Hae
Paletilla

Loppuneet kosmetiikkatuotteet- joulukuu 2019

Tammikuun ensimmäinen viikko on jo melkeimpä takanapäin, mutta silti on vielä joulukuun loppuneet kosmetiikkatuotteet käymättä läpi. Mietin pitkään julkaisenko joulukuun loppuneita ollenkaan koska on jo tammikuu ja mietin, että olisin lopettanut tämän postaus sarjan joulukuuhun. Toinen syy loppuneiden skippaamiselle oli se, että tuotteita on määrällisesti todella vähän. Olin kuitenkin napannut kuvat loppuneista joulukuun aikana, sillä tiesin etten saa joulukuun vikoilla viikoilla tuotteita enää loppumaan enempää. Kuvat oli kuitenkin otettu niin ajattelin julkaista kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet vielä viimeisen kerran. Blogissa ei enää siis jatkossa nähdä kuukauden loppuneita kosmetiikkatuotteita, sillä itseäni ärsyttää suunnattomasti varastoida tyhjiä pulloja kuukauden verran. Mikäli jatkossa kuukauden aikana loppuu jokin mielenkiintoinen tai hyväksi todettu tuote, niin tulen sitten kirjoittelemaan niistä erillisiä postauksia. Tai katsotaan nyt mitä keksin! Loppuneet kosmetiikkatuotteet joulukuu pitää sisällään ainoastaan kuusi tuotetta joka on paljon vähemmän kuin ennen!

*TUOTTEET OVAT SAATUJA

Loppuneet kosmetiikkatuotteet joulukuu

*O’keeffe’s Skin Repair Vartalovoide

Tutustuin viime vuonna O’keeffe’s tuotteisiin. Ensiksi Working Hands käsivoiteeseen ja sen jälkeen brändin muihin tuotteisiin jotka . Voin heti sanoa, että O’keeffe’s tuotteita voisi sanoa markkinoiden parhaimmiksi ihonhoitotuotteiksi jotka sopivat koko perheelle. Kerroin muista tuotteista täällä. Olemme miehen kanssa elokuusta lähtien käyttänyt ainoastaan tätä O’keeffe’s vartalovoidetta ja ollaan oltu siihen todella tyytyväisiä. Voidetta löytyy kahdessa eri koostumuksessa ja tämä on niistä paksumpi. Olen itse tykännyt kevyemmästä versiosta joka löytyy tuubi pullosta. Älyttömän hyvä vartalovoide atoopikoille sekä psorista kärsiville sillä tämä voide kosteuttaa ihoa 48h ja kestää jopa suihkussa käynnin.

The Body Shop Juicy Pear Shower Gel

Päärynä oli yksi The Body Shopin tämän joulun kausisarjojen tuoksuista. Päärynä oli tuoksuna tänä vuonna se joka ihastutti sillä se tuoksui makealle päärynälle, mutta se ei silti ollut kauhean voimakas. Suihkugeeli on vegaaninen ja se sisältää päärynäuutetta sekö luomuruokosokeria. Tuoksuna oli itselleni todella mieluinen ja jopa voisin toivoa sen olevan joskus muulloinkin saatavilla The Body Shopista.

Loppuneet kosmetiikkatuotteet joulukuu

*Eyenlip Superfood Blueberry Mask

Eyenlipille on tullut uusia superfood kangasnaamioita joiden testaamista odotin innolla sillä olen pitänyt kaikista muistakin Eyenlipin naamioista. Naamio sopii kaikille ihotyypeille ja se sisältää mustikkauutetta joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Tämä naamio ei istunut kasvoille niin täydellisesti kuin Eyenlipin Moisture Essence kangasnaamiot. Naamiossa oli kuitenkin seerumia reilusti ja iho tuntuo hoidetulta sekä kosteutetulta naamion jälkeen. Ehdottomasti nämä pääsee jatkoon!

