Hae
Paletilla

Isoin salaisuuteni: VAUVA!

vauva 2020

Kerroin maaliskuussa yhdessä Instagram kuvassa, että elämässäni on tapahtunut niin paljon yhden kuukauden aikana ettei niitä kaikkia asioita edes osannut vielä silloin sisäistää. Olen salaillut maaliskuusta asti itselleni suhteellisen henkilökohtaista asiaa ja asia joka meidät kaikkien muiden muutoksien rinnalla yllätti oli se, että  meidän perhe toivottavasti kasvaa loppuvuodesta yhdellä pienellä. Edelleen on vaikea käsittää, että meille tulee vauva 2020!

Kirjoitan tätäkin postausta pelon sekaisin tuntein, sillä tämä uutinen laittoi elämän aikalailla uusille raiteille!  Vaikka olen jokaisen menneen viikon voinut todella hyvin niin en ole osannut iloita tästä asiasta vaikka se olikin meille ihana ja odotettu yllätys. En koe, että olisin antanut peloille valtaa, mutta pessimisti luonteeni pyrkii suojelemaan itseäni ajatuksella, että mitä jos. Nyt yli puolivälin jälkeen uskalsin vasta myöntää itselleni, että kyllä tässä taidetaan melko paksusti voida!

vauva 2020

 vauva 2020

Vuosi 2020 tulee siis olemaan omalla tavallaan elämäni paras vuosi, mutta ei todellakaan niin miten sen suunnittelin! Tämä uutinen kaiken muun alkuvuonna tapahtuneiden asioiden rinnalla on saanut myös mun somen hiljenemään melkoisen paljon. On mennyt aika paljon aikaa sisäistäessä tätä ihanaa uutista joten kauneus jutut on ollut se viimeinen asia mitä tässä vähään aikaan olen miettinyt. Aika on mennyt lähinnä kaikkien asioiden läpi käymisessä sekä kodin remppaamisessa, sillä pikkuinen laittoi siinäkin asiassa vipinää puntteihin. Nyt ainakin tiedätte syyn hiljaisuuteen sekä mun tämän vuoden isoimman salaisuuden!

vauva 2020

Pikku hiljaa aletaan pääsemään isoimmasta jännityksestä ja shokista yli sekä olen alkanut nauttimaan tästä ajasta. Blogikin palailee pikku hiljaa samaan julkaisu tahtii mikäli vaan kaikki menee jatkossakin hyvin. Ihanaa viikonloppua!

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

12 KYSYMYSTÄ KESÄSTÄ

ERILAINEN MUISTO RASKAUDESTA: RASKAUSVATSAN MAALAUS

MEIDÄN UUSI KEITTIÖ!

15 kommenttia

 1. Ansku-Glitteri addikti kirjoitti:

  Ihana yllätys uutinen. Paljon onnea ja kaikkea hyvää odotukseen <3 Nauti tästä ainutkertaisesta ajasta!

 2. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Paljon onnea vielä täälläkin! ♥ Mulla on itsellä ollut jo pari vuotta ihan jäätävä vauvakuume, mutta vielä pitäis vuosi odotella ennen kuin voi alkaa yrittää lapsen saamista, että saadaan noi häät alta pois 😀 Ei sillä muuten olis väliä, mutta en halua olla raskaana omissa häissäni. Toivottavasti sun loppuraskaus sujuu hyvissä merkeissä ja kaikki menee muutenkin hyvin<3

 3. Charming Nails kirjoitti:

  Ihana uutinen, onnea kovasti teille <3

 4. Maikku kirjoitti:

  Voi miten ihanaa, sylin täydeltä onnea ♥

 5. Noora /prettyawesome.fi kirjoitti:

  Onnea vielä tätäkin kautta <3 Lapsen odotus on niin jännää ja ihanaa ja samalla niin pelottavaa. Maailman hienointa kuitenkin ja parasta mitä itsekin olen elämässäni saanut aikaiseksi ja vielä kaksin kappalein <3 Voi hyvin Viivi <3

 6. Satu kirjoitti:

  Oi onnea paljon! Ihanaa<3

 7. Katri kirjoitti:

  Paljon onnea <3 Loppuajasta voitkin katsoa hauskoja odotussarjoja 🙂 Itse olen koukussa netflixistä löytyvään Yummy Mummyyn mitä juuri katson, little over the top.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.