Hae
Paletilla

Bette Box Heinäkuu 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Untitled

Heinäkuun *Bette Box on vihdoin saapunut ja kyseessä on tämän kesän toinen kesäboksi. Toinen Bette kesäboksi jatkaa samaa kaavaa kuin edeltäjänsäkin eli boksi on sisältä ilahduttavan vaaleanpunainen ja kannesta löytyy lainaus pmmp biisistä: Näytä mulle missä sulla on rusketusraidat, piirrä ne kartalle. Bette Box heinäkuu lupaa, että kuumimmat kelit on vielä edessä päin joten tuotteet oli varmasti valittu sitä ajatellen.

Bette Box heinäkuu

Ziaja vuohenmaito kasvoseerumi

Bette Boksit sisältävät usein Ziajan tuotteita eikä heinäkuun boksi ollut poikkeus. Heinäkuun boksista löytyi Ziajan vuohenmaito kasvoseerumi joka on koostumukseltaan geelimäistä ja se lupaa tehdä  ihosta hehkuvan terveen näköisen. Tuote sopii loistavasti myös meikinalle ja se stimuloi kollageenin tuotantoa ihossa. Ziajan vuohenmaito sarja on itselleni jo entuudestaan tuttu ja sarjan tuotteet ovat olleet täydellisiä omalla kuivalle iholleni. Tämä kasvoseerumi pääsee itselläni eteenpäin sillä minulta sattumoisin jo löytyy kyseinen kasvoseerumi. Ziajan tuotteita myy Sokos, Sokos Emotion ja Stoorla.fi. Hintaa tältä kasvoseerumilta löytyy vain 11,90€

Bette Box heinäkuu

Cougar 5-in-1 Foundation

Cougar merkin tuotteita on myös näkynyt Bette Bokseissa ennenkin, mutta tästä kesäboksista löytyi tuote joka sopii peitevoiteeksi, color correcting tuotteena käytettäväksi, meikkipohjaksi sekä aurinkopuuterin tapaan käytettäväksi. Tuotteesta löytyy myös aurinkosuoja, mutta missään ei lue kuinka suuri aurinkosuoja kyseisestä 5-in-1 tuotteesta löytyy. Vaikka sävy on Natural Light niin tämä on itselleni aivan liian tumma enkä usko, että itselläni kyseiselle tuotteelle löytyy käyttöä. Cougarin tuotteita myy Courgarin oma verkkokauppa.  ja hintaa tuotteelta löytyy noin 6 dollaria.

Bette Box heinäkuu

Korres Ginger Lime Vartalovoide

Itseäni kiinnostavin tuote heinäkuun Bette Boksissa oli Korresin Ginger Lime vartalovoide. Korresin tuotteet ovat uusi tuttavuus Bette Bokseissa ja oli ilahduttavaa löytää kyseisen merkin tuote tästä kesöboksista. Olen tänä kesänä ihastunut inkiväärin tuoksuun kosmetiikkatuotteissa joten tämä pääsee ehdottomasti käyttöön itselläni. Voide sisäktää luonnollisia ainesosia kuten esimerkiksi aloeuutetta ja B5-provitamiinia jotka yhdessä kosteuttavat ihoa. Voide tuoksuu nimensä mukaisesti inkiväärille, mutta sen sisältämä lime antaa tuoksulle vielä enemmän raikkautta. Harmikseni tuote on kuitenkin matkakokoinen sillä täysikokoisella tuotteella on hintaa vain 16,50€. Koodilla Bettebox19 saa -20% alennusta kaikista normaalikokoisista tuotteita Korres.fi verkkokaupasta heinäkuun loppuun asti!

Bette Box heinäkuu

Cutrin vieno Sensitive Voluming Mousse

Curly Girl metodin tehdessä vahvaa nousua Suomessa heinäkuun Bette Boksista löytyi tietenkin tuote myös kiharoita havitteleville. Cutrin Vieno volyymivaahto antaa hiuksille luonnollista volyymia, ryhtiä ja tukea. Volyymivaahto on myös hoitava ja hellävarainen hiuksille tehden niistä kiiltävän kauniit. Tämä pääsee ehdottomasti itselläni käyttöön sillä muotoilutuotteet ovat sellaisia mitä itseltäni ei hirveästi löydy. 300ml purkki volyymivaahtoa maksaa 19,90€ ja sitä on saatavilla myös Sokokselta, Stockmannilta sekä kampaamoista.

Bette Box heinäkuu

Mavala Mini Colors kynsilakka

Pitkäaikaistilaajlle oli myös laitettu heinäkuun Betteen Mavalan best seller kynsilakka. Mavala Mini Color’s minikynsilakka lupaa olla pitkäkestoinen ja hyvin levittyvä. Kynsilakka on pakattu tarkoituksella pieneen pulloon jotta jokainen pisara tulisi käytettyä ennen kuin se menee huonoksi. Itseltäni löytyy tällä hetkellä rakennekynnet joten kynsilakka pääsee ehdottomasti nyt kesällä varpaankynsiin vaikka väri ei ollut itselleni kauhean mieluinen. En kuitenkaan omista sinisiä lakkoja joten siinä mielessä ihan kiva! Yhden lakan hinta on 5,20€.

Bette Box heinäkuu

BETTE BOX HEINÄKUU 2019

Bette Box heinäkuu sisälsi myö kiitettävän määrän tällä kertaa näytepussukoita. Yhdeksi kokonaiseksi tuotteeksi oli laitettu Compeed- rakkolaastari, mutta boksista löytyi tasan yksi rakkolaastari joten oletan sen ennemmin olevan näyte. Boksista löytyi myös Lumenen Valo-sarjan kuorinta, hyaluroni tiiviste sekä pikakaunistaja. Näiden lisäksi boksista löytyi tietenkin myös tuoksunäyte ja kosteita wc-papereita jotka on kyllä hyödyllisiä mökillä tai festareilla. Heinäkuun boksin sisältämien tuotteiden yhteen laskettu summa ei ole hirveän iso ja olisin toivonut näytteiden tilalle yhtä kokonaista tuotetta. Muuten kyllä heinäkuun boksi oli ihan kiva ja muutama tuote sieltä pääsee itsekin käyttöön. Päset tilaamaan *Bette Boxin itsellesi tästä.

Mitä ajatuksia heinäkuun Bette Box herätti?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

BETTE BOX KESÄKUU 2019 

BETTE BOX TOUKOKUU 2019 

JEFFREE STAR JAWBREAKER LUOMIVÄRIPALETTI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.