Hae
Paletilla
Kaupallinen yhteistyö

O’keeffe’s tehokkaita ihonhoitotuotteita koko perheelle

Kaupallinen yhteistyö: O'Keeffe's

O'Keeffe's

Muistatteko kun kerroin keväällä O’Keeffe’s Working Hands käsivoiteesta joka on suunniteltu juuri erittäin kuiville ja halkeileville käsille? Kyseinen käsivoide on noussut meidän perheessä ehdottomaksi suosikiksi, eikä mieheni enää suostu käyttämäänkään mitään muuta käsivoidetta! Olen suositellut myös kyseistä käsivoidetta lähes kaikille jotka ovat kaivanneet apua kuivien käsien kanssa. Myös positiivinen palaute O’keeffe’s käsivoiteesta kertoo, että monet ovat olleet tuotteeseen todella tyytyväisiä. Siksi olenkin todella innnoissani tästä mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä O’Keeffe’s brändin kanssa ja tutustua heidän muihinkin tuotteisiin.

O’Keeffe’s tuotteiden ja brändin takana on mielestäni upea tarina jossa Bill O’Keeffesin farmaseutti tytär kehitteli tuotteen isänsä kroonisesti kuivaan ihoon. O’keeffe’s ihonhoitotuotteet ovat tämän jälkeen kosteuttaneet kuivaa ja halkeilevaa ihoa yli 20 vuoden ajan. Kaikki alkoi käsivoiteesta, mutta se on saanut vuosien aikana kaverikseen myös jalkavoiteen, huulivoiteen sekä vartalovoiteen.

Untitled

huollatko kehosi ainoaa kulkuvälinettä?

Monilla jalkojen ihosta huolehtiminen alkaa sandaali kelien alkaessa ja loppuu silloin, kun vaihdetaan jalkineet talvikenkiin. Jalkojen hyvä kosteutus ja niistä huolehtiminen on erityisen tärkeää myös talvella, sillä jalkapohjat reagoivat ilman vaihteluihin samankailla kuin esimerkiksi kasvojenkin iho. Oletko myöskään tullut ajatelleeksi, että kävelemme elämän aikana jaloillamme monia tuhansia kilometrejä ja se on kehomme ainoa kulkuväline? Ihmiset eivät yleensä kiinnitä huomiota jalkojen hyvinvointiin ennen kuin siellä ilmenee jotain ongelmaa. Jalkojen terveys vaikuttaa kehomme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja jaloissa ilmenevat ongelmat voivat kertoa myös terveydellisistä ongelmista. Jalat ovat ihmisten tukipilari jonka päällä seisot koko elämäsi, joten niistä huolehtimista ei kannata unohtaa. Varsinkaan kun jalkojen hoito on vielä niin yksinkertaista!

O'Keeffe's jalkavoide

*O’Keeffe’s For Healthy Feet sisältää kosteuttavaa glyseriiniä sekä allontoiinia jotka yhdessä korjaavat ja suojaavat jalkojen ihoa vaurioilta. Jalkojen hyvä kosteutus ja hoito ennalta ehkäisee kovettumien, halkeamien ja muiden ongelmien muodostumista. Mikäli jaloissa ei ilmene sen suurempia ongelmia, on niistä helppo huolehtia ihan kotonakin. Jalkojen kuivuus pysyy poissa päivittäisellä rasvauksella sekä satunnaisella raspauksella tai kuorinnalla. Näin jalat pysyvät hyvässä kunnossa läpi vuoden!

O'Keeffe's huulirasva

O’Keeffe’s Lip Repair Rohtuneille ja halkeileville huulille

Käytettyäni *O’Keeffe’s Lip Repair- huulirasvaa kaksi päivää, mieheni tokaisi illalla ennen nukkumaan menoa, että tuntupas sun huulet pehmeiltä. En tiedