Hae
Paletilla

Vuoden 2018 luetuimmat postaukset

Vaikka mennään puolessä välissä tammikuuta niin palataan vielä hetkeksi vuoteen 2018. Julkaisin tuossa vuoden alussa postauksen jossa olin koonnut yhteen vuoden 2018 parhaimmat kuvat. Vuoden parhaimpien kuvien lisäksi halusin koota vielä yhteen vuoden 2018 luetuimmat postaukset sillä ikinä painaessasi julkaise nappia, et tiedä kiinnostaako aihe ihmisiä. Sen takia halusin katsoa mitkä olivat vuoden luetuimmat postauksen ja pohdin miksi juuri ne ovat olleet luetuimpia. Luetuimpien postauksien seassa on vasta julkaistuja sekä Paletilla- blogin alku ajoilta olevia postauksia jotka keräävät tasaista tahtia katselukertoja.

Untitled

Kannattaako ostaa kosmetiikka joulukalenteri?

Kosmetiikka joulukalenterit on olleet viimeiset pari vuotta kovaa huutoa, enkä halunnut tehdä perinteistä postausta kalentereihin liittyen. Joulukalenterien esittely postauksia oli monia, joten itse halusin kirjoittaa kannattaako sellainen todella ostaa ja kenelle kosmetiikka joulukalenterit sopivat parhaiten. Postaus oli vuoden luetuimpia varmasti siksi, että kosmetiikka joulukalentereihin liittyviä juttuja haetaan todella paljon syys-marraskuussa.

KCprofessional

Miten ylläpitää kylmän ruskeaa sävyä hiuksissa?

Miten ylläpitää kylmän ruskeaa sävyä hiuksissa oli aikamoinen shokki luetuimpien postauksien seassa. Kirjoitin postauksen, kun värjäsin blondit hiukseni ruskeiksi ja kerroin miten ylläpidän kylmän ruskeaa sävyä nyt ruskeissa hiuksissani. Postauksen avain sana on KC Professional joten uskon, että se tuo todella paljon katselukertoja kyseiselle postaukselle.

IMG_5741

Tarte Shape Tape Concealer

Tarten kulttimaisesta peiteaineesta tehty postaus taas ei yllättänyt ollenkaan, että se oli luetuimmissa postauksissa vuonna 2018. Tarten peiteaine ponnahti ihmisten tietoisuuteen viime vuonna ja varmasti moni on janonnut tietoa tästä paljon kehutusta peiteaineesta. Joka on edelleen maailman paras peiteaine!

sokerointi1

IHOKARVOJEN POISTO SOKEROIMALLA

Silloin kun julkaisin postauksen sokeroinnista niin se keräsi muutamassa tunnissa ihan järkyttävän määrän katselukertoja! Monia kiinnostaa sokerointi ja julkaisin postauksen juuri sellaiseen aikaan, kun ihmiset haluavat karvoista eroon eli kesällä!

Untitled

Bette Box

Bette Boxit yleisesti ottaen ovat luetuimpia postauksia joka kuukausi joten niiden löytyminen luetuimpien listalta ei todellakaan ollut itselleni yllätys! Monia kiinnostaa joka kuukausi saapuva kauneusboksi jonka sisällöt ovat niin vihastuttaneet tilaajia kuin ihastuttaneetkin!

Untitled

Fanolan No Yellow Shampoo – uusi hitti vai huti?

Fanolan No Yellow Shampoo postaus on ensimmäisiä postauksia mitä olen Paletilla- blogiin kirjoitellut ja se on myös ollut postaus joka on alusta alkaen kerryttänyt katselukertoja tasaiseen tahtiin. Älyttömän hyvä hopea shampoo jota moni blondi varmasti etsii!

Untitled

Vuoden Top 5 meikkisuosikkia

Joulukuun loppupuolella julkaistu postaus jossa kerroin viisi meikkisuosikkia nousi luetuimpiin hetkessä! Edelleen itse mietin postauksen suosiota, mutta näköjään aihe on ollut kiinnostava. Ei siinä, tykkään itsekkin lueskella muiden suosikkeja!

Untitled

3 Huonointa meikkivoidetta

Postaus jossa kerroin kolme omasta mielestäni huonointa meikkivoidetta keräsi myös heti julkaisun jälkeen huikean määrän katselukertoja. Sama stoori kuin edelliseenkin, monet myös itseni mukaan lukien tykkää lueskella inhokeista ja suosikeista.

Untitled

Essence

Luetuimmisss oli myös muutama Essenceen liittyvä postaus ja ne ovat myös sellaisia mitä monet tykkää lukea. Essence on merkkinä kiinnostava sekä merkin uutuuksista lukee mielellään. Myös mielipiteet Essencen tuotteista kiinnostaa monia, enkä ihmettele yhtään. Merkki on kiehtova edullisella hinnallaan ja hinta-laatu suhteeltaan.

EA83DA5B-0738-424F-88F5-1D93C17EF00F

Testissä Makeup Revolution

Makeup Revolutionin postaus on myös kiinnostanut monia. Uskon kiinnostuksen olleen merkkiä kohtaan huipussaan juuri postauksen julkaisu aikaan sillä Makeup Revolution oli just silloin rantautunut suomeen!


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

THE ORDINARY

4 TEHOHOITO TUOTETTA SILMÄNYMPÄRYSIHOLLE

BEST NINE – VUODEN 2018 PARHAIMMAT KUVAT

4 kommenttia

 1. Mari_Shopaholic kirjoitti:

  Nämä koonnit on aina tosi mielenkiintoisia! Näistä näkee hyvin minkä tyyppiset postaukset ihmisiä kiinnostaa. Tästäkin löytyi vielä pari postausta, mitä en ole lukenut, ne käyn kurkkaamassa heti :).

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Näistä kyllä näkee tosi hyvin mitä ihmiset tykkää lukea, mutta pakko sanoa että munkin luetuimmissa oli toisaalta todella erilaisia postauksia!

 2. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  En yhtään ihmettele, että monet noista aiheista on olleet sun luetuimpien postausten joukossa 🙂 Oma kokemus blogin suhteen kertoo meinaan hyvin paljon samaa 😀 Joulukalenterin hankintaan, Bette Boxeihin, essenceen ja Makeup Revolutioniin liittyvät postaukset on meinaan mullakin olleet luetuimpia. Varsinkin Bette Box -postaukset aiheuttaa joka kuukausi melkoisen kävijäpiikin blogissa!

  Hurjan mielenkiintoinen postaus<3 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Jotenkin tosi hauskaa, että jengi jaksaa lukee samoja aiheita kaikkien kauneusbloggaajien blogeista! 😀 Bette on kyllä mullakin sellainen mikä tuo melkoisen kävijäpiikin kuukaudessa. Kiva, että tykkäsit <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.