Hae
Paletilla

ByNoor Skandinaavista hiustenhoitoa + ARVONTA

Untitled

Pääsin vihdoin ottamaan käyttöön Ruotsalaisen ByNoor hiustenhoitosarjan joka on tarkoittettu juuri skandinaavisten hiusten hoitoon ja meidän vaihteleviin sekä hankaliin sääolosuhteisiin. ByNoor on tosiaan Ruotsalainen hiustenhoitobrändi jonka tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla ja ne ovat sen lisäksi vielä parabeenittomia ja sulfaattitomia. ByNoor on enemmän kampaamosarja kuin markettisarja ja sen näkee jo purkkien ulkonäöstäkin. Sarjalla on kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis design ja se tekeekin sarjasta laadukkaan oloisen jo ensi vilkaisulla.

Sain Cocopandalta testiin värjätyille hiuksille sopiva shampoon ja hoitoaineen, volyymia antavan shampoo ja hoitoaineen. Näiden lisäksi sain vielä hiusöljyn, suolasuihkeen sekä hiusnaamion. Sekä teille arvottavaksi vaaleille hiuksille tarkoitetun shampoon ja hoitoaineen! Lue ohjeet postauksen lopusta miten voit voittaa ne itsellesi!

Bynoor

BYNOOR Hair Oil

Koko sarjan ehdottomana suosikkina tulee heidän hiusöljynsä, joka on ollut mulla jo pidemmän aikaa käytössä ja päässyt ihan joka päiväiseen käyttöön. ByNoorin vahvistava ja pehmentävä hiusöljy joka on suunniteltu juuri kuiville ja hauraille hiuksille. Hiusöljy sisältää argan- ja abyssianöljyä jotka vahvistavat ja syvähoitavat hiuksia. Hiusöljy on koostumukseltaan paksumpaa kuin monet muut hiusöljyt jonka ansiosta se on todella tehokas sekä riittoisa. Paksun koostumuksen takia hiusöljy jää hiusten pintaan hetkeksi, mutta imeytyy esimerkiksi yön aikana hiuksiin. Vaikka tuotteella menee hetki imeytyä niin ByNoor:in hiusöljy ei jätä inhottavan öljyistä pintaa hiuksiin mikä on ehdottomasti plussaa! Hiusöljy on ollut mulla varmaan yli puolivuotta käytössä eikä se ole edes puolessa välissä joten kyseessä on todellakin riittoisa ja tehokas hiusöljy joka on mielestäni todella edullinen siihen nähden, että laadukkuus vastaa kampaamotason tuotteita. Pääset tutustumaan tuotteeseen lisää tästä.

Bynoor

BYNOOR Pure Moisture Treatment Masque

26 kommenttia

 1. Jonskuti kirjoitti:

  Onko aurinkosuojakertoimia hyvä käyttää myös talviaikaa? Esim vaikka sisälletettynä meikkivoiteseen.

 2. kesäheinä kirjoitti:

  Olisiko sinulla ehdottaa jotain seerumia herkälle, kuivalle ja allergiselle iholle?

  Onko tiedossasi esim. jotain allergiatestattua seerumia?

 3. Kaura kirjoitti:

  Kuinka usein suosittelet kuorimaan kasvojen ihoa? Minulla sekaiho, ja nyt varsinkin huomannut epätasapainoa (hilseilyä jne).

 4. Anneli kirjoitti:

  Onko kasvoöljy tehokas vaikka seerumin sijaan kasvoille käytettynä?

 5. Inka Monola kirjoitti:

  Parhaat tuotteet meikinpuhdistukseen?

 6. Heli Heinonen kirjoitti:

  Kasvoöljyehdotuksia kuivalle iholle?

  Seuraan instassa nimellä @heliheinonen

 7. Eve_ kirjoitti:

  Kuinka usein akneiho olisi hyvä kuoria?

 8. Annika J kirjoitti:

  Miten pitää kuiva iho hyvässä kunnossa talvipakkasilla?

  Seuraan sinua ja cocopandaa instagramissa nikillä anskusaurus

 9. SariBP kirjoitti:

  Mistä olet ammentanut tieto-taitoa upeisiin Halloween -meikkeihisi? O

 10. Anniina Lång kirjoitti:

  2 arpaa, ig on anniinalang

  Onko totta että jos ihoa rasvaa jatkuvasti, se ei enää kosteuta itse itseään?

 11. minttu kirjoitti:

  Hyvä, kohtuuedullinen tuote silmämeikin puhdistukseen?

 12. MarjaKoo kirjoitti:

  Mitä mieltä / kokemuksia palashampoosta? Itse kokeilin ekaa kertaa tänä aamuna ja jäi vähän tahmea olo hiuksiin..

 13. tiiu kirjoitti:

  Minuakin kiinnostaisi oletko testannut ja mitä mieltä olet palashampoista? Itse käytin jokin aika sitten säännöllisesti mutta tuntui että väri (hiukseni ovat siis värjätyt) haalistui hiuksissa nopeammin. Harmittaa.

 14. Erika kirjoitti:

  Kun on lopettanut e-pillerit ja kasvoihin on ilmestynyt aknea sen jälkeen hormoniepätasapainon takia, voinko millään voiteilla tai toimenpiteillä parantaa sitä, vai pitääkö vaan odottaa, että kehoon tulee taas tasapaino?

 15. Heinik kirjoitti:

  Mikä on lempikasvovoiteesi talvella?

 16. Eeva kirjoitti:

  Miten hoidan rasvoittuvaa mutta pintakuivaa ihoa?

 17. piitu kirjoitti:

  Mitä mieltä olet kasvojen ns. kaksoispuhdistuksesta? Käytätkö itse kyseistä menetelmää?

 18. helenaidam kirjoitti:

  Onko tuossa hiusöljyssä alkoholia? Kampaajani on sanonut että hiusöljy kannattaa ostaa aina lasipullossa sillä silloin se ei vaadi säilyäkseen alkoholia aineosaksi, onko tuo bynoorin muovinen putilo? Tai tiedätkö sen säilyvyydestä, olisi mielenkiintoista kuulla sun ajatuksia tähän 🙂

  seuraan molempia instagramissa jo ennestään

 19. Sassa kirjoitti:

  Mukaan arvontaan ja kysyisin pintakuivan ihon hoidosta mitä tuotteita suosittelisit.

 20. anna s. kirjoitti:

  Mikä on lempikosmetiikko tuotteesi kautta aikojen? 🙂 Seuraan instassa nimellä aprimaisa 🙂

 21. Krista kirjoitti:

  Muakin kiinnostaa toi nyt tällä hetkellä paljon hypetetty kaksivaiheinen ihonpuhdistus…Ajatteletko, että siitä on jotakin merkittävää hyötyä iholle, vai onko nyt vain sellainen uusi esille noussut trendijuttu? 🙂

 22. Jenna kirjoitti:

  Mikä on sun suosikki huulipuna?

 23. Jenna kirjoitti:

  minkälaisia puhdistustuotteita suosittelisit todella öljyisen, mutta kuitenkin pintakuivan akneihon puhdistukseen/hoitoon?

  osallistuin myös instagramissa @/jjennakoivisto

 24. hilkka kirjoitti:

  Miten ruukaat hemmotella ihoasi? 🙂

 25. ansu kirjoitti:

  Pintakuivalle iholle jotain hoitovinkkejä.

 26. Hiisukas kirjoitti:

  Suosikkituotteesi hiustenhoidossa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.