Hae
Paletilla
Kaupallinen yhteistyö

Lookfantastic Beauty Box – Lokakuu 2019

Kaupallinen yhteistyö: Lookfantastic
*Sisältää mainoslinkkejä

Lookfantastic Beauty Box lokakuu 2019

Blogissa on alusta asti näkynyt monia erilaisia kauneusbokseja. Joihinkin bokseihin olen ollut todella tyytyväinen ja osaan en niinkään. Vaikka tyytyväisyys ole aina taattua kauneusboksien kohdalla niin silti innostun joka kerta itselleni uusista kauneusbokseista, sillä ne ovat mielestäni loistava tapa tutustua erilaisiin kosmetiikkatuotteisiin. Sain kuitenkin mahdollisuuden tutustua itselleni uuteen kauneusboksiin mikä on kiinnostanut itseäni jo pitkään. Kyseessä on *Lookfantasticin kauneusboksi joka on aina vaikuttanut mielestäni laadukkaalta ja jotenkin ylelliseltä. Lookfantastic kauneusboksin mukana tulee aina ELLE-lehti sekä kuusi kosmetiikkatuotetta laadukkailta tuotemerkeiltä. Lookfantastic Beauty Box Lokakuu 2019 sanoo sisältävänsä tuotteita jotka mullistavat kauneudenhoitosi, joten eiköhän kurkata mitä tämä upea violetti kauneusboksi pitää sisällään, jota tituleerataan parhaimmaksi kauneusboksiksi.

Lookfantastic

Look Good Feel Bette Angled Blending Brush

Ensimmäisenä Lookfantasticin beauty boxista löytyi itselleni täysin tuntemattoman merkin häivytyssivellin. Erilaisten siveltimien löytyminen kauneusbokseista on itselleni aina todella mieluinen juttu ja varsinkin jos kyseessä on häivytyssivellin. Look Good Fell Better merkin häivytyssivellin on viistoon leikattu, hieman tasapäinen häivytyssivellin joka vaikutti näin aluksi ainakin todella hyvältä. Itse luon silmämeikit lähes kokonaan erilaisilla häivytyssiveltimillä joten sellaisen löytyminen lokakuun Lookfantastic boksista oli todella mieluinen!

Lookfantastic Beauty box lokakuu 2019

Oh K! Chok Chok Illuminating Holographic Sheet Mask

Tämän kuun Lookfantastic boksissa huomioni kiinnittyi ensimmäisenä hohtavaan kangasnaamioon. Vaikka tuote kiinnitti hohtavalla ulkomuodollaan ensimmäisenä huomioni niin se myös vaikutti kokeilemisen arvoiselta. Kaikkien erilaisten sheet maskien kokeilu on mielenkiintoista sillä uusiä kangasnaamioita löytyy kokoajan vain lisää. OH K! merkin kangasnaamio sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja kirkastavaa appelsiininkuoriuutetta, bergamonttia ja mandariininkuoriuutetta. Näiden lisäksi kangasnaamio sisältää mielenkiintoisia ainesosia, mutta sen päätehtävä on kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. OH K! Illuminating Holographic Sheet Mask 11,95€

Beautybox

EOS Lip Balm

Oih, muistatteko Eos- huulirasva villityksen? Itse ainakin muistan, kun jokaisella oli eos huulirasva ja niitä myös haettiin kaupasta vain siksi, että muillakin on. En itse ole koskaan ennen kokeillut eos- huulirasvaa, mutta sen löytyminen Lookfantastic boksista herätti yllä olevia muistoja itselleni. Eos huulirasvoja oli tämän kuun boksissa kolmea erilaista ja itseltäni se löytyi Chrystal Vanilla Orchid versiona. Huulirasva sisältää älyttömän hyviä ainesosia kuten sheavoita, kookosta ja avokadoöljyä jotka kosteuttavat kuivia huulia älyttömän hyvin. Tämä pääsee ehdottomasti näin talven tullen itselläni käyttöön, sillä huulien kosteutus on älyttömän tärkeää varsinkin talvella! EOS Chrystal Vanilla Orchid Lip Balm 8,45€

Lookfantastic beauty box

The Balm Foiled again eyeshadow

Lookfantastic kauneusboksista löytyi myös tuote Thebalmilta! Pakko myöntää, että suu loksahti hieman auki kun näin, että boksissa oli kyseisen brändin tuote. Bokseissa oli kolmea eri vaihtoehtoa ja itseltäni löytyi Foiled Again luomiväri joka on hieman rusehtava, jopa oranssiin taittava shimmer sävy. Luomiväri on ihan älyttömän pigmenttinen ja Thebalmin tapaan laadukas. Tämä pääsee ehdottomasti itselläni käyttöön.

Lookfantastic Beauty Box Lokakuu 2019

Polaar The Genuine LAPLAND HAND CREAM

Näin lokakuussa on tärkeää alkaa kosteuttamaan ihoa todella paljon joten oli aika luonnollista, että tämän kuun boksista löytyi myös käsivoide. Polaar käsivoide on tarkoitettu erittäin kuiville käsille sillä se sisältää arktisia marjauutteita. Marjauutteet ravitsevat käsien kuivaa ihoa yhdessä  A-, C- ja E-vitamiinien kanssa. Koostumus ei jätä käsien ihoa tahmeaksi vaan tuote imeytyy hyvin ihoon. Tuubi on sopivan kokoneinen vaikka laukkuun laitettavaksi! Polaar The Genuine Lapland Hand Cream 18,95€

Untitled

Wet Brush Mini Detangler hiusharja

Wetbrush on tuttu brändi jo entuudestaan ja olenkin törmännyt kyseiseen hiusharjaan esimerkiksi kampaamoissa. Wetbrush hiusharjalla voi harjata hiuksia joko märkänä tai kuivana ilman, että hiukset vahingoittuisivat. Olen itse käyttänyt tietynlaista hiusharjaa jo vuosia, mutta olen kaivannut aina välillä sellaista hiusharjaa minkä voisi napata pienempäänkin laukkuun mukaan. Pitkät ja paksut hiukseni takkuuntuvay helposti sillä ne hinkkaavat takin kauluksia. Harja tuntui yllättävän mukavalta vaikka olenkin tottunut harjaan jossa on ohuet muovipiikit ja luonnonharjasta. Tämä kuitenkin sujahti laukkuun ja pääsee nyt käyttöön aina muualla kuin kotona! Wet Brush Mini Detangler hiusharja 9,45€

Lookfantastic beauty boc lokakuu 2019

Look Fantastic Beauty Box

Nyt on kyllä pakko myöntää, että lokakuun *Lookfantastic Beauty Box oli sisällöltään paras kauneusboksi jota olen tilannut. Jo tämä ensimmäinen kauneusboksi vakuutti minut siitä, että ehkä jatkossakin sisältö tulee olemaan yhtä timanttinen kuin nyt. Normaalisti tälläisistä kauneusbokseista itselleni käyttöön päätyy 1 tai 2 tuotetta, mutta tässä boksissa käyttöön pääsi kaikki. En malta odottaa seuraavia bokseja sillä tämän kuun LF Beauty Box oli loistava!

Lookfantastic Beauty Boxin voit tilata itsellesi ILMAISELLA postituksella joko 1, 3, 6 tai 12 kuukauden jatkuvana tilauksena. Mikäli teen yhden kuukauden tilauksen niin boksin hinnaksi tulee 20€/kk, kun taas kolmen kuukauden tilauksessa yhden boksin hinnaksi jää 18€/kk. Pääset tutustumaan *Lookfantastic Beauty Boxiin lisää tästä. 

Oletko kokeillut Lookfantastic Beauty Boxia?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

I LOVE ME- MESSULIPPUARVONTA

MUOTI & KAUNEUS KULKEVAT KÄSIKÄDESSÄ

TESTISSÄ TEHOKAS KOTIMAINEN HOPEASHAMPOO

Kaupallinen yhteistyö: Lookfantastic

10 kommenttia

 1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Harjaa lukuun ottamatta tää sisältö oli ihan huippukiva! Eikä se harjakaan siis nyt mikään huono olisi ollut, mutta mulla vaan ei olisi sille käyttöä 🙂 Mulla on yksi Look Good Feel Betterin luomivärisivellin ja tykkään siitä ihan hurjasti<3 Toivottavasti toi sun saama häivytyssivellin on vähintään yhtä hyvä!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Mietin kanssa, että tuleeko hatjaa käytettyä mutta multa puuttuu juuri sellainen harja minkä voi nakata pienempäänkin laukkuun mukaan. Kiroon joka päivä sitä, kun hiukset on takussa eikä mukana ole sitä harjaa 😀 Hei ihana kuulla, että ton merkin siveltimet on hyviä 🙂

 2. Noora/ prettyawesome.fi kirjoitti:

  Oon ollu tilaaja palttiarallaa 2 vuotta 🙂 Pääsääntöisesti olen kyllä ollut aina tyytyväinen. Toki välillä on joitakin ”vähän huonompia” boxeja, mutta niissäkin taso on kuitenkin mun mielesti silti hyvä verrattuna jonhonkin nimeltä mainitsemattomaan boxiin. Mut ainut mikä vähän ärsyttää on se, että saan boxin tosi myöhään. Moni on sen jo esitellyt somessa, kun meikäläinen saa vasta lähetysilmon ja siitä menee sitten ainakin 2 viikkoa ennenkun boxi rantautuu. Oon ehkä senkin puolesta ollut vähän laiska postaamaan siitä, kun tuntuu, että se on niinkun jo niin nähty siihen mennessä, kun mä sen saan….mutta ehkä mä kuitenkin nyt vähän aktivoidun ja postailen silti 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Juu näitä kauneusbokseja kyllä löytyy eri tasoisia! Oon kuullut monilta, että boksi tulee tosi myöhässä. Aina kannattaa postata vaikka vähän ”myöhässä” tulisikin 🙂

 3. Mari kirjoitti:

  Oli kyllä hyvä kokonaisuus! Mulle on jostain syystä lokakuun boksi jäänyt tulematta, harmi juttu :(. Nämä olisi kaikki kelvanneet käyttöön <3.

 4. Ansku-Glitteri addikti kirjoitti:

  Aika kiva boksi ja ihanaa että LF boksissakin nähdään joskus luomiväri! Mulla loppui tilaus viime kuussa mutta haistelen vielä josko tilaisin joitakin yksittäisiä bokseja 🙂 Nää on kuitenkin aina niin kivoja!

  http://www.glitteriaddikti.fi

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Yllätyin kyllä itekin boksin sisällöstä 🙂 Meikkituotteet oli ehdottomasti plussaa!

 5. Kosmetiikkakatri kirjoitti:

  Niin söpö toi miniharja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *