Hae
Paletilla

Lumene VALO Glow Refresh Heleyttävä & Kosteuttava Kasvosuihke

Lumenekasvosuihke
Vaikka tuntuu, että edes kevät ei ole saapunut tänne suomeen on moni kauneus bloggaaja sanonut innostuvansa C-vitamiinia sisältävistä ihonhoitotuotteista näin kesää kohti mennessä ja allekirjoitan tämän itsekin. Lumene Valo sarjan tarkoitus on kirkastaa ihoa tehokkaasti tehden siitä säteilevän kauniin. Valo sarjan tuotteissa yhdistyy suomalainen antioksidantti pitoinen lakka, puhdas pohjoinen lähdevesi ja C-vitamiini. Lumenen Valo sarjan hoitavaan sekä kirkastavaan hoitoveteen ihastuneena en voinut vastustaa Lumene Glow Refresh heleyttävän ja kosteuttavan kasvosuihkeen hankkimista. Mikäli Lumenen Valo sarjan hoitovesi kiinnostaa pääset tästä linkistä lukemaan siitä lisää. Kasvosuihke hyödyntää antioksidanttipitoista pohjoisen lakkaa, joka sisältää runsaan määrän C-vitamiinia.
Lumenekasvosuihke2
C-vitamiinin lisäksi kasvosuihke auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon. Koska meillä on suomessa neljä vuoden aikaa joiden aikana lämpötilat voivat vaihdella yli 30 asteen verran sekä tähän päälle vielä ilmastoinnit työpaikoilla käyttäytyy myös ihokin erilailla jokaisena vuoden aikana. Ihmisen iho reagoi vuodenajanvaihteluihin oli sitten kuiva tai rasvoittuva iho. Ilmankosteudella, lämpötilavaihteluilla ja auringon ultraviolettisäteilyllä on merkitystä ihon käyttäytymiseen. Koska kevät on saapunut niin hiljalleen on näin kuiva ihoisena turha edes miettiä vielä kevyemmin kosteuttaviin ihonhoitotuotteisiin siirtymistä ja sama varmasti pätee rasvoittuvalla iholla. Iho tuntuu edelleen pintakuivalta.
Lumenekasvosuihke3
Miksi otin Lumenen Glow Refresh heleyttävän ja kosteuttavan kasvosuihkeen esittelyssä esille lämpötilavaihtelut? Koska mieli on jo menossa lujaa kohti kesää, mutta iho elää vielä talvi aikaa. Tämä on otettava huomioon ihonhoitotuotteita valittaessa, sillä olisi kuitenkin kiva päästä vaihtamaan tuhdit kosteusvoiteet kevyempiin ja saada iho näyttämään kirkkaalta ja heleältä läpi kesän. Vaikka ihon kosteutus on edelleen tärkeää voi jättää paksuille öljyille hyvästit ja vaihtaa ne kasvosuihkeeseen. Kasvosuihkeet on oiva tapa tuoda lisäkosteutusta aamu- tai yövoiteen alla tai kosteusvoiteen tai jopa meikin päällä. Erilaisia kasvosuihkeita on ollut markkinoilla jo hetken aikaa, mutta silti niiden käyttö on meille suomalaisille vielä vierasta. Kasvosuihkeet sopivat periaatteessa kaikille ihotyypeille ja ovatkin älyttömän helppo ja nopea tapa tuoda kasvojen iholle lisäkosteutusta.
Lumenekasvosuihkee
Lumenen Glow Refresh kasvosuihke on heleyttävä ja kosteuttava joka näiden lisäksi vielä virkistää ihoa. Lumenen kasvosuihkeen pehmeä ja hienojakoinen suihku on miellyttävän tuntuinen iholla ja jättää jo tuoksunkin puolesta virkistyneen olon heti suihkutuksen jälkeen. Sumumaisen suihkun ansioista kasvot eivät kastu läpimäriksi joten Lumenen Glow Refresh kasvosuihke sopii myös mainiosti käytettäväksi meikin päälle sotkematta sitä. Kasvosuihkeiden ansiosta ei ole enää tekosyitä etteikö ihoa voisi kosteuttaa päivän mittaan useammin ja vielä ihan missä vaan!
Lumenekasvosuihke4
Lumene Glow Refresh kasvosuihkeen ansiosta ihonhoitotuote varastot ovat täydentyneet muutamasta muustakin kasvosuihkeesta, sillä ne ovat niin helppo ja nopea tapa tuoda kasvoille lisäkosteutusta. Käytän itse kasvosuihkeita nykyään aamuisin kosteusvoiteen päällä ennen meikkiä sekä välillä päivän mittaan kasvoille suihkien. Iho tuntuu välittömästi kosteutetun tuntuiselta. Lumenen Glow Refresh kasvosuihke taas puolestaan jättää ihon virkeämmäksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Kasvosuihkeisiin siis ihastuneena, suosittelen lämpimästi hankkimaan jonkun kasvosuihkeen ja lisäämään sen tavalliseen ihonhoitorutiiniin. Et varmasti tule pettymään!

 

 

Joko kasvosuihkeet kuuluvat ihonhoitorutiiniisi? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.