Hae
Paletilla
Kaupallinen yhteistyö

Mitä on karvanpoisto ja onko se noloa?

Kaupallinen yhteistyö: Lycon Cosmetics Finland

Ihokarvojen poisto menetelmiä on monenlaisia, mutta meille Suomalaisille sokerointi sekä vahaus taitaa olla ne tunnetuimmat menetelmät ammattilaisen tekemänä. Vahan ja sokerin lisäksi karvoja voi poistaa sheivaamalla, epiloimalla tai vaikka ihan laserilla. Mahdollisuuksia on monia ja jokainen meistä varmasti poistaa ihokarvoja jossain vaiheessa elämää. Karvojenpoisto meillä täällä Suomessa on kuitenkin vielä lasten kengissä verrattuna muihin maihin. Suomessa karvanpoistossa käy melkeimpä ainoastaan naisia vaikka toki meillä täällä käy karvanpoistossa myös miehet, mutta pienimmissä määrin kuin maailmalla.

Karvanpoisto
karvanpoisto

Onko karvanpoisto noloa?

Miksi puhun jatkuvasti karvanpoistosta on se, että se on iso osa kehon huolenpitoa samanlailla kuin mikä muu tahansa. Törmään jatkuvasti sosiaalisessa mediassa keskusteluihin missä haluttaisiin kokeilla karvanpoistoa, mutta ei uskalleta tai ei kehdata. Me LYCONIN kanssa halutaan kannustaa ihmisiä käymään karvanpoistossa mikäli siitä on vähänkään haaveillut. Varsinkin näin kesällä on ihanaa antaa ammattilaisen tehdä työnsä jonka ansiosta voit nauttia karvattomuudesta jopa 4-6 viikkoa. Olen aina itse ihmetellyt miksi karvanpoisto tuntuu ihmisistä nololta? Suomessa kuitenkin sauna on iso osa kulttuuria ja siellä ollaan kuitenkin alasti, mutta pienen alueen ”vilauttaminen” karvanpoiston yhteydessä tuntuu nololta. Monet miettii ennen karvanpoistoa, että mitäköhän se tekijä ajattelee mun karvoista tai kropasta ylipäätään. Voin rehellisesti sanoa, että jokainen tekijä tekee työtään eikä kiinnitä huomiotaan mihinkään muuhun kun niiden karvojen poistamiseen. Oli kyse sitten sääristä, kainaloista, intiimialueiden karvanpoistosta niin kukaan ei arvostele sitä miltä näytät.

Karvanpoisto

Sokerointi on täällä meillä Suomessa paljon tunnetumpi karvanpoistomenetelmä sillä moni ammattilainen käyttää vartalosokeria mielummin kuin kuumavahoja sen helppouden ansiosta. Myös LYCONIN maahantuoja Anna Karelskaia oli ollut sokeroinnin puolesta puhuja ennen kuin tutustui LYCON kuumavahoihin. Yleensä syy miksi ammattilainen tykkää käyttää sokeria on se, että sokeri lähtee iholta lämpimällä vedellä, kun taas vaha tarvitsee öljypohjaisen tuotteen irrotakseen ja näin ollen sokerointi on ollut monien mielestä paljon tekijäystävällisempää ja asiakkaalle miellyttävämpää. Voit lukea sokeroinnistä lisää täältä. 

Karvanpoisto

LYCON KUUMAVAHAT AMMATTILAISILLE

En ollut itsekkään ennen vahojen suurin ystävä sillä vahoja voisin kuvailla pihkamaiseksi tuotteeksi joka sotkee ja tarttuu sellaisiin pakkoihin sekunnissa kiinni mihin ei haluaisi, eikä lähde millään irti. LYCON kuumavahat ovat kuitenkin hyvin erilaisia mihin ammattilaiset ovat tottuneet ja siksi halusin ehdottomasti päästä kokeilemaan niitä itsekkin. LYCON vahat on valmistettu pihkasta, mehiläisvahasta, sekä luonnon omista kasviöljyistä ja niitä onkin mahdollista käyttää jopa herkimmillä ihotyypeilläkin. Nyt keväällä LYCON lanseerasi myös vegaanisen vahan ammattilaisille ja näin ollen tarjoavat kattavan valikoiman erilaisia vahoja eri alueille ja käyttötarkoituksiin.

Lyconilla on saatavilla vahaa joka poistetaan vanhaan tuttuun tapaan vahaliuskoilla, ammattilaisille tuttuja rullavahoja sekä vahoja jonka poistamiseen ei tarvitse mitään ylimääräistä. Vaha levitetään myötäkarvaan jonka jälkeen se jähmettyy iholle ja sen jälkeen vaha poistetaan vastakarvaan vain nyppäämällä iholta irti. LYCON vahat ovat niin joustavia sekä notkeita, että ne poistavat karvat jopa 1mm pituisina ja tähän ei ole ennen pystynyt millään muulla kuin sokerilla. LYCON kuumavahat eivät vain poista karvoja vaan ne sisältävät luonnollisia ja rauhoittavia ainesosia jotka hoitavat ihoa saaden aikaan pehmeän, sileän ja täysin karvattoman lopputuloksen.

Untitled

LYCON kuumavahoja on ollut miellyttävä käyttää kasvoilla, bikini alueella ja kainaloissa. Olen huomannut, että pienemmät alueet ovat helpompi vahata LYCON vahalla kuin esimerkiksi sokerilla. LYCON on tuonut markkinoille myös kotihoitovahan kuluttajille jonka avulla voit kokeilla karvanpoistoa kotona tai ylläpitää ammattilaisen tekemää karvanpoistoa ammattilaistason tuotteella. Pääset lukemaan kotihoitovahasta lisää tästä. 

P4120077

LYCON on iholle todella hellävarainen karvanpoisto menetelmä, mutta täysin kivuttomasta vahauksesta ei voida puhua sillä karva kuitenkin nykäistään irti karvatuppeineen. Vahauksesta tulevaa kipua voisi kuvailla pieneksi nipistelyksi mihin tottuu. Itse tekijänä en ole koskaan joutunut lopettamaan karvanpoistoa kesken vaikka penkissä olisin ollut kipu herkkä asiakas. Oli sitten kyse karvanpoistosta intiimialueilta, kainaloista tai vaikka sääristä. Haluan rohkaista jokaista kokeilemaan karvanpoistoa sillä karvaton ja hoidettu iho ainakin tekee itseni itsevarmemmaksi.

Oletko käynyt hoitolassa karvanpoistossa?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

LYCON – AINUTLAATUINEN TILAISUUS POISTAA IHOKARVAT KOTONA

IHOKARVOJEN POISTO SOKEROIMALLA

Kaupallinen yhteistyö: Lycon Cosmetics Finland

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *