakin meikit sekä muut epäpuhtaudet kasvoilta hyvin niin olen ottanut Senjan puhdistusöljyn kanssa käyttöön Konjac- sienen. Konjac- sieni kuorii ihoa hellävaraisesti, mutta myös auttaa poistamaan tuotteen jättämää öljymäistä kalvoa ihon pinnalta. Senjan puhdistusöljy ja konjac- sieni on ollut loistava yhdistelmä kasvojenpuhdistuksen ensimmäisess vaiheessa.

Senja Cosmetics luonnonkosmetiikkaa

Senja Cosmetics Cotton CLOUD pUHDISTUSVAAHTO

Senja Cosmetics Suomalaisesta luonnonkosmetiikkasarjasta löytyy myös puhdistusvaahto. Senja Cosmetics Cotton Cloud puhdistusvaahto 29€/100ml sisältää Suomalaista koivunmahlaa, villi mustikkaa, nokkosta ja tupasvillaa. Senjan puhdistusvaahto on ollut itselläni käytössä aamuisin sekä kasvojenpuhdistuksen toisessa vaiheessa iltaisin. Tuote on ollut loistava aamuisin sillä se on pesutehokkuudeltaan mieto, eikä näin ollen jätä ihoa kiristelevän kuivaksi. Illalla tuote on toiminut loistavasti Senjan puhdistusöljyn jälkeen käytettäväksi sillä pesee liiallisen öljyisyyden pois kasvoilta.

Senja Cosmetics sarjan puhdistusvaahto on ollut näistä kahdesta puhdistustuotteesta huomattavasti enemmän mieluisampi. En itse yleensä pidä hirveästi luonnonkosmetiikka tuotteiden tuoksusta niin nyt on pakko sanoa, että näissä Senjan tuotteissa tuoksu on huomattavasti miedompi kuin monissa muissa luonnonkosmetiikka tuotteissa. Puhdistusöljyssä sekä puhdistusvaahdossa on jokin itselleni todella tuttu tuoksu, mutta en osaa sanoa mikä se tuoksu on. Mikäli olet kokenut samaa ongelmaa, että luonnonkosmetiikka tuotteiden tuoksu on itsellesi liian voimakas niin suosittelen kyllä tutustumaan näihin Senja Cosmeticsin tuotteisiin.

luonnonkosmetiikka

Senja Cosmetics Matte Magic Päivä- ja yövoide

Senjan valikoimista löytyy myös kaksi voidetta Berry Bomb täyteläinen päivä- ja yövoide 49€/50ml joka on suunnattu erityisesti kuivalle sekä normaalille iholle ja Matte Magic päivä- ja yövoide 49€/50ml joka on ihanteellinen seka- sekä rasvoittuvalle iholle. Parasta näissä voiteissa on se, että niitä voi käyttää joko päivävoiteena tai yövoiteena eikä erikseen tarvita kahta eri tuotetta. Molemmat voiteet myös soveltuvat käytettäväksi meikin alle.

Stoorlan paketista löytyi Matte Magic päivä- ja yövoide joka oli itselleni tietenkin se huonompi vaihtoehto sillä kuiva ihoni ei mattaavista tuotteista oikein pidä. Voide on koostumukseltaan kevyttä, mutta kasvoille levittäessä se tuntuu todella täyteläiseltä. Matte Magic voide sisältää kuusenkerkkää, siankärsämöä, koivunmahlaa, antioksidanttipitoista villimustikkaa ja tupasvillaa. Voide todella jättää ihon mattapintaiseksi eikä näin ollen sopinut omalle iholleni ollenkaan. Voiteessa on suhteellisen voimakas tuoksu puhdistusöljyyn ja vaahtoon verrattuna vaikka tuoksu onkin lähes sama.

Senja Cosmetics Suomalaista luonnonkosmetiikkaa

Senja Cosmetics on Suomalainen luonnonkosmetiikka brändi

Senjalta löytyy vielä Nordic Nectar Toner Essence 29€/100ml joka kuuluu merkin best sellereihin. En ole itse ottanut tuotetta vielä käyttöön sillä yritän käyttää edellisiä ensiksi pois.  Otin Senjan tuotteet käyttöön rukan matkallani ja kasvoni olivat sen reissun jälkeen melko huonossa kunnossa. Jatkoin kuitenkin tuotteiden käyttöä kotiin päästyäni ja ongelmat kyllä lähtivät ajan kanssa. Reissun jälkeen kasvoni olivat pientä näppylää täynnä ja yleensä niitä syntyy kun ihonhoitorutiinissani on sellaisia tuotteita jotka ei vaan yksinkertaisesti sovi omalle iholleni. Jätin Matte Magic- kasvovoiteen pois käytöstä heti reissun jälkeen, mutta jatkoin puhdistusöljyn ja vaahdon käyttöä normaalisti eikä näppyjä ole enää näkynyt. En ihastunut Senjan tuotteisiin viikossa enkä kahdessa, mutta pidemmällä käytöllä ne on osoittautunut ihan todella hyviksi tuotteiksi ja on muuttanut mun ajatusmaailmaa luonnonkosmetiikasta. Ehkä vielä joskus ihastun luonnonkosmetiikkaan!

Käytätkö luonnonkosmetiikkaa ja onko Senjan tuotteet sinulle tuttuja?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

MINUN IHONHOITORUTIINI

UUSI KOREALAINEN KOSMETIIKKA BRÄNDI EYENLIP

MY CLARINS, UUDEN SUKUPOLVEN IHONHOITOLINJA

2 kommenttia

  1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Nää on aivan ihania<3 Kasvovoiteita testailin silloin aluksi, mutta päätin jättää ne odottamaan talven tuloa, jolloin ihoni saa varmasti parhaan mahdollisen hyödyn niistä 🙂 Putsarit on molemmat aivan ihania ja ne toimii loistavasti yhdessä! Mäkin mietin aluksi, että eihän tota öljyä saa iholta mitenkään pois veden kanssa, mutta toi puhdistusvaahto putsaa kyllä tosi hyvin senkin pois iholta 🙂 Konjac sientäkin voisin koittaa, kiitos vinkistä. Nordic Nectar on kuitenkin näistä kaikista ehdottomasti mun suosikkini. Toivottavasti säkin tykästyt siihen, kun saat sen otettua käyttöön!

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Nää kyllä muutti mun käsitystä luonnonkosmetiikasta paljon! Ensimmäinen luonnonkosmetiikka sarja josta voin sanoa pitäväni 🙂 Odotan innolla Nordic Nectarin kokeilemista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *