Hae
Paletilla

Bronx Colors Magnetic Urban meikkisiveltimet

161D7CE5-D0D4-4E4E-890C-FC373884FBAA

Bronx Colors

New Yorkin taksien mukaan saaneen keltamustan värityksen saanut meikkisarja Bronx Colors on vallannut vihdoin suomen markkinat ja puhuttanut myös monia. Bronx Colors- meikkisarja tulee New Yorkin kaupunginosasta Bronxista, josta sarja on saanut inspiraationsa. Bronx on värikäs ja elämää sykkivä kaupunki jossa on paljon erilaisia kulttuuriperintöjä ja tyylilajeja. Bronx Colors tuotteet ovat suunniteltu niin, että tuote- ja sävyvalikoima käy kaikille. Niin, että meikkihifistelijä kuin myös klassisemmin meikkaavakin tyyppi löytävää valikoimasta itselleen sopivat tuotteet. Klassiset sävyt sekä ajankohtaiset trendivärit muodostavat monipuolisen sävykokoelman kuluttajille. Yksittäisten meikkituotteiden lisäksi sarjaan kuuluu trendikkäitä meikkipaletteja sekä meikin tekemiseen tarvittavia välineitä.

740DBCB8-FE4A-431C-B0DF-B1CDA8A5B918

Tällä kertaa tutustutaan Bronx Colors meikkisarjan Magnetic Urban meikkisiveltimiin, jotka sain kokeiluun maahantuojalta. Bronx Colorsin meikkisiveltimet ovat valmistettu aidosta harjasta muistuttavasta keinokuidusta. Siveltimien varren alaosassa on magneetti, jonka ansiosta siveltimet voi kiinnittää Brush Metal Plate metalliseen alustaan ja näin ollen siveltimet pysyvät pystyssä ja järjestyksessä. Brush Metal Plate ja siveltimien magneetti pää on aivan järkyttävän hyvä keksintö varsinkin niille, jotka tekevät meikkejä muillekin. Asiakasmeikkauksissa itse säilytän siveltimiä usein jossain kipossa asiakkaan vieressä tai sivellin vyössä. Kipossa siveltimet ovat melko sumpussa ja sivellin vyötä on ihottava käyttää, sillä siitä ei näe siveltimiä kunnolla! Joten tämä metallitarjotin ja magneettipään omaavat siveltimet on todellinen lahja meille muitakin meikkaajille.

5BBD47B8-F96E-4C5D-A7E9-E30DCAC43AC8

Bronx Colorsilla on 12 erilaista sivellintä joista pääsin kokeilemaan kahdeksaa. Olin siveltimien testauksesta enemmän kuin innoissani, sillä Bronx Colorsin siveltimien hinta pyörii 6-13€ paikkeilla siveltimestä riippuen. Koska hyvät siveltimet ovat onnistuneen meikin kulmakiviä on mahtavaa, että markkinoille tuodaan edullisia, mutta laadukkaita siveltimiä joita on helposti saatavilla esimerkiksi meikkauksen alottaville tai jopa ihan ammattilaisille.

D4487910-77DC-4A9C-9543-D54EEFEB9C19

Foundation Buffer Brush -kasvomeikkisivellin 12,90€

Puuterisivellintä muistuttava pyöreäpäinen sivellin soveltuu nestemäisten sekä puuterimaisten tuotteiden levitykseen. Sivellintä voi käytännössä käyttää meikkivoiteen levitykseen tai puuterin laittamiseen. Vaikka kyseessä on huomattavasti pienempi sivellin mitä normaalisti käytän puuterin kanssa toimii tämä sivellin älyttömän hyvin esimerkiksi baking-tekniikassa laittamiseen tai pois ottamiseen. Kokonsa ansiosta sivellin soveltuu myös esimerkiksi poskipunasiveltimeksi.

Highlight & Contour Brush -muotoilusivellin kasvoille 12,90€

Sivellin on tarkoitettu varjostuksien ja korostuksien tekoon. Yleensä tälläiset siveltimet siveltuu parhaiten esimerkiksi nestemäisien varjostustuotteiden levittämiseen. Kokeilin kuitenkin sivellintä ihan puuterimaisen varjostustuotteen levittämiseen, eikä sivellin ollut siihenkään hassumpi. Huomasin kuitenkin, että erikoisen muodon ansiosta sivellin soveltuu hyvin esimerkiksi banaanipuuterin levittämiseen silmien alle tai varjostuksien reinojen sharppaamiseen.

Flat Foundation Brush -meikkivoidesivellin 12,90€

Tiheä harjaksinen litteä meikkivoidesivellin soveltuu käytettäväksi niin nestemäisien kun puuterimaisien tuotteiden levitykseen. Käytän aina meikkisientä meikkivoiteen levitykseen ja tämän kaltaiset siveltimet jää yleensä itselläni käyttämättä. Mutta taas asiakasmeikkauksissa tämän kaltaiset siveltimet ovat parempia kuin meikkisienet. Tiesittekö, että tälläinen tiheä harjaksinen litteä meikkivoidesivellin soveltuu erinomaisesti esimerkiksi mineraalimeikkipohjien laittamiseen eikä niiden kanssa välttämättä tarvitse mineraalimeikkipohjille soveltuvaa sivellintä.

Blush Brush poskipunasivellin 11,90€

Tämä sivellin kulkee nimellä poskipunasivellin, mutta itse käytän tälläisiä siveltimiä melkein poikkeuksetta vain varjostuksien tekemiseen. Puuterimainen korostustuote levittyi siveltimen avulla nätisti sekä ongelmitta. Sivellin kuitenkin muotoilunsa ansiosta soveltuu myös poskipunalle.

9EC33097-B3B4-46AB-B49D-BD4B85C7B4CD

Blending Brush -luomivärisivellin 8,90€

Pieni pyöreä luomivärisivellin joka sopii erityisesti luomivärin häivytykseen. Pienen kokonsa ansiosta sivellin on loistava alaluomen luomivärin häivytyksessä sekä tarkassa työskentelyssä. Mulle usein normaalit häivytyssiveltimet ovat olleet alaluomelle liian isoja ja levittäneet luomivärit liian alas jolloin meikki näyttää valahtaneelta. Tämän siveltimen ansiosta olen saanut alaluomen luomivärit häivytettyä kauniisti. Sivellin on esimerkiksi todella hyvä  myös cut creasen rajan käymiseen.

Eyeshadow Brush -luomivärisivellin 8,90€

Tavallinen luomivärisivellin jolla on helppo levittää luomiväri luomille, mutta jolla pystyy myös tarpeen mukaan häivyttelemään luomiväriä. Sivellin on juuri sopivan kokoinen luomivärien levittämiseen.

Large Blender Brush -sivellin 8,90€

Large Blender sivellin sopii luomivärin levitykseen tai häivytykseen. Large Blender sivellin on nimensä mukaisesti iso häivytyssivellin joka toimii minulla parhaiten korostuksien tekemiseen tai silmämeikin viimeistelyyn.

Angled Brush -viistopäinen sivellin 8,90€

Viistopäinen  Angled Brush -sivellin sopii kulmavärin levitykseen sekä silmienrajaukseen. Siveltimen viistopäiset harjat ovat kuitenkin melko paksut joten vahamaisen kulmavärin levittämiseen sivellin ei toimi kauhean hyvin. Voisin kuitenkin kuvitella siveltimen toimivan moitteettomasti puuterimaisen kulmavärin laittamiseen.

74672C62-F72E-4644-AD6F-5841FB4DF0DE

Bronx Colors Magnetic Urban meikkisiveltimien harjakset ovat todella pehmeät ja mukavan tuntuiset kasvoilla. Kiinnitin kuitenkin ensimmäisenä huomiota siveltimien kokoon, sillä ne ovat hieman normaali lyhyemmät. Tämä ei kuitenkaan näkynyt meikkaamisessa ja siveltimet tuntuivat kädessä lähes normaaleilta. Käytössä ei todellakaan huomaa, että kyseessä on edulliset meikkisiveltimet sillä ne tuntuvat todella laadukkailta. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan Bronx Colors Magnetic Urban meikkisiveltimiin mikäli hakusessasi on edulliset, mutta laadukkaat siveltimet. Bronx Colorsia on saatavilla sokoksista sekä emotioneista.


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

MEIKKISUOSITUKSIA BRONX COLORSILTA

PUNERTAVA JUHLAMEIKKI BRONX COLORSIN ITSE KOOTTAVILLA LUOMIVÄRIPALETEILLA

4 kommenttia

  1. Charming Nails kirjoitti:

    Kiinnostavan näköisiä siveltimiä, etenkin nuo silmämeikkisiveltimet näyttävät hyvän muotoisilta 🙂

  2. Mari_Shopaholic kirjoitti:

    Nää näyttää vaan niin kivoilta ja tosi hauska konsepti! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *