Hae
Paletilla

5 KOSMETIIKKA SUOSIKKIA JUURI NYT

*Sisältää mainoslinkkejä

Olen huomannut, että tartun useammin ja useammin aina niihin hyväksi todettuihin tuotteisiin. On myös mahtavaa, että olen taas pitkästä aikaa löytänyt muutamia todella hyviä tuotteita joita voin vahvasti suositella muillekin. Tässä siis tulee minun 5 kosmetiikka suosikkia juuri nyt joita voin lämpimästi suositella kokeiltavaksi.

5 kosmetiikka suosikkia

Lorac Pro Palette Soleil

Kuinka sitä voikaan ihastua palettiin joka on tälläiselle värikkäiden palettien rakastajalle niin perinteinen? Todellakin voi! Voisi jopa sanoa, että värikkäät paletit ovat selkeästi siirtynyt syrjään ja tilalle on tullut paljon neutraalempia sävyjä sisältäviä paletteja. Olen ylistänyt tätä *Lorac Pro Soleil luomiväripalettia monesti Instagramin puolella, mutta edelleen voin sanoa tämän olevan niin hyvä. Paletti antaa loistavat mahdollisuudet niin arkisemman kuin näyttävämmänkin silmämeikin tekemiseen. Pigmenttiä tässä paletissa riittää ja häivyttyvyys on ihan omaa luokkaansa. Jos pitäisi jollekin suositella yhtä palettia jolla pääsee pitkälle, ehdottaisin ehdottomasti tätä!

*Lorac Pro Soleil luomiväripaletti 52,90 €

5 kosmetiikka suosikkia

Anastasia Brow Freeze

Olen rakastunut uuteen kulmakarvarutiiniini ja sen on ehdottomasti mullistanut tämä *Anastasian Brow Freeze! Anastasian Brow Freeze on ollut tähän mennessä kaikista paras tuote ”laminoidun” efektin saamiseksi. Kaikki muut tähän tarkoitukseen soveltuvat tuotteet eivät ole jaksaneet pitää kulmakarvojani ylhäällä, mutta tämä pitää! Vannoin, että en rakastu tähän uuteen kulmakarva trendiin, mutta kulmien tekeminen on tällä hetkellä meikin teossa paras hetki. Ei sille voi mitään kun löytää uuden suosikki tuotteen!

Lue lisää: Anastasia Brow Freeze kulmakarvarutiinin mullistanut tuote. 

*Anastasia Brow Freeze 29,50 €

5 kosmetiikka suosikkia

Nyx Lift & Snatch Brow Tint Pen

Uusi kulmakarva rutiinini toi mukanaan myös kulmatussit. *Nyx & Lift Snatch kulmatussi sävyssä Taupe on myös yksi uusimmista ostoksistani johon ihastuin heti kättelyssä. Tussilla saa piirrettyä kulmakarvojen tyhjiin paikkoihin täydellisen ohuita viivoja jotka näyttävät kulmissa luonnollisilta. Tussi sopii myös loistavasti pisamien tekoon.

*Nyx Lift & Snatch kulmatussi 16,90 €

bbia lip oil

BBia Lip Oil

BBIA huuliöljy edustaa korealaisen kosmetiikan meikkejä johon olet tässä hiljattain tutustunut. Kokeilemieni tuotteiden joukosta löytyi yllättävä tuote johon ihastuin myös lähes heti ja se on tämä huuliöljy. Vaikka tuote kulkeekin nimellä huuliöljy on se koostumukseltaan oikeastaan geelimäinen. Tuote jättää huulille ihanan pehmeän silkkisen öljymäisen tunteen ja mikä parasta se myös kosteuttaa huulia.

*BBIA Lip Oil 11,99 €

5 kosmetiikka suosikkia

Clinique Pop Lip Colour

Vaikka maskit tällä hetkellä vievät intoa huulipunien käytöstä, olen siitä huolimatta löytänyt yhden uuden huulipunan joka on kaikin puolin täydellinen. Ihana kauneuskollega Instagramista hehkutti *Cliniquen Pop huulipunia kanavissaan joten hänen inspiroimana tilasin huulipunan kokeiluun. Cliniquen Even Better Pop huulipuna sävyssä Beige Pop on täydellinen nude sävy!

*Cliniquen Even Better Pop huulipuna 27 €

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

K18 HOITO – KOKEMUKSIA HIUSTENHOIDON MULLISTANEESTA TUOTTEESTA

VUODEN 2020 PARHAIMMAT MEIKKITUOTTEET

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.