Hae
Paletilla

Meikki-inspiraatio – Glitter rajaukset

Olin näköjään niin innoissani, että jouluun on vain muutama päivä kun tätä postausta kirjoittaessa vahingossa julkaisin postauksen puolikkaalla tekstillä ja ilman kuvia. Sen siitä saa kun menee ihan puoli valoilla eteenpäin. Mut voitteko kuvitella, että parin päivän päästä on joulu! Huh, kuinka nopeasti tämä kuukausi onkaan mennyt. Sesonki aika on vuoden kiireisintä aikaa asiakaspalvelussa työskenteleville ja sitä se tarkoittaa myös mulle. Kalenteri on buukattu kuukautta ennen täyteen töitä ja tässä kuussa on ollutkin ihan vaan muutama vapaa-päivä. Vapaa-päivät ovat lähinnä menneet sen kaiken hulinan ja kaaoksen jälkeen rentoutumiseen tai toisiin töihin. Viime vuonna työskentelin 28 päivää putkeen sesonkina, joten tämän vuoden vapaa-päivät ovat tulleet todella tarpeeseen! Työ kiireistä johtuen blogikaan ei ole päivittynyt niin usein. Yksinkertaisesti päivästä loppuu tunnit kesken ja kun lähden töihin on pimeää ja kun palaan on pimeää, joten kuvailu on ollut hieman hankalaa. Onneksi ei ole enää kuin muutama päivä!

Kiireestä huolimatta on aika julkaista meikki-inspiraatio. Mulla on pyörinyt päässä punainen silmämeikki, mutta moni onkin jo julkaissut mitä upeampia punaisia silmämeikkejä, joten päätin tehdä jotain erilaista. Nimittäin punaiset glitter rajaukset! Punaiset rajaukset on helppo toteuttaa vaikka punaisella matta huulipunalla, kastamalla punaista luomiväriä kiinnitys suihkeeseen tai vaihtoehtoisesti punaisella eyelinerilla.

Markkinoilla kuitenkin on nykyään eri värisiä rajausvärejäkin. Nämä rajaukset on tehty Nyxin Vivid Brights nestemäisellä eyelinerilla sävyssä vivid fire, jonka päälle glitterit on kiinnitetty Nyxin glitter primerilla. Näyttävät eyelinerit sopii niin jouluun kuin uuteenvuoteenkin vain sävyä vaihtamalla. Glitter tekee rajauksista vielä juhlallisemmat. Rajauksien kaveriksi tein todella luonnollisen silmämeikin sillä pää pointti tässä meikissä on rajauksissa.

Rajauksista tuli mielestäni älyttömän kivat ja voisin jopa harkita tekeväni jouluaattona nämä samat punaiset rajaukset glitterillä. Tekoripset ovat suositeltavat laittaa näiden rajauksien kanssa, sillä tuota glitteriä löytyy kirjaimellisesti joka paikasta. Niin kuin kuvistakin näkee, että se tippuu ripsille eikä sitä oikein saa pois. Tekoripset peittäisi nuo varisseet glitterit sekä tekisi katseesta vielä intensiivisemmän.

Käytetyt tuotteet:
Nyx Professional Makeup – Vivid Brights Liquid eyeliner -Vivid Fire
Nyx Professional Makeup – Glitter Primer
Ihanaa joulun odotusta kaikille!

5 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Mä bongasin tän lookin aiemmin tänään sun Instasta ja olin heti ensimmäinen ajatus oli, että vau! Siis toi rajaus on aivan upea<3 Eikä toi look todellakaan vaadi yhtään enempää mitään luomivärejä tms. Ne vaan veis huomiota pois tolta ihanalta glitterrajaukselta!

 2. Viivi kirjoitti:

  Kiitos Linda <3 Viihdyin glitter rajauksissa todella hyvin ja päivän mittaan tuli useita kehuja. Punaiset rajaukset glittereillä ei munkaan mielestä kaivannut kaverikseen mitään muuta 🙂

 3. Viivi kirjoitti:

  Kiitos, punainen yleensä sopii vaaleille 🙂 Niin komppaa! 😀

 4. Nena Sofia kirjoitti:

  Voi vitsit, miten nämä on menneet multa ihan ohi! Todella ihanan näköiset ja näyttävät rajaukset <3 Noita Vivid Brightseja onkin pitänyt testata, vaikuttavat ihanan helpolta vaihtoehtolta värillisiin rajauksiin 🙂

 5. Viivi kirjoitti:

  Kiitos Nena<3 Ne on ihania ja niistä löytyy vaikka mitä sävyjä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.