Hae
Paletilla

Glossybox Kesäkuu 2019

Glossybox kesäkuu

Pinkin sijaan Glossybox olikin sininen kesäkuussa! Glossybox kesäkuu teemana on mikä muukaan kuin kesä. Tuotteet ovat kesäkuun Glossyboksiin valittu niin, että niillä valmistelet ihosi sekä itsesi lämpimiä kelejä varten. Tämä kesäkuun paketointi on kyllä ihan älyttömän kaunis ja jopa iskee paremmin kuin se pinkki boksi vaikka sekin on herkullisen värinen. Mutta eiköhän kurkata mitä kesäkuun Glossybox piti sisällään sillä näin alkuun voin sanoa, että tämä on paras boksi tähän mennessä Glossylta! 
Glossybox kesäkuu

Sleek Make Up Distorted Dreams Highlighting Palette

Katseeni kiinnittyi ensimmäisenä Sleekin Highlighter palettiin sillä viime kesän Lontoon reissulla meinasin ostaa kyseisen paletin itselleni! Sleekin korostuspaletti sisältää viisi erilaista highlighter sävyä ja on nimeltään Distorted Dreams.  Viidestä sävystä kolme on voidemaisia ja kaksi puuterisia mikä on sinänsä vähän harmi sillä monikaan ei pidä voidemaisista tuotteista. Sleekin Highlighter paletin sävyt ovat kuitenkin upeita ja joukosta löytyy vähän pinkkiä, sinistä kuin vihreääkin! Todella mieluinen tuote joka pääsi heti käyttöön.

Glossybox kesäkuu

MONsunspa First Defence Soothing After Sun

Monsunspa on viilentävä kosteusvoide iholle joka sisältää aloe veraa, E-vitamiinia ja sheavoita. Aloe veran ansiosta tuote rauhoittaa auringon polttamaa ihoa tai muita iho ärsytyksiä, kun taas E-vitamiini j ja sheavoi kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Todella tarpeellinen tuote kesällä joten en yhtään ihmettele miksi se löytyi kesäkuun Glossyboksista! Itse palan todella helposti joten tämä tulee ehdottomasti käyttöön.

Glossybox kesäkuu

Valquer Ice Hair Mask Total Repair

Valquer Ice hiusnaamio lupaa kosteuttaa, korjata ja parantaa kärsineitä hiuksia tehokkaasti makadamiaöljyn avulla. Kyseessä ei kuitenkaan ole vain hoitava hiusnaamio vaan se myös viilentää hiuksia. Mielenkiintoinen tuote, mutta hoitavat ja kosteuttavat hiusnaamiot ovat aina tarpeen eikä pieni viilennys helteillä ole pahitteeksi.

Glossybox kesäkuu

Femfresh Freshening & Soothing Gloths

Femfreshin tuotteet ovat itselleni entuudestaan tuttuja, mutta kesäkuun Glossyboksista löytyi puhdistuspyyhkeet intiimialueelle. Puhdistuspyyhkeet palauttavat ihon pH-arvon sekä samalla myös hoitaa ja rauhoittaa herkkää aluetta. Näille ei juurikaan ole itselläni käyttöä, mutta festareilla ja mökillä nämä ovat varmasti kätevät.

Glossybox kesäkuu

The Beauty Crop GRLPWR Liquid Lipstick

Viimeisenä tuotteena kesäkuun Glossyboxista paljastui itselleni täysin tuntemattoman brändin nestemäinen huulipuna. Sävyltään huulipuna oli todella pirteän korallinen ja yllätyksenä itsellenikin niin taisin jopa ihastua sävyyn! Huulipuna sisältää E-vitamiinia sekä shea voita jotka kosteuttavat huulia tehokkaasti. Tuote on ihanan sävyinen sekä pysyy huulilla moitteettomasti. Kyseessä ei kuitenkaan ole se kaikista kestävin nestemäinen huulipuna.

Untitled

Glossybox kesäkuu 2019

Aikamoinen boksi vai mitä! Pakko sanoa, että kesäkuun Glossybox oli sellainen mitä toivoisin kaikkien kauneusboksien olevan! Kesäkuun Glossyboksissa ilahdutti eniten kaksi meikkituotetta jotka olivat itselleni mieluisia sekä reilun kokoiset tuotteet. Tilaa Glossybox tästä itsellesi 18€ hintaan ja ilahdu joka kuukausi uusista kosmetiikka tuotteista.

Mitä mieltä olit kesäkuun Glossyboxista? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

GLOSSYBOX TOUKOKUU 2019 

GLOSSYBOX HUHTIKUU 2019 

UUSI KOREALAINEN KOSMETIIKKABRÄNDI EYENLIP 

4 kommenttia

 1. Tuuli ? kirjoitti:

  Tä boksi oli kyllä aivan huippu 🙂 Tutkiskelin ja ihastelin typerä hymy naamalla näitä tuotteita XD Glossy on kyllä parantanut sisältöä ku sika juoksuaan 😀

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kesäkuun Glossy oli kyllä ihan super huippu! Samanlainen tyhmä hymy oli täälläkin.. varsinkin Sleekin highlighter paletin kohdalla 😀 Joka kuukausi kyllä sisältö on ollut jokseenkin mieluinen!

 2. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Mäkin tykkäsin tästä boksista! Fremfreshin pyyhkeille mulla ei oo käyttöä, mutta kaikki muut tuotteet pääsee kyllä käyttöön 🙂 Toivottavasti boksien taso on jatkossakin tämä!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Tää boksi oli kyllä oikeesti ihan huippu! Glossyboksit on ollut muutenkin sisällöiltään todella hyviä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *