Hae
Paletilla

Blogi-ilta Ratinan P.A.Z myymälässä

Untitled

Muutama viikko sitten pääsin osallistumaan ihanaan blogi-iltaan Ratinan kauppakeskuksen P.A.Z myymälässä. P.A.Z on perustettu vuonna 2016 ja he myyvät naisten vaatteita. Valikoimasta löytyy Tanskalaisia merkkejä kuten esimerkiksi Pieces, Object, YAS ja Selected. Merkeistä itselleni kaikista tutuin oli Pieces, jonka vaatteet ovat tuttuja jo vuosien takaa!

Untitled

Ilta alkoi siitä, kun kauppias kertoi syksyn muodista ja siitä miten vaatteita voi näin syksyn tullen yhdistellä. Muodissa näkyy paljon mesh kangasta sekä murretut värit näkyvät ovat tämän syksyn juttu. Näiden lisäksi myös kukkakuosit pitävät paikkaansa syksylläkin. Olen itse hurahtanut täysin näin syksyn tullen murrettuihin väreihin ja vieläkin haaveilen sopivasta kukkapaidasta!

Untitled

Itse kiinnitin vaatteiden lisäksi huomiota upeaan liikkeeseen. P.A.Z myymälässä kaikki vaatteet olivat todella selkeästi esillä eikä rekkejä ollut tungettu täyteen vaatteita. Myös myymälän somistus esineet olivat upeita kaikessa kauneudessaan ja liikkeen visuaalinen toteutus oli todella upea.

Untitled

Illan aikana sai sovitella vaatteita oman mielen mukaan ja yksi ihana neuletunika jäi hieman harmittamaan, sillä se istunut mun päälle kauhean nätisti. Tykkään itse pukea päälleni näin syksyisin neuleita sillä ne ovat yleisesti ottaen todella lämpimiä ja P.A.Z myymälästä löytyi paljon erilaisia neule vaihtoehtoja! Illan ainaka sai myös osallistua pieni muotoiseen asu kilpailuun ja ennen kaikkea tutustua muihin Tamperelaisiin vaikuttajiin! Suuri kiitos Ellille kutsusta ja Inkalle seurasta!

Untitled

Miten ajattelit itse pukeutua näin syksyllä? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

Habitare messut 2018 

Paletilla 1v – Millainen on blogimaailma nyt verrattuna yhdeksän vuotta sitten?

Blogi-ilta Pirkkalan Vero Modassa

2 kommenttia

  1. Inka Monola kirjoitti:

    Blogi-ilta PAZ myymälässä oli kyllä hauska! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *