Hae
Paletilla
Kaupallinen yhteistyö

Jolie Box – Huhtikuu 2019

Kaupallinen yhteistyö: Jolie Box
*Sisältää mainoslinkkejä

Pääsin tutustumaan ensimmäisen kerran Jolie Boxiin maaliskuussa ja koska edellinen boksi vaikutti todella lupaavalta niin odotin tätä huhtikuun Jolie Boxia kuin kuuta nousevaa! Kerroin Jolie Boxista enemmän viime kuun postauksessa jota pääsevät lukemaan yllä olevasta linkistä. Lyhyesti kuitenkin kerrottuna olin todella innoissani tästä mahdollisuudesta tilata luonnonkosmetiikkaa sisältävän kauneusboksin sillä luonnonkosmetiikka on itselleni aika tuntematonta ja Jolie Boxin tarkoitus on juuri tutustuttaa boksia tilaavat luonnonkosmetiikan ihmeelliseen maailmaan. Huhtikuun Jolie Boksin teemana on kääntää katseet vartalon keväthuoltoon sillä ajatuksella, että kesä on jo pian tulossa! Eiköhän siis kurkata mitä huhtikuun Jolie Box pitää sisällään.

Jolie Box
Jolie Box

Neal’s Yard Remedies Rose & Geranium Body Polish

*Neal’s Yard Remedies Rose & Geranium vartalokuorinta kiinnitti ensimmäisenä huomioni huhtikuun Jolie Boxissa sillä pääsin tutustumaan brändin tuotteisiin I Love Me- messuilla. Neal’s Yard Remedies on todella mielenkiintoinen brändi sillä sen tuotteet ovat valmistettu laadukkaimmista luonnon raaka-aineista. Neal’s Yard Remedies vartalokuorinta sisältää arganpähkinänkuorta ja riisijauhetta jotka kuorivat ihoa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Kuorivien ainesosien lisäksi tuote sisältää sheavoita, soijaöljyä sekä kookosöljyä. Todella rouhean ja tehokkaan tuntuinen vartalokuorinta teille jotka tykkäätte aidon ruusun tuoksuista tuotteista.

Jolie Box
Jolie Box

Zuii Organic Flora Self Tanning Foam

Zuii merkin tuotteet löytyminen huhtikuun Jolie Boxista oli myös positiivinen yllätys. Boksiin oli valittu tuote joka todellakin edes auttaa kesäfiiliksen löytymistä nimittäin vaahto itseruskettava! *Zuiin itseruskettava vaahto lupaa kauniin kullanhohtoisen rusketuksen ilman oransseja vivahteita sekä samalla se myös kosteuttaa ja hoitaa ihoa sen sisältämien ainesosien ansiosta. Itseruskettava sisältää bambumehun, raakakaakaon ja viinirypäläiden sekoitusta jotka ravitsevat ihoa tehokkaasti. Kauniin rusketuksen ja kosteutuksen lisäksi itseruskettava lupaa pysyä kauniina 7-10 päivää. Kauniin lopputuloksen saa kun levittää vaahdon levityskintaan kanssa. Tuotteen voi pestä 2 tunnin vaikutusajan jälkeen pois mikä on ehdottomasti plussaa, mutta mikäli haluaa tummemman rusketuksen kannattaa sen antaa vaikuttaa 6 tuntia ennen peseytymistä. Tätä Zuiin itseruskettavaa vaahtoa kokeilen kyllä tänä kesänä sillä tunnetustihan itse olen valkoinen kun lakana läpi kesän!

Jolie Box

Absolution La Creme Gommante Kasvokuorinta

*Absolution La Creme Commante kasvokuorinta on Jolien yksi suosituimmista tuotteista. Kasvokuorinta kuorii ihoa mekaanisesti sekä entsymaattisesti. Tuotteen kuorivat hedelmähapot ovat peräisin mustikasta, sitrunasta, appelsiinista ja vaahterasta. Koska tuotetta tituuleraataan yhdeksi suosituimmaksi kosmetiikkatuotteeksi niin en voi olla kiinnostumatta millainen tämä tuote todellisuudessa on. Kädelle kokeiltaessa mukavan tehokkaan tuntuinen. Tuoksu muistuttaa hyvin siitä, että tuote on luonnonkosmetiikkaa.

