Hae
Paletilla

3 Parasta peiteainetta

**Affliatelinkki

IMG_5785

Hyvien peiteaineiden löytyminen on aika kiven alla. Markkinoilla on lukuisia erilaisia peiteaineita, mutta mikä niistä sitten onkaan se paras? Peiteaineet on yksi mun suuri heikkouteni meikkituotteissa jonka takia olenkin kokeillut jos jonkinlaista peiteainetta. Kokeilujen jälkeen löytyi yksi peiteaine ylitse muiden, mutta olen löytänyt sille jo kaksi ihan huippu vastustajaa. Siitä inspiroituneena sain idean alkaa jakamaan top 3 listan aina silloin, kun löytyy kolme hyvää tuotetta samasta sarjasta. Ideana on jakaa aina kolme tai useampi kosmetiikkatuote joita voin itse suositella. Tuotteet eivät ole missään paremmuus järjestyksessä.

IMG_5765

Kat Von D Lock It Concealer

Kat Von D peiteaine on uusimpia löytöjä ja se nousi kyllä top 3 heti ensimmäisen kokeilu kerran jälkeen sillä se on näistä kolmesta tuotteesta kaikista peittävin sekä sävyltään vaalein. Kat Von D peiteaine sopii sävynsä puolesta enemmän käytettäväksi silloin, kun silmänaluset ovat todella tummat ja kaipaavat peittävyyttä. Valitsin myös huomattavasti vaaleamman sävyn siksi, että sillä saa tuotua valoa silmienalle sekä muualle kasvoille. Lock It peiteainetta löytyy 21 eri sävyssä joten jokaiselle varmasti löytyy oikea sävy käyttötarkoituksesta huolimatta. Kat Von D Lock It peiteaine on todellakin full coverage ja pysyy virheettömänä koko päivän. Kat Von D toimittaa myös suomeen, joten sen saa itselleen 26 dollarin hintaan.

IMG_5747

MAC Pro Longwear Concealer

Olen puhunut paljon MAC Pro Longwear peiteaineesta ja se on ollut pitkään yksi ehdottomista suosikeistani joten sen takia se löytyy myös tältä listalta. MAC Pro Longwear on ensimmäisiä peiteaineita joihin tykästyin sen peittävyyden ansiosta. Se sopii loistavasti arkikäyttöön niin kuin meikittömälle ihollekkin, mutta myös haluttaessa sillä saa melko peittävänkin sekä kestävän lopputuloksen. Värivalikoimaa löytyy tästäkin peiteaineesta todella paljon. Ainoana miinuksena sanoisin tämän tuotteen pakkauksen. Pumppu annostelee tuotetta kerralla todella paljon sekä sillä ei saa purkista kaikkia tuotteita pois peiteaineen ollessa lopussa. Mutta siitäkin huolimatta MAC peiteaine on ollut pitkään yksi suosikeistani ja varmasti myös pysyy sellaisena pitkään! MAC myy esimerkiksi **kicks.fi hintaan 26,5€

 

IMG_5741

Tarte Shape Tape Concealer

Tarten Shape Tape Concealeria on hypetetty sekä kehuttu niin paljon, ettei siltä ole voinut välttyä kukaan. Eikä tämä peiteaine turhaan ole kehuttu sillä se todella on ihan huippu! Kattavan sävyvalikoiman lisäksi Tarte jättää silmänaluset jotenkin todella smoothing näköiseksi ja sen ansiosta silmänaluset näyttävät tasaisen virheettömiltä. Tarte on sävyltään hieman vaaleampi kuin esimerkiksi MAC Pro Longwear peiteaine joten sillä saa tuotua myös valoa kasvoille Kat Von D Lock It peiteaineen tavoin. Itse tykkään myös peiteaineen suuren kokoisesta aplikaattorista sillä se ottaa mukanaan purkista kerralla juuri tarvittavan määrän tuotetta. Peiteaine soveltuu älyttömän hyvin niille, jotka käyttävät peittäviä meikkipohjia ja rakastavat full-coverage lopputulosta tai niille jotka haluavat peittävän peiteaineen yksittäisien ihon virheiden peittämiseen. Tarten Shape Tape Concealerin hinta on 26€ ja sitä saa Tarten omilta sivuilta tilattua myös suomeen.

IMG_5777

Kuvassa peiteaineet ovat ylhäältä alaspäin: Kat Von D, Tarte Shape Tape ja MAC Pro Longwear Concealer. Nämä kaikki kolme peiteainetta on sellaisia mitä voisin ostaa aina vanhan loppuessa uudestaan. Vaikka näistäkin kolmesta löytyy eroja en osaa sanoa mikä on paras, sillä kaikki toimii eri tarkoituksiin loistavasti. MAC tartun kun haluan kevyemmän lopputuloksen ja yleensä arkisin käytänkin sitä. Tarte sopii myös arkeen, mutta tartun siihen usein kun teen esimerkiksi näyttävämpää arkimeikkiä. Lock It peiteaine taas on aika monikäyttöinen. Arkisin sipaisu sitä Tarten tai MAC sekaan on huonon nukutun yön jättämät tummat silmänaluset enään vaan muisto. Sen lisäksi se toimii älyttömän hyvin näyttävimmissä lookeissa.

Mikä on sun suosikki peiteaine? 


Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Meikkisuosituksia Bronx Colorsilta

Tarte Shape Tape Concealer

Ontic Minerals – Helppo ja kaunis meikkipohja mineraalimeikeillä

4 kommenttia

 1. SariBP kirjoitti:

  Erilaisia peiteaineita silmänalusille on kiva kokeilla, enkä voisi jämähtää yhteen ja samaan merkkiin kovin pitkäksi aikaa. Mun suosikki on kuitenkin ollut jo pitkään Maybellinen Fit Me, johon tukeudun aika usein. Se on pomminvarma peittävyytensä puolesta ja koostumus sopivan ohutta. Nyt mulla on käytössä BH Cosmeticsin peiteaine, jonka peittävyys on ihan huippua, mutta koostumus aika paksua, minkä vuoksi stä on aika vaikea saada levittymään nätisti silmänalusille.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Tykkään itsekin kokeilla erilaisia, mutta jämähdän samaan aina silloin kun se on hyväksi todettu 😀 Fit Me peiteaine on kyllä hyvä hintaisekseen, mutta itse en taas tykkää siitä sen kevyen koostumuksen takia. Kuulostipa mielenkiintoiselta toi BH Cosmeticsin peiteaine. Voisi joskus kokeilla sitäkin!

 2. Katariina kirjoitti:

  Mun suosikkipeiteaine kevyempään käyttöön on UD:n Naked Skin Concealer ja tujummista peiteaineista oon tykännyt myös Shape Tapesta ja Kat Von D:n Lock It Concealerista 🙂 UD:n All Nighter peiteainetta tekisi mieli testata, mutta vitsi se on tyyristä tavaraa pakkauskokoon nähden, joten vielä en ole raaskinut ostaa :/

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Moni on kyllä kehunut noita UD:n peiteaineita ja niitä pitäisi ehdottomasti päästä kokeilemaan. Kaikki super hyvät peiteaineet tuntuu olevan litrahinnoiltaan melko tyyriitä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.