Hae
Paletilla

Kesäkuun kosmetiikkasuosikit 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Taas on aika tutustua tämän kuukauden kosmetiikkasuosikkeihin! Tuttuun tapaan kuukauden kosmetiikkasuosikit koostuvat tuotteista jotka ovat olleet eniten käytössä kuukauden aikana tai ihastuttaneet muuten vain olemassa olollaan!

kosmetiikkasuosikkeja

The Body Shop Carrot Wash Energizing Face Cleanser

Ensimmäisenä kesäkuun kosmetiikkasuosikeista haluan ehdottomasti esitellä tämän The Body Shopin porkkana kasvojenpuhdistuksen. Itse en yleensä hanki geelimäisiä puhdistustuotteita, mutta porkkanaa sisältävä puhdistus oli enemmän kuin kiinnostava. Puhdistus sisältää elintarviketeollisuudelle kelpaamattomia luomuporkkanoita sekä aloe veraa. Porkkana tuotteet ovat olleet myös vuosia sitten The Body Shopilla myynnissä ja nyt se on tullut markkinoille takaisin! Vaikka tuote on koostumukseltaan geelimäistä niin se vaahtoutuu puhdistuksen aikana. Tuoksu muistuttaa juuri ajettua nurmikkoa joka on oikeastaan aika miellyttävä tuoksu ja tällä puhdistuksella irtoaa myös paksummat meikitkin! Olen ihastunut tuotteeseen paljon juuri sen tuoksun ansiosta ja sen takia, että se poistaa meikit vaivattomasti ilman kaksoispuhdistustakin. Tällä hetkellä tämä kyseinen porkkana kasvojenpuhdistus on *The Body Shopilla 10€ tarjouksessa samoin kuin porkkana kasvovoidekin!

kosmetiikkasuosikkeja

*EYENLIP SUPER AQUA MOISTURE CREAM

Olen hehkuttanut tätä kyseistä Eyenlipin Super Aqua Moisture kosteusvoidetta täällä blogin puolella sekä Instagramissakin. Tämä Eyenlipin kosteusvoide sisältää hyaluronihappoa, niasiiniamidia sekä kasviuutteita jotka yhdessä kosteuttavat ja ravitsevat ihoa tehokkaasti. Meikkipohjani ovat pitkään näyttäneet ihan järkyttäviltä ja heti sen jälkeen, kun aloin käyttämään kyseistä voidetta meikkipohjan alla niin ongelma hävisi. Koostumukseltaan voide on ihanan kevyen geelimäistä *Eyenlip Super Aqua Moisture Cream on koostumukseltaan kevyen geelimäinen ja juuri siksi se sopii myös meikin alle loistavasti. Voiteelta löytyy hintaa 15€, mutta koodilla Paletilla saatte hinnasta pois -10%.

kosmetiikkasuosikit

Four Reasons Ultra Moisture Treatment

Monet ovat kehuneet Four Reasons Ultra Moisture Treatment tehokosteuttavaa hiusnaamiota ja olin pitkään halunnut itsekin kokeilla kyseistä tuotetta. Onneksi löysin naamion melkein puoleen hintaan keskisiltä ja ymmärrän täysin miksi monet ovat sitä kehuneet! Four Reasons Ultra Moisture sarja on suunniteltu juuri kuiville hiuksille ja sen tehokkuuden huomaa kyllä heti ensimmäisen pesun jälkeen, sillä hiukset tuntuvat todella kosteutetuilta ja pehmeiltä.

kosmetiikkasuosikit

PAESE ALL ABOUT YOU LUOMIVÄRIPALETTI

Kerroin juuri muutama päivä sitten Instagram Stoorin puolella tästä kyseisestä paletista, mutta koska se on ollut tässä kuussa käytetyin paletti niin oli luonnollista myös ottaa se kuukauden kosmetiikkasuosikkeihin. Kyseessä on Paesen luomiväripaletti joka sisältää 12 erilaista nude sävyä. Pidin tätä palettia aluksi todella mitään sanomattomana sillä harvoin teen kuitenkaan kauhean luonnollisia meikkejä. Yllätyin kuitenkin kuinka paljon itsekin tykästyin tähän palettiin ja varsinkin alarivin kolmeen shimmer sävyyn! Tämä on loisto paletti niille jotka eivät värikkäitä luomivärejä käytä vaan käyttää vain todella luonnollisia luomivärejä. Paletilta löytyy 40€ hintaa ja sitä saa kosmetologikaupasta. 

kosmetiikkasuosikit

SLEEK MAKE UP HIGHLIGHT PALETTI

Kesäkuun Glossyboxista paljastui tämäå upea Sleekin highlighter paletti joka on päässyt melkeimpä päivittäiseen käyttööni. Ylärivin kultainen highlighter muistuttaa iholla Mary-Lou Manizeria ja alarivin vaaleanpunainen glitter shimmerinen sävy on aivan ihana. Kolme voidemaista sävyä odottaa parempaa käyttöä, mutta ovat kaikki omalla tavallaan kauniita sävyjä.  Palettia saa Lookfantasticilta 13€ hintaan joka on kyllä todella vähän kyseisestä paletista.

Mitkä ovat sun kosmetiikkasuosikit kesäkuussa?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TOUKOKUUN KOSMETIIKKASUOSIKIT 2019

5 TÄRPPI TUOTETTA KESÄÄN

MITÄ ON KARVANPOISTO JA ONKO SE NOLOA?

2 kommenttia

  1. Inka Nitta kirjoitti:

    Toi TBS Carrot Wash on ihan mun suosikkini myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.