Jolie Box

Aquis- hiuspanta

Aquis merkin tunnetuimpia tuotteita on heidän hiusturbaaninsa joissa on korkea ja nopea imukyky. Korkea ja nopea imukyky huolehtii siitä ettei hiukset vaurioitu, katkeile tai jää latteiksi. Jolie Boxista kuitenkin löytyi  *Aquis hiuspanta jolla saa näppärästi hiukset pois tieltä esimerkiksi kasvojen pesun yhteydessä. Tiedän,että moni hakee meikinpuhdistukseen pantaa jossa on säädettävä tarrakiinnitys ja tästä Aquis hiuspannasta sellainen löytyy!

Jolie Box

Patyka Hydra-Booster Serum

Patykan samaisen sarjan täysikokoinen kasvovoide saapui maaliskuun Jolie Boxissa ja oon tykännyt itse siitä ihan älyttömästi. Tämä *Patyka Hydra-Booster hyaluronihapposeerumi vaikuttaa todella mielenkiintoiselta varsinkin jos tykkää erilaisista hyaluronihapposeerumeista kuten allekirjoittanut! Seerumi sisältää hyaluronihapon lisäksi mineraalirikasta vettä ja valkohytykkä-sienen uutetta. Todella mielenkiintoinen tuote jonka olisin mielummin ottanut täysikokoisena.

Jolie Box

Jolie Box

Huhtikuun Jolie Box oli loppuen lopuksi todella mielenkiintoinen ja sisälsi tuotteita joiden testaamista odotan innolla. Jolie Box siis tosiaan sisältää aina 4-6 laadukasta luonnonkosmetiikka tuotetta jotka sopivat kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Jolie Box sisältää aina vähintään kaksi normaalikokoista tuotetta jonka lisäksi boksista löytyy matka- tai näytekokoja, satunnaisesti ihania yllätyslahjoja ja boksin arvo on aina vähintään kaksi kertaa hintansa arvoinen. Jos kiinnostuit luonnonkosmetiikkaa sisältävästä Jolie Boxista pääset tilaamaan sen *tästä itsellesi!

Käytätkö itse luonnoskosmetiikkaa? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

JOLIE BOX MAALISKUU 2019

LUONNONKOSMETIIKKAA LIDLISTÄ

PALETILLA NYT MYÖS YOUTUBESSA

Kaupallinen yhteistyö: Jolie Box

6 kommenttia

 1. Maija / Kivipuuteri-blogi kirjoitti:

  Joku päivä tilaan Jolie Boxin, koska luonnonkosmetiikkaa kiinnostaa ja tässä on aina laadukkaita tuotteita 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Suosittelen ehdottomasti! Mä oon tykännyt ihan hirveesti näistä Jolie Boxin sisällöistä vaikka luonnonkosmetiikka onkin itselleni aika tuntematonta 🙂

 2. Charming Nails kirjoitti:

  Jolie Boxin sisältö on kyllä aina laadukas, täynnä uusia tuttavuuksia ja kiinnostavia tuotemerkkejä 🙂

 3. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Toi Neal’s Yard Remediesin kuorinta vaikuttaa ihan loistavalta, sen voisin ostaa testiin jossain vaiheessa 🙂 Mä sain lahjaksi vuodenvaihteessa kolmen kuukauden Jolie Boxit ja mieli tekisi kyllä tilata tää itselle sen kokeilun jälkeen 😀 Joulukuun boksi ei ollut niin mun mieleen, mutta tammi- ja helmikuun boksit oli huippuhyviä. Pääsin just tohon Neal’s Yard Remediesiinkin tutustumaan Jolie Boxin kautta ja noi tuotteet on kyllä ihania<3

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Se on kyllä ihana, mutta tuoksultaan mulle aivan liian ruusuinen! Mä oon myös ihastunut jotenkin näihin Jolie Boxeihin ja ihan harmittaa, että ens kuun boksi on mullakin viimeinen. Täytyy harkita kyllä vakavasti jos tilais uuden kolmen kuukauden satsin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.