*Misoli Power Snail & Collagen Hydrogel face mask

Tämä naamio on kangasnaamio, mutta kankaan sijasta materiaali on geelimäistä. En itse pidä kauheasti tälläisistä geelimäisistä naamiosta sillä ne eivät pysy kasvoilla kauhean hyvin paikallaan. Naamio kuitenkin ajoi asiansa, mutta sen tuntuvuus kasvoilla ei vaan ole kauhean miellyttävä. Misolin tuotteet ovat muuten todella kivoja!

Loppuneet kosmetiikkatuotteet joulukuu

XZ Vanilla Cafe shampoo & Hoitoaine

Loppuneet kosmetiikkatuotteet joulukuu pitää sisällään tietenkin XZ hiustenhoitotuotteita joita olen nyt tykästynyt käyttämään. Tykkään erityisesti tästä vanilla tuotesarjasta sen tuoksun ansiosta.. Shampoo on koostumukseltaan todella paksua ja se vaahtoo ihan älyttömän hyvin. Koska kyseessä on tuuheuttava hiustenhoitosarja niin se ei myöskään latista hiuksia. Hoitoaine ei ole niin hoitava kuin toivoisin, mutta sekin ajaa asiansa moitteettomasti.

Montako tuotetta sinulla loppuu kuukaudessa? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

LOPPUNEET KOSMETIIKKATUOTTEET – MARRASKUU 2019

GLOSSYBOX JOULUKUU 2019

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX – JOULUKUU 2019

8 kommenttia

 1. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja kirjoitti:

  XZ:lla on yllättävän hyvin tuotteita ja lähes poikkeuksetta pettämättömiä! Mulla loppui joulukuussa myös vähemmän kuin yleensä, määrä vaihtelee varmaan 15 tuotteesta 40 eli vaihtelevuutta on.

  Musta näitä on kiva lukea 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Niin on! Oon vuosia jo käyttänyt XZ tuotteita ja aina palaan kokeilemaan niitä uudestaan. Mulla myös vaihtelee todella paljon kuukauden loppuneiden määrä. Jonain kuukautena voi loppua 30 ja joskus vaan sitten näköjään 6 😀 Tiedän, että moni tykkäis lukea näitä ja yritänkin keksiä tähän jotain kultaista keskitietä 😀

 2. Charming Nails kirjoitti:

  Höh, minä olisin jatkossakin halunnut lukea loppuneista kun niistä saa niin hyviä tuotevinkkejä 😉 mutta jos et tykkää niistä kirjoitella niin ymmärrän kyllä 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Mää tiedän,että moni tykkää näitä lukea ja siksi oon yrittänyt keksiä jotain uutta hommaa tähän, mut saa nähdä! Ehkä jatkossa panostan niihin hyviin loppuneisiin tuotteisiin tai alan päivittelemään näitä instan puolelle!

 3. Noora/prettyawesome kirjoitti:

  Mulla olisi vähän sama se, etten tykkää säilytellä tyhjiä purkkeja ja purnukoita, vaan ne pitää samantien viskaa roskikseen. Tavaraa muutenkin jokapuolella 😀 Kiitti vinkistä mun täytyy etsiä käsiini tuota vartalovoidetta. Niin kuiva vartalon iho, eikä mikään tunnu taas auttavan. Ihanaa uutta vuotta Viivi 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Joo jotenkin kun muutenkin on pieni asunto ja rajallinen määrä säilytystilaa niin ei toivo sellaisia ylimääräsi pusseja mihinkään nurkkaan 😀 Suosittelen! Ainakin jossain tavarataloissa oon nähny 🙂

 4. VV kirjoitti:

  Ite tein just yhteenvedon 8 kkden ylöskirjatuista loppuneista, yhteensä 100 purkkia plus näytteet, eli yli 3 prkia viikossa. Vielä vissiin keskimääräisen harrastajan määrissä mennään ?? Ja löyty näköjään yhä muitakin ylöskirjaajia vaikka itse lopetatkin (mietin itsekin jätänkö kun vuosi loppui)..

  Joulukuu oli yht. 15 kpl.

  ikaplika.wordpress.com

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Huh mikä määrä! Juu näitä loppuneiden kirjoittajia kyllä riittää vaikka mä en niistä enää kirjoittelisikaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *