Hae
Paletilla

Plantur 39 – Hiustenlähdön ja blondien tukena

Plantur 39

*Tuotteet saatu PR-lahjana

Plantur 39 on 2011 vuonna lanseerattu hiustenhoitosarja joka sisältää fytokofeiiniyhdistettä joka tukee hiustenkasvua säännöllisesti käytettynä. Brändin tuotteet ovat erityisesti suunniteltu aikuisille naisille jotka kärsivät hormonaalisien muutoksien aiheuttamasta hiustenlähdöstä, mutta sen lisäksi Plantur hiustenhoitosarja sopii myös ohuille ja hennoille hiuksille. Nuoremmille käyttäjille sopii erityisesti merkin sävyttävät tuotteet joista löytyy vaihtoehtoja ruskeille, vaaleille ja platinablondeille hiuksille.

Plantur 39

PLANTUR 39 hopea hiustenhoitosarja

Itseäni kiinnosti ehdottomasti platinablondeille kehitelty shampoo sekä hoitoaine. Toisin kuin yleensä hopea tuotteita niin planturin tuotteita voi käyttää päivittäin sillä Planturin hopea tuotteiden ideana on se, että sävy syvenee jokaisella pesukerralla. Lopputulos näkyy selkeästi noin viiden käyttökerran jälkeen ja lopputuloksena on todella luonnollinen hopeinen sävy. Normaalisti hopea tuotteet jättävät hiuksiin sinisiä raitoja tai läiskiä, mutta näiden hopea shampoon tai hoitoaineen kanssa näin ei ole käynyt kertaakaan.

Plantur 39

Planturin hopea shampoon sekä hoitoainetta käytetään kuin mitä tahansa muutakin sävyttävää hiustenhoitotuotetta. Shampoossa on todella hyvä violettinen pigmentti pienellä helmiäis twistillä josta pidän erityisen paljon. Shampoo jättää hiuksiin enemmän hopeisen vivahteen kuin hopeisen sävyn. Planturin tuotteet sopivat platinablondien lisäksi luonnostaan vaaleiden hiuksien sävyttämiseen. Hoitoaine puolestaan jättää hiukset hopea shampoon jälkeen pehmeiksi ja auttaa antamaan hiuksille kiiltoa ja korostaen viileää hehkua.

Untitled

Tuoksultaan Plantur 39 hiustenhoitotuotteet ovat miedompia kuin useammat muut hopea tuotteet ja tuotteet ovat myynnissä ainoastaan apteekeissa. Tuotteiden suositus hinta on noin 19€ paikkeilla. Brändi on todella mielenkiintoinen sillä se todella suunniteltu aktivoimaan hiuspohjaa hiustenlähdön takia, mutta puhuttuani planturin edustajien kanssa niin he sanoivat ettei tuotetta kannata jättää käyttämättä sen ominaisuuden vuoksi vaikka hiustenlähtö ei olisi itselleen ajankohtaista. Itseltänihän löytyy järkyttävän paksut hiukset joten hiustenlähtö ei ole itselläni ongelma. Mielestäni kuitenkin on mahtavaa, että markkinoilta löytyy tuotteet siihenkin ongelmaan.

Plantur 39

Tykkään myös ettei nämä Plantur tuotteet sävytä hiuksia sinisiksi vaan hiuksiin todella tulee upea hopeinen kiilto. Tuotteet saavat myös plussaa siitä, että niitä voi käyttää jokaisen pesun yhteydessä ilman kuivattavaa ominaisuutta. Keltaisuuden tai jopa oranssisuuden taittamiseen käyttäisin pigmenttisempiä hopea tuotteita, mutta Plantur 39 tuotteet sopivat loistavasti viileiden hiusten ylläpitämiseen.

Oletko kuullut Plantur 39 hiustenhoitotuotteista?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

MUST HAVE-TUOTE KESÄFESTAREILLE – ELINAK

THE BODY SHOP HEHKUVA IHO PORKKANALLA

JEFFREE STAR JAWBREAKER LUOMIVÄRIPALETTI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.