Hae
Paletilla

Glossybox maaliskuu 2019

Glossybox maaliskuu 2019

Kirjoittelin muutama viikko sitten postauksen jossa kerroin, että helmikuun Glossybox on saapunut. Melkein heti postauksen julkaistuani sain viestin sähköpostiin, että maaliskuun Glossybox on tulossa joten siitä syystä tässä kuussa avataan nyt kaksi Glossyboxia! Tämä oli ihan hyvä juttu sillä kaksi ensimmäistä Glossyboxia on saapunut aina vääränä kuukautena joten toivottavasti nyt Glossyboxit saapuisivat jatkossa ajallaan. Maaliskuun Glossyboxin teemana on ”Girls Rule The World” jossa kannustetaan  olemaan rohkeasti oma itsensä!

Glossybox maaliskuu 2019

Amika Perk Up Dry Shampoo

Amikan kuivashampoossa käytetään luonnollista riisitärkkelystä joka imee hiuksista rasvaisuutta sekä jättää niihin raikkaan tuoksun. Riisitärkkelyksen lisäksi tuote sisältää tyrnimarjaa joka auttaa hiuksia pysymään pehmeinä ja helposti hallittavina. Amikan kuivashampoo on monelle Bette Boxia tilaavalle tuttu tuote joten tämän kyseisen kuivashampoon löytyminen Glossyboxista ei riemun kiljahduksia aiheuttanut. Kuivashampoo on kuitenkin sellainen tuote mitä aina tarvitsee joten siinä mielessä kuitenkin ihan kiva tuote.

Glossy Box maaliskuu 2019

Steve Laurant Lip Gloss

Steve Laurant merkki oli itselleni täysin uusi tuttavuus., mutta purkissa oleva huulikiilto on todella epäkäytännöllinen tuote. Huulikiillon sanotaan kuitenkin olevan todella pigmenttinen ja kevyt joka kosteuttaa huulia samalla. Paketointi tässä tuotteessa on erittäin kaunis ja silmiä hipelevä, mutta esimerkiksi voidemainen poskipuna kyseissä purkissa olisi ollut parempi vaihtoehto kuin huulikiilto.

Glossybox maaliskuu 2019

Beautaniq Beauty Blush Serum

Maaliskuun Glossyboxista kuitenkin löytyi myös edellisessä tekstin pätkässä mainitsemani voidemainen poskipuna joka sopii myös huulille käytettäväksi. En tuomitse tuotetta vielä kun en ole sitä kokeillut mutta tämän voidemainen koostumus taas hieman kauhistuttaa. Plussaa siitä, että jos tämä ei ole poskilla kauhean käytännöllinen niin sen voi käyttää huulikiillon tapaan loppuun.

Glossybox maaliskuu 2019

Ole Henriksen Sheer Transformation Perfecting Moisturizer

Maaliskuun Glossyboxista löytyi myös matkakokoinen kasvovoide joka sopii kaiken ikäisille sekä kaikille ihotyypeille. Voide sisältää hedelmähappoja sekä antioksidantteja jotka kuorivat sekä kosteuttavat ihoa. Tuotteen sanotaan toimivan täydellisesti meikin alle. Erilaiset kasvovoiteet ilahduttavat aina näissä kauneusbokseissa, mutta itselläni on tällä hetkellä aika monta muutakin kasvovoidetta jonossa odottamassa käyttöön pääsyä.

Glossybox maaliskuu 2019

Luxie Beauty Brush 560

Itselleni maaliskuun Glossyboxin mieluisin tuote oli tämä kyseinen sivellin. Olen heittänyt omat vanhat viuhkasiveltimet roskiin ja olen kaivannut niitä highlighteria laittaessa. Otin viuhkasiveltimen jo käyttöön ja olen kyllä tykännyt.

Glossybox maaliskuu 2019

Maaliskuun Glossybox oli mielestäni ihan hyvä vaikka sisälsikin todella monta sellaista tuotetta mitä pidän itse todella epäkäytännöllisinä. Olen kuitenkin ollut ihan tyytyväinen Glossyboxien sisältöihin ja oli kiva nähdä tätä pakettia hakiessa postista, että moni muukin on innostunut tilaamaan itselleen Glossyboxin! Postin hyllyillä oli monta vaaleanpunaista pakettia odottamassa noutajaansa. Toivottavasti nyt jatkossa boksi tulee oikeana kuukautena ja samaan aikaan kaikille!


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

GLOSSYBOX HELMIKUU 2019

GLOSSYBOX TAMMIKUU 2019 

JOLIE BOX MAALISKUU 2019 

2 kommenttia

  1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Tää sisältö oli musta tosi kiva! Ehkä munkin pitäisi vihdoin tilata tää, kun nyt on tullut pari hyvää boksia putkeen 😀 Mulla on yksi Steve Laurentin huulikiilto (ei tollasessa purkkimuodossa kylläkään) ja se on ihan hurjan hyvä! Kaikki tollaset purkeissa olevat huulimeikkituotteet on kyllä jokseenkin hankalia ja epäkäytännöllisiä, sillä mä en ainakaan halua kantaa mukanani erillistä huulimeikkisivellintä. Toi viuhkasivellin olis todennäköisesti ollut munkin suosikkini 🙂

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Tykkäsin kanssa 🙂 Suosittelen kyllä tilaamaan ja tutustumaan! Ois kiva lukee sun postauksia myös Glossyboksista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *