Hae
Paletilla

Bette Box Huhtikuu 2019 + ALENNUSKOODI

*Sisältää mainoslinkkejä

Bette Box Huhtikuu 2019

Joka kuukauden ensimmäisillä viikoilla saapuu kaikki erilaiset kauneusboksit jota tilaan, joten seuraavana vuorossa onkin sitten huhtikuun *Bette Box! Huhtikuun Bette Boksin tavoitteena on jättää talvi taakseen ja herättää iho sekä hiukset uuteen eloon tuotteilla jotka sopivat nopeaan freesaukseen.

Bette Boksilla on tällä hetkellä tarjous, kun käytät koodia SUPERVIIKKO’ saat uuteen Bette Box tilaukseen kaupan päälle maaliskuun boksin. Tämä etu koskee siis vain uusia tilaajia ja on voimassa 14.4.2019 saakka. Mikäli haluat ilahduttaa itseäsi joka kuukausi saapuvalla kosmetiikka boksilla pääset tilaamaan tästä sen itsellesi! 

Bette Box Huhtikuu 2019

N.A.E Idratazione suihkugeeli

N.A.E on täysin uusi vegaaninen brändi joka tuli markkinoille muutamia kuukausia sitten. Pääsin tutustumaan N.A.E kosmetiikkatuotteisiin hetki sitten ja kaapissa käyttöä odotteleekin merkin käsisaippua. Näin ollen myös merkin löytyminen huhtikuun Bette Boxista oli todella positiivinen yllätys. Suihkugeeli sisältää luomulaatuista viikunaa ja hibiskus kukan uutetta. Pelkäsin tuoksun olevan liian kukkainen makuuni, mutta tuoksu olikin oikein miellyttävä. Vegaanisuus ja ekologisuus puhuttelee ihmisiä nykyään joten mahtavaa, että tälläisiä uusia brändejä ja tuotteita tuodaan esille myös erilaisilla kauneusbokseissa.

Bette Box Huhtikuu 2019

Figs & Rouge Hydra-Pore Velvet Cream

Figs&Rouge Hydra-Pore Velvet voide sisältää A,C ja E-vitamiineja sekä hyaluronihappoa jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Voide lupaa jättää myös kasvot mattapintaiseksi ja sen voi levittää myös ainoastaan t-alueelle. Mielenkiintoinen tuote mitä var

Bette Box Huhtikuu 2019

Lumene Essential Volume Mascara

Huhtikuun Bette Boksin myös sanottiin sisältävän yhden uuden meikkituotteen ja kyseessä oli tämä Lumenen uutuus ripsiväri. Kyseessä on tuuheutta ja pituutta antava ripsiväri joka sisältää tuuheuttavia kuituja sekä hoitavaa tupasvillaa. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto mikäli tykkää kuituja sisältävistä ripsiväreistä kuten minä, mutta meikkituotteena boksista olisin toivonut muuta kuin ripsivärin. Ripsivärejä kuitenkin kuluu kaikilla ja tämä pääsee itsellänikin varmasti käyttöön.

Bette Box huhtikuu 2019

Helein Strong Collagen- ravintolisä

Kollageenia sisältävien kapselien löytyminen oli mielestäni rohkea veto Bette Boksilta, sillä sana kollageeni herättää monissa erilaisia fiiliksiä. Olen itse sitä mieltä, että kollageenilla on paljon muitakin hyviä vaikutuksia kuin vain kiinteyttää ihoa. Voit käydä lukemassa ajatuksiani kollageenin käytöstä täältä. Helein kollageenia sisältävä ravintolisä puhuu sen puolesta, että kauneus lähtee sisältäpäin. Tuote sisältää vahvaa kollageenia peptidimuodossa yhdessä C-vitamiinin kanssa joka taas ylläpitää kollageenin muodostumista ja edistää solujen suojaamista. Ehdottomasti plussaa täysikokoisesta purkista jota lähden testailemaan mielenkiinnolla

Bette Box Huhtikuu 2019

Ikoo Infusions Hair Fresh-Ups

Ikoon Infusions Hair Fresh Ups on siis hiustenhoitolappu jolla saa raikastettua hiuksia sekä hiuspohjaa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan pakkaus avataan ja sen jälkeen hierotaan lappua hiuksiin ja hiuspohjaan. Todella mielenkiintoinen tuote jota varmasti kokeilen jossain kohtaa. Sain viikko sitten muitakin Ikoon tuotteita testiin ja siellä oli myös näitä lappuja odottamassa kokeilua.

Bette Box huhtikuu 2019

Flower By Kenzo

Tuttuun tapaan myös huhtikuun Bette Boksista löytyi hajuvesinäyte. Suosittelen laittamaan tuoksunäytteitä laukkuihin sillä näin ne pääsevät useammin käyttöön.

Bette Box huhtikuu 2019

Huhtikuun Bette Boksi ei aiheuttanut mitään isoja riemun kiljahduksia sitä avatessa, mutta tätä postausta kirjoittaessa se alkoi vaikuttaa paljon kivemmalle. Huhtikuun Bettessä oli hieman vaihtelua ja osalta löytyikin Lorealin hopeashampoo ja sitä olisin ehdottomasti halunnut päästä itsekkin testaamaan. N.A.E suihkugeelin tilalla joillain oli taas merkin dödö. *Ilahduta itseäsi joka kuukausi saapuvalla kauneusboksilla ja tilaa Bette Box tästä itsellesi!

Mitä mieltä olit huhtikuun Bette Boxista?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

BETTE BOX MAALISKUU 2019

BETTE BOX HELMIKUU 2019

BETTE BOX TAMMIKUU 2019

2 kommenttia

  1. Inka Nitta kirjoitti:

    Mulle kävi samanlailla, että kirjottaessa huomasinkin boksin olevan ihan ok!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *