Hae
Paletilla

2 x paras öljypuhdistus

*Sisältää mainoslinkkejä

paras öljypuhdistus

Yksi asia mitä kasvojen puhdistuksessa voisin suositella kaikille on öljypuhdistuksien käyttö. Öljypuhdistuksen avulla puhdistat kasvosi helposti tuhdimmastakin meikistä sekä epäpuhtauksista sata varmasti. Öljypuhdistuksien käyttö perustuu siihen, että tuote hierotaan kuiville kasvoille ja se ikään kuin sulattaa meikin kasvoilta. Markkinoilla on muutamia erilaisia koostumuksia öljypuhdistuksista joista osa huuhtoutuu kasvoilta ihan veden avulla, osan kanssa suositellaan käyttämään esimerkiksi erilaisia puhdistusliinoja. Omia suosikkejani on ehdottomasti emulgoituvat öljypuhdistukset, mutta mikäli kärsit kuivasta ihosta, kannattaa ehdottomasti kokeilla jälkimmäistä vaihtoehtoa. Paras öljypuhdistus itsellesi löytyy kokeilemalla, mutta tässä tulee kaksi hyvää vaihtoehtoa!

Kaksoispuhdistus on edelleen kova sana ja luotin siihen itsekin kauan. Olen kuitenkin huomannut näin kuiva ihoisena ettei toisen puhdistuksen käyttö ole todellakaan mikään pakollinen steppi ja parhaimmat öljypuhdistukset ovatkin sellaisia jotka huuhtoutuu iholta vaivattomasti. Mikäli tuntuu, että kasvoille on jäänyt ensimmäisen öljypuhdistuksen jälkeen meikkiä voi ihon pestä toiseen kertaan samalla tuotteella. Mikäli ihosi on kuitenkin herkkä tukkeutumaan kannattaa käyttää toisena puhdistuksena esimerkiksi maitomaista tai geelimäistä puhdistusta.

paras öljypuhdistus

The Skin House Lemon Sorbet cleanser

*The Skin House Lemon Sorbet Cleanser on heittämällä paras öljypuhdistus jota olen koskaan kokeillut! Sen sorbettimainen koostumus sulaa pehmeäksi öljyksi ihon lämmöstä ja puhdistaa ihon tehokkaasti ja vaivattomasti. Tämä hieman sitruksisen tuoksun omaava öljy huuhtoutuu iholta veden avulla vaivattomasti ja lopputuloksena on puhdas meikitön iho. The Skin Housen Lemon Sorbet öljypuhdistus on saanut monet muutkin käyttäjät ihastumaan tuotteeseen nimittäin joka kerta kun puhun tästä tuotteesta saan monia viestejä kuinka tämä on yksi parhaimmista öjypuhdistuksista! Sitä se kyllä todella on.

*The Skin House Lemon Sorbet – 21,90 €

paras öljypuhdistus

Coxir Ultra Hyaluronic Cleasing Oil

Toinen pitkä aikainen suosikkini on *Coxir Ultra Hyalyronic Cleansing Oil. Kyseessä on kevyt öljypuhdistus joka sisältää hyaluronihappoa, luonnonöljyjä ja kasviuutteita jotka hoitavat ihoa tehokkaasti. Tuote ei ole vain öljypuhdistus sillä vaikka se poistaa iholta meikit vaivattomasti sekä huuhtoutuu vedellä, sisältää se lukuisia ihoa hoitavia ainesosia. Öljy on täysin tuoksuton ja se sopii kaikille ihotyypeille. Kaiken tämän lisäksi tuote on todella edullinen.

*Coxir Ultra Hyaluronic Cleansing Oil – 19,90 €

paras öljypuhdistus

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Nämä voisivat myös kiinnostaa:

EVOLVE GENTLE CLEANSING MELT PUHDISTUSBALM – LUONNONKOSMETIIKKA LÖYTÖ

KOKEMUKSIA NOVEXPERT LUONNOSKOSMETIIKKA SARJASTA

2 kommenttia

  1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Coxirin putsari on mun kestosuosikki<3 En edes tiedä kuinka monta pulloa sitä on tullut jo käytettyä 😀 Ton Lemon Sorbet Cleanserin ostin juuri enkä oo vielä kokeillut, mutta sen verran paljon sitä on kehuttu, että pakko sen on olla hyvä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *