Hae
Paletilla

Kulmakarvojen laminointi kotona – nyt se onnistuu!

Kulmien laminointi kotona

Nyt se onnistuu nimittäin kulmakarvojen laminointi kotona! Laminoidut kulmakarvat ovat olleet nyt muutaman vuoden trendinä ja aikaisemmin tätä palvelua oli saatavilla ainoastaan ammattilaisten tekemänä. Laminoitujen kulmien saavuttamiseksi markkinoilta löytyy erilaisia meikkituotteita joilla tämän efektin luominen onnistuu myös loistavasti, mutta on kuitenkin sanomatta selvää kun suosio kasvaa niin myös jossain kohtaa laminoinnin tekeminen kotona onnistuu täysin samalla tavalla kuin ammattilaisellakin.

Ensimmäinen kulmakarvojen laminointi setti mihin törmäsin oli Andmetics Brow Lift setti jota myydään Stockmannilla hintaan 38,90€. Setti sisältää kaiken kulmien laminointiin tarvittavat tuotteet ja lopputuloksen pitäisi pysyä jopa 7 viikkoa! Kulmien laminoinnin tarkoitus on pehmentää kulmakarvan laatua niin, että kulmien muotoilu helpottuu jolloin karvan saa käytännössä asetettua kulmaharjan avulla haluamaansa suuntaan. Syy miksi kulmakarvat kohotetaan ylöspäin on siinä, että ne näyttävät sillon tuuheammilta ja paksummilta kuin normaalisti, mutta karvan voi asettaa myös normaalisti karvan suuntaisesti. Lopputulos on näyttävämpi ja eron huomaa selkeämmin mikäli värjää kulmakarvat kulmien laminoinnin jälkeen.

*TUOTE SAATU

kulmakarvojen laminointi kotona

KULmakarvojen LAMINOINTI KOTONA

  1. Puhdista kulmakarvat huolellisesti ennen aloitusta meikistä sekä muista epäpuhtauksista. Älä käytä öljyjä sisältäviä puhdistustuotteita.
  2. Suojaa kulmakarvojen viereinen iho vaseliinilla joko tässä kohtaa tai sitten kulmakarvojen liimauksen jälkeen.
  3. Levitä setissä tullutta kulmaliimaa kulmakarvoihin ja anna vaikuttaa noin 45 sekunttia. Harjaa kulmakarvat ylöspäin kulmaharjalla. Toista mikäli kulmakarvat eivät liimaannu ylöspäin. Kiinnitä huomiota siihen, että karvat ovat liimattu samaan suuntaan.
  4. Levitä kulmakarvoihin permanenttiaine (Perm lotion) pumpulipuikolla ja peitä kulmakarvat aineen levityksen jälkeen elmukelmulla. Anna permanenttiaineen vaikuttaa kulmakarvoissa 5-8 minuuttia.
  5. Putsaa ylimääräiset permanenttiaineet pois esimerkiksi pumpulipuikolla.
  6. Levitä kulmakarvoihin paketissa tullut Fixing lotion pumpulipuikon avulla ja peitä kulmakarvat elmukelmulla. Anna vaikuttaa 5-8 minuuttia.
  7. Laminointi on valmis joten voit halutessasi värjätä kulmakarvat sekä muotoilla haluamallasi tavalla.
  8. Lue ohjeet kulmien värjäyksestä kotona tästä. HUOM! Nyt kun kulmakarvat ovat käsitelty ne nappaavat kulmavärin huomattavasti helpommin. Anna kulmavärin vaikuttaa max. muutaman minuutin!

Kulmien laminointi kotona

1. Kuva ennen kulmakarvojen laminointi. 2. Kuva laminoinnin välivaiheessa 3. Kuva täysin valmiista kulmakarvojen laminoinnista ja värjätyistä kulmakarvoista. 

Kulmakarvojen laminointi on todella helppo tehdä kotona tällä Andmeticsin kulmakarvojen laminointi setillä ja lopputulos oli mielestä todella onnistunut. Kulmien laminointi helpottaa niin paljon kulmien laittoa varsinkin mikäli oma karva on luonnostaan vahva ja sitä on vaikea muotoilla tai se ei pysy tavallisella kulmageelillä aisoissaan. Laminointi on todella hyvä vaihtoehto niille jotka rakastavat laminoidun efektin luomista kulmakarvoihin meikin avulla. On kuitenkin todella tärkeää noudattaa paketin ohjeita, jotta laminointi onnistuu kotona.

Yhdellä kulmien laminointi paketilla tekee todella monta laminointia itselleen. Valmistaja lupaa jopa yli 10 käyttökertaa Admeticsin kulmakarvojen laminointi setille joka on ihan mieletön määrä. Voin hyvin jopa itsekin uskoa tuohon, sillä tuotetta kuluu todella minimaalinen määrä kerralla.

Kulmakarvojen laminointi kotona

Kulmakarvojen laminoinnista on kulunut nyt viikko ja edelleen ne ovat huomattavasti pehmeämmät ja helpommin hallittavissa kuin aikaisemmin. On kuitenkin normaalia, että karva hieman palautuu aina laminoinnin jälkeen luonnollisemmaksi mitä se on heti käsittelyn jälkeen ja näin koen itsekin käyneen. Sanoisin kuitenkin, että kulmakarvat on lähtenyt hakemaan omaa karvan kasvusuuntaan helpommin mitä ammattilaisten käsittelyn jälkeen, mutta edelleen lopputulos on mielestäni todella kiva.

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

KULMIEN VÄRJÄYS KOTONA – VÄRJÄYKSEN ABC

HELPPOJA JA NOPEITA ARKIMEIKKEJÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *