Hae
Paletilla

2 x Vappumeikki

Nyt kun aletaan mennä lujaa kohti kesää tulee vastaan monia ihania juhlia ja juhlapyhiä. Halloween, festarit ja esimerkiksi nyt vappu on yleensä sellaista aikaa kun kokee järkyttävää inspiraatiota meikkien tekemiseen. Muutaman päivän päästä on vappu ja se jos jokin tarjoaa monia mahdollisuuksia meikin suhteen varsinkin värien puolesta. Viime vappuna tein silmämeikin jossa oli neon värejä. Silmämeikin sateenkaarenvärit kiinnitti monen huomion ja siitä inspiroituneena päätin jakaa teillekin muutaman värikkään silmämeikki idean! Vappuna ei tarvitse aina pukeutua esimerkiksi supersankariksi vaan voi tehdä värikkäitä silmämeikkejä! Joten kävin vihdoista viimein hakemassa itselleni paljon kehutun Nyxin Ultimate Brights värikkään luomiväripaletin, sillä mun kokoelmista puuttui kokonaan paletti jossa olisi perus värit. Punainen villitys on hieman siirtynyt sivuun, mutta on saanut kilpailevaksi sävyiksi sinisen ja vihreän. Koska sinisiä saatika sitten vihreitä silmämeikkejä tulee tehtyä todella harvoin halusin ehdottomasti tehdä sellaisen.
vappumeikki2
vappumeikki1
Molempiin meikkeihin on käytetty Nyxin Ultimate Brights luomiväripaletin sävyjä ja kaverina Ontic Mineralsin mineraali luomivärejä tuomassa hieman valoa meikkeihin. Vihreän sinisessä meikissä on käytetty luomivärinpohjustajana Nyxin valkoista luomivärinpohjustajaa jota käytän aina värikkäiden luomivärien alla, jotta pigmentit tulevat näkyviin vielä enemmän. Liikkuvalla luomella on paletin turkoosin sinistä luomiväriä, luomivaossa vihreää ja nämä sävyt on häivytetty paletin keltaisella sävyllä. Halo- tyyppisesti silmämeikin keskelle laitoin Ontic Mineralsin mineraaliluomiväriä sävyssä Best friend forever ja sen päälle Nyxin glitter primerilla on kiinnitetty The Body Shopin kultaista glitteriä. Simän sisänurkassa on glitterit kiinnitetty samanlailla, mutta pohjalla on Ontic Minerals mineraaliluomiväri sävyssä Golden member. Sininen rajaus on tehty Jeffree Starin Velour Liquid Lipstickillä sävyssä Diamond. Lopuksi vielä näyttävät ripset ja huulille Jeffree Starin Velour Lipstick sävyssä Celebrity Skin.
pinkkivappumeikki
IMG_2636
Pinkki väri tuo mulle ainakin vapun mieleen, joten halusin ehdottomasti toisesta meikistä tehdä räikyvän pinkin. Nyxin ultimate Brights paletista löytyy muutamia erilaisia pinkihtäviä sävyjä, mutta tässä on käytetty silmän ulkonurkassa että luomivaossa paletin kirkkainta pinkkiä sävyä yhdessä samaisen luomivärin pohjustaja kanssa kuin edellisessäkin silmämeikissä. Pinkin sävyn kaveriksi valitsin violetin jolla lähdin hieman tummentamaan pinkkiä sävyä silmämeikkin ulkonurkasta sekä luomivaosta. Liikkuvalle luomelle tein Nyxin luomivärinpohjustajaa apuna käyttäen puolikkaan cut creasen jonka päälle laitoin Ontic Mineralsin mineraaliluomiväriä sävyssä Dare to shine! Alaluomelle kiinnitin Nyxin Glitter Primerilla naamiojäniksen Uv glitteriä ja alaripsiin on käytetty Nyxin Vivid Brights nestemäistä eyelineria sävyssä Saphire. Huulilla Jeffree Starin Liquid Lipstick sävyssä Diva.
  Ajattelitko vappuna tehdä värikkään meikin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *