Hae
Paletilla

Habitare messut 2018

Untitled

Suunnattiin keskiviikkona Inkan sekä Ellin kanssa kohti Helsingin messukeskusta ja Habitare messuja. Habitare on Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma johon saatiin kutsu Fanni K osastolle tutustumaan heidän uutuuksiin. Olin kutsusta enemmän kuin innoissani sillä tän kaikein kauneus hömpötyksen keskellä tykkään ihan älyttömästi sisustaa kotia sekä vielä enemmän remontoida. Kuinka hullulta se kuulostaakin!

Habitare messut

Habitare messutMessuilta löytyi paljon inspiraatiota niille jotka ovat rakentamassa tai remontoimassa asuntoaan. Mikäli remontointi olisi itselle ajankohtainen niin messuilta olisi varmasti löytynyt sopivia vaihtoehtoja esimerkiksi laattojen valitsemiseen, erilaisiin kylpyhuone ratkaisuihin tai vaikka seinien pintamateriaaleihin. Messuilla näki myös alan ammattilaisia työssään tekemässä erilaisia demoja esimerkiksi juuri seinien erilaisista pintamateriaaleista. Näihin olisi ollut hauska itsekkin osallistua mikäli aihe olisi ollut ajankohtainen.

Untitled

UntitledItseäni kiinnosti enemmän tällä kertaa messujen sisustus puoli ja niiden näytteilleasettajat. Niin kun kerroinkin, että tykkään todella paljon sisustaa, mutta välillä tuntuu, että itseltä loppuu pelisilmä katsoa mikä sopii mihinkin ja mikä vaihtoehto sopisi juuri meidän kotiin. Esillä oli esimerkiksi erilaisia valaisinratkaisuja ja näyttäviä huonekaluja, mutta itse hain inspiraatiota enemmän piensisustukseen ja näistä olisin kaivannut näytteilleasettajia lisää Habitare messuille.

Untitled

UntitledLähdin Habitare messuille hakemaan inspiraatiota sisustamiseen sekä hakemaan myös itselle lisää sitä visuaalista näkökulmaa sisustamista kohtaan. Vaikka Habitare messuilta löytyi todella erilaisia näytteilleasettajia eikä mikään piste ollut lähelläkään toisiaan niin messujen sisustus jutut olivat kuitenkin hyvin erilaisia mistä itse pidän. Koska asunnossamme ei ole tällä hetkellä tilaa isoille ja näyttäville sisustuselementeille niin huomioni kiinnityi eniten Stockmannin ja Fanni K osastojen kokonaisuuteen. Molempien pisteet olivat modernin skandinaavisia ja ajattomia sekä tarjosi loistavia vaihtoehtoja piensisustamiseen.

Untitled

UntitledFanni K:n pisteellä ihastuin ihanaan valkoiseen vohvelikankaiseen torkkupeittoon sekä heidän uuteen ateriamallistoon joka julkaistaan jouluna. Näiden lisäksi heidän matot ihastuttivat yksinkertaisilla väreillä ja nahkayksityiskohdilla ja mukaan tarttuikin uusi kylpyhuoneen matto! Fanni K muisti myös meitä ihanalla koristetyynyllä ja syksyisen värisillä kynttilöillä. Suuri kiitos Fanni K:lle kutsusta ja ihanasta vastaanotosta!

Onko sisustaminen teidän juttu?


Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Blogi-ilta Pirkkalan Vero Modassa

Hotelli Järvisydän

Blockfest 2018 – Miten festarikansa oli pukeutunut ja laittautunut kaupunkifestareille?

2 kommenttia

  1. Inka Monola kirjoitti:

    Ihania kuvia oot ottanut! Oli kiva reissu <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *