Hae
Paletilla

Bette Box Syyskuu 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Bette Box syyskuu 2019

Yllätykseksi syyskuun Bette Box kilahtikin pakettiautomaattiin vaikka pelkäsin jääväni ilman. Sain nimittäin Bette Boxilta viestin, että korttitietoni oli vanhentunut vaikka näin ei ollut. Heti sen viestin jälkeen uusin tilauksen sillä edelleen jaksan uskoa kuukaudesta toiseen, että Bette Boksin sisällöt paranisivat. Kesän teema boksit ei mielestäni ollut mikään menestys ja niiden sisällöt tuntuivat jotenkin vajailta. Siksi en odottanutkaan tältä syyskuun Bette Boksilta juuri mitään sillä ikinä ei voi tietää onko seuraavan kuukauden boksi parempi kuin edellinen. Pakko sanoa, että Bette Box syyskuu oli huomattavasti parempi kuin edelliset kaksi boksia. Eiköhän siis kurkata mitä *Bette Box syyskuu 2019 piti sisällään!

Dermosil Rise & Shine Mascara

Ensimmäisenä syyskuun Bette Boksista paljastui Dermosilin ripsiväri. Ripsiväri lupaa ripsille luonnollista kaarevuutta sekä tuuheutta sillä siinä on erikoismuotoiltu harja. Tällä hetkellä itselläni on odottamassa aika monta ripsiväriä käyttöön pääsyä, mutta ripsivärien löytyminen kauneusbokseista ei ole itselleni mikään ongelma. Itselläni ei ole mitään luotto ripsiväriä joten aina mielellääni kokeilen uusia. En ole kokeillutkaan ennen Dermosilin ripsivärejä joten kiva päästä kokeilemaan. Ripsiväri on hajusteeton ja hintaa sillä on 9,80€ / Dermosil.fi

Bette Box syyskuu 2019

Lumene Blur meikkivoide

Syykuun Bette Boksista löytyi uudistettu Lumenen Blur meikkivoide ja se oli ehdottomasti tämän kuukauden paras tuote! Olen nimittäin halunnut pitkään kokeilla Lumenen Blur sekä Matte- meikkivoiteita joten oli kiva, että toinen niistä löytyi nyt syyskuu Bette Boksista. Meikkivoide lupaa häivyttää ihon pieniä virheitä ja ihohuokosia sekä kestää jopa 16 tuntia virheettömänä. Meikkivoide antaa puolipeittävän lopputuloksen ja se sisältää ihoa hoitavaa kanervaa. Blur meikkivoide sopii kaikille ihotyypeille ja se on täysin hajusteeton. Myös uusien tuubien materiaali on 50% kierrätettyä. Meikkivoiteen hinta on 16,90€ ja sitä on saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista.

Bette Box syyskuu 2019

BIO2YOU Face, body, hair oil with argan oil

Mielenkiintoinen tuote syyskuun Bette Boksissa oli myös tämä Bio2you merkin All-in-one öljysekoitus joka sopii kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Öljy on Bio2you merkin yksi suosituimmista tuotteista ja se sisältää arganöljyä, jojobaöljyä, manteliöljyä, tyrniöljyä ja oliiviöljyä. Näiden lisäksi se on alkoholiton ja väriaineeton, eikä se sisällä eläinperäsiä ainesosia. Erilaiset öljyt ovat mun suosikkeja kuivan ihon hoidossa talvella joten tämä pääsee varmasti käyttöön. Saatavilla esimerkiksi Life luontaintuotekaupasta hintaan 22€.

Bette Box syyskuu 2019

Yon-ka Hydra n°1 Creme

Pitkäaikaistilaajilta syyskuun boksista löytyi Yon-kan voide. Voide sisältää kahta erilaista hyaluronihapon yhdistelmää ja aloeveraa sekä savanniruohoa. Näiden lisäksi voiteessa on monia muita ihoa hoitavia ainesosia. Voide sopii meikin alle sekä sen ainesosien ansiosta se kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Tämäkin voide varmasti pääsee käyttöön sillä se sisältää niin paljon erilaisia kosteuttavia ainesosia jotka sopivat kuivan ihon hoitoon. Saatavilla glamlinshop.fi ja skybeauty.fi verkkokaupoista 59€/50ml.

Bette Box syyskuu 2019

Ziaja Acai Berry päivävoide

Bette Box syyskuun bokseista löytyi vaihtoehtoisesti joko tämä Acai Berry tai Jasmiini päivävoide. Omasta boksistani löytyi Acai Berry ja voidehan oli itselleni jo tuttu. Tämä oli siis ainoa tuote joka ei pääse käyttööni sillä itseltäni löytyy samainen tuote täysikokoisena. Tykkään todella paljon Ziajan tuotteista ja tämä kyseinen voide on kyllä todella kiva tuote. Acai Berry voide taistelee ikääntymisen ensimerkkejä sekä saasteita vastaan. Sen lisäksi se rauhoittaa, kosteuttaa sekä siloittaa ihoa. Saatavilla Sokokselta hintaan 9,90€.

Bette Box syyskuu 2019

Bette Box Syyskuu 2019

Yllä olevien tuotteiden lisäksi boksista löytyi Yogi brändin tee, Formula 10.0.6 mustapääliuska joka on todella hyvä, Jordan hammastahna, proteiinipatukka ja Kenzon tuoksu. Syyskuun Bette Box oli mielestäni todella onnistunut jo todella moni tuote pääsee itselläni käyttöön. Omia suosikkejani oli ehdottomasti Lumenen meikkivoide sekä Bio2you öljy. Koodilla SUPERVIIKKO saat tämän syyskuun Bette Boksin kaupanpäälle! *Pääset tilaamaan Bette Boksin itsellesi tästä. 

Mitä fiiliksiä syyskuun Bette Box herätti?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

BETTE BOX ELOKUU 2019

NÄIN KOSTEUTAT VARTALON IHOA ILMAN RASVAISTA TUNNETTA

THE BODY SHOP KOSMETIIKKAJOULUKALENTERIT OVAT TÄÄLLÄ!

2 kommenttia

  1. Katri kirjoitti:

    Nyt on kyllä ihana boksi, kun on kerrankin meikkituotetta kuten ripsaria ja meikkivoidetta. Harmikseni juuri tämä hyvä boksi näyttää jäävän väliin.

    http://www.kosmetiikkakatri.blogspot.com

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Syyskuun Bette oli kyllä todella kiva 🙂 Jos tekee tilauksen nyt niin saa koodilla superviikko tämän syyskuun boksin kaupanpäälle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.