Hae
Paletilla

Meikki-inspiraatio – Uudenvuoden Smokey Eye meikki

Joulukausi on nyt ohi, joten on aika keskittyä seuraavaa juhlaan nimittäin uuteenvuoteen. Uudenvuoden meikki tarjoaa myös rajattomia mahdollisuuksia niin kuin joulukin. Viime vuonna uuttavuotta juhliessa mulla oli sininen glitter meikki ja se sai todella paljon kehuja, joten alun perin ajatuksena oli myös julkaista jokin glitterinen uudenvuoden meikki. Päädyin kuitenkin tekemään smoky eye meikki-inspiraation, sillä smokyn päälle on helppo lisätä glitterit mikäli niitä kaipaa.

Smoky eye meikki on helppo toteuttaa millä vain väreillä, mutta tähän silmämeikkiin sain inspiraation Nyxin In Your Element Fire paletista. Paletin sininen tummalla pohjalla oleva sävy veti puoleensa. Sävy taittaa valoa vasten turkoosiin sekä violettiin. Nyxin Fire paletissa ei ole mattaista ”häivytyssävyä” joten nappasin Jeffree Starin Androdyny paletin Nyxin kaveriksi. Androgyny paletissa sävy Safe Word on täydellinen häivytyssävy ja toimii melkeinpä kaikkien sävyjen kanssa!

Jätin silmämeikin itse todella pelkistetyksi, sillä mulla on todella pienet silmät ja liiallisen mustan tuominen esimerkiksi rajauksien muodossa tekee niistä vielä pienemmät. Halutessaan silmämeikin kaveriksi kannattaa harkita pieniä mustia rajauksia ja irtoripsiä sekä smokeyn päälle voi halutessaan vielä lisätä vaikka hopeaa tai sinistä glitteriä. Tehdessäni smokey eye meikkiä mietin miksi sitä tulee tehtyä niin harvoin! Ehdottomasti pitäisi tehdä smokey eye meikkejä enemmän.
Meikkipohja:
Isadora – Natural Matt Oil-Free Foundation
L.A Girl – Pro Conceal HD High Definition Concealer
Laura Mercier – Translucent Loose Setting Powder
M.A.C Bronzing Powder – Matt Bronze
The Body Shop Contouring Palette 02
Kulmat:
Essence – Superlast 24h Eyebrow Pomade Pencil
Nyx – Tinted Brow Mascara
Silmämeikki:
Essence – My Must Haves 06 Chilli Vanilli
Jeffree Star Androgyny – Safe Word, Dominatrix & Swallow
Nyx Professional Makeup In Your Element Fire – 11

7 kommenttia

 1. SariBP kirjoitti:

  Ihana meikki:) Mullekin smokey eye on aika haastava, mutta vielä on vuosia jäljellä ja aikaa opetella;)

 2. Charming Nails kirjoitti:

  Ihana meikki, tosi hyvin häivytelty 🙂 inspiroi itseäkin kokeilemaan!

 3. Viivi kirjoitti:

  Kiitos Tuuli! Smokey eye meikki on onneksi helppo toteuttaa kun muistaa vain luomivärien hyvän häivytyksen! Ei muutakuin kokeilemaan, kyllä se siitä luonnistuu! 😉

 4. Viivi kirjoitti:

  Kiitos Sari! Harjoittelemalla onneksi oppii! Niin kuin tuossa Tuulille jo vastasinkin, että loppupeleissä smokey eye meikki on aika helppo tehdä kun muistaa vain luomivärien häivytyksen. Tummaa liikkuvalle luomelle ja yksi häivytyssävy kaveriksi ja siinä onkin jo puoliksi tehty smokey 🙂

 5. Viivi kirjoitti:

  Kiitos ja kiva kuulla, että inspiroi muita kokeilemaan 🙂

 6. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Onpa tosi kaunis meikki <3 Sävyt upeita ja vitsit mitä blendaamista! Täytyykin kaivaa oma Androgyny paletti esiin ja kokeilla jotain vastaavaa 🙂

 7. Viivi kirjoitti:

  Kiitos <3 Blendaaminen on yks henkireikä kun teen silmämeikkejä, käytän siihen aikaa joka kerta 🙂 Androgyny on kyllä mahtava paletti, sillä saa aikaan vaikka mitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.