Hae
Paletilla

Organic Shop – Luonnonkosmetiikka hiusnaamiot

Organic Shop on luonnonkosmetiikkaan perustuva kosmetiikkamerkki. Organic Shop tarjoaa ihon-, ja hiustenhoitotuotteita, jotka ovat luonnollisia sekä samalla tehokkaita. Tuotteet ovat BDIH- ja Cosmos serfioitua luonnonkosmetiikkaa jonka tuotteet valmistetaan virossa sertifioiduissa tiloissa. Tuotteet ovat valmistettu ilman haitallisia kemikaaleja, joten ne eivät sisällä silikoneja, parabeenejä, hajusteita, synteettisiä säilöntäaineita taikka väriaineita. Tämän kaiken lisäksi tuotepakkaukset ovat kierrätettäviä.

Korjaava  hunaja-avokado hiusnaamio. Orgaaninen avokadoöljy ja hunaja auttavat hiuksia palautumaan juuresta latvoihin. avokado-hunaja naamio parantaa hiusten rakennetta jättäen hiukset pehmeiksi sekä kiiltäviksi. Naamio levitetään kosteille hiuksille ja annetaan vaikuttaa 2-3min ja huuhdellaan huolellisesti pois.
Hunaja-avokado naamio ei ole hajusteeton, mutta tuoksu on todella pehmeä sekä hieman mantelimainen. Tutkiessani inci listaa vastaan tuli kookosöljy, avokadoöljy sekä hunaja joten tuoksu varmasti tulee näistä raaka-aineista. Itse ainakin tunnistin naamion tuoksusta kookoksen sekä hunajan pehmeät tuoksut. Moni naamioin raaka-aineista on luomulaatuisia ainesosia.
Hunaja-avokado naamio jättää hiukset todella pehmeiksi sekä kiiltäviksi. Hiukset olivat huomattavasti helpompi selvittää kuin pelkän hoitoaineen käytön jälkeen. Föönauksen yhteydessä hiukset kuivuivat huomattavasti nopeammin kuin ennen, eikä föönauksen jälkeenkään hiukset tuntuneet karheilta vaan todella pehmeiltä. Tämä hunaja-avokado hiusnaamio voittaa kaikki käyttämäni hius naamiot, eikä tämä ole todellakaan hinnalla pilattu! Maksoin itse naamiosta alennuksien aikana 3,90€. Hinta vaihtelee osto paikasta riippuen, mutta 250ml on noin 4-6€
Viikuna hiusnaamio sisältää viikunauutetta ja manteliöljyä jotka jättävät hiukset kiiltäviksi sekä pehmeäksi. Viikuna hiusnaamion jälkeen hiukset ovat helposti selvitettävissä. Naamio levitetään kosteille hiuksille ja annetaan vaikuttaa 2-3min ja huuhdellaan huolellisesti pois.
 
Viikuna naamiokaan ei ole täysin hajusteeton ja tuoksu on itselleni todella vieras. Tuotteen inci listalta löytyy kookosöljy, manteliöljy ja viikunauute. Moni naamioin raaka-aineista on luomulaatuisia ainesosia.
 
Viikuna naamio jätti hiukset kiiltäviksi, mutta ei niin pehmeiksi kuin esimerkiksi hunaja-avokado naamio. Hiukset olivat tämänkin jälkeen helpompi selvittää kuin pelkän hoitoaineen käytön jälkeen, vaikka naamio jätti hiukset hieman karhean tuntuiseksi. Myös viikuna naamion käytön jälkeen hiukset olivat huomattavasti vaivattovammat föönata kuivaksi. Viikuna naamio oli myös todella kiva ja parempi kuin moni muu kokeilemani hiusnaamio. Voisin jatkossa Tämänkin hinta oli 3,90€ alennuksessa, mutta hinta vaihtelee ostopaikasta riippuen. 250ml on yleensä myös 4-6€
Oletko käyttänyt Organic Shopin tuotteita?

10 kommenttia

 1. SariBP kirjoitti:

  Olen käyttänyt Organic Shopin kasvonaamioita, kasvokuorintaa ja suihkusaippuaa. Kaikki ovat varsin hyviä,varsinkin Coffee & Silk kasvonaamio on hyvä, samaten Ginger & cherry kuorinta.
  Hiusmaskeja en ole käyttänyt, kun kaikkeen ei ole vielä ehtinyt tutustua;)

 2. Niina kirjoitti:

  Mä tykkään Organic Shopin tuotteista 🙂 Multa löytyy myös tuo Viikuna hiusnaamio ja olen tykännyt, vaikkakin tuo tuoksu oli myös itselleni vieras 😀 Hunaja-avocado naamiota olisi myös kiva kokeilla!

 3. Mira kirjoitti:

  Itse olen tykästynyt Organic Shopin vartalokuorintoihin. Ne tuoksuvat taivaallisen hyvältä ja tuntuvat hoitavan asiansa oikein mallikkaasti 🙂 Noita hiusnaamioita olen myös harkinnut ostavani, kunhan saan ensin vanhempia purnukoita käytettyä pois tieltä 🙂 Ihanaa, että luonnonkosmetikkaakin saa nykyään noin halvalla 🙂

 4. inka nitta kirjoitti:

  Mä kyllä tykkään Organic shopin tuotteista! Etenkin vartalokuorinnat on ollu mun mieleen 🙂

 5. Viivi kirjoitti:

  Sullahan on siis kokemusta Organic Shopin tuotteista todella mukavasti 🙂 Itse olen vasta tutustunut vartalokuorintoihin sekä näihin hiusnaamioihin. Varmasti jatkossa tutustun brändin muihinkin tuotteisiin.

 6. Viivi kirjoitti:

  Organic Shopin vartalokuorinnatkin on kyllä tosi kivoja myös. Tykkään erityisesti kuorinnoista joissa kuorivana ainesosana sokeri-suola 🙂 Suosittelen kyllä kokeilemaan Organic Shopin hiusnaamioita 🙂

 7. Viivi kirjoitti:

  Viikuna hisunaamio oli kyllä myös hyvä, mutta tykkäsin enemmän hunaja-avokadosta. Se tuntui näistä kahdesta paljon hoitavammalta 🙂

 8. Viivi kirjoitti:

  Organic Shopilta onneksi löytyy tosi kattavasti kaikkea 🙂 Ne vartalokuorinnat on kyllä kivoja 🙂

 9. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Mä ostin kesällä tuon viikunanaamion, en ole vieläkään ehtinyt testaamaan 😀 Nyt alkoi kiinnostaa tuo avokado versio myös! 🙂

 10. Viivi kirjoitti:

  Haha! Välillä kyllä jotkut jää kaappiin lojumaan 😀 Mä tykkään tosta avokado naamiosta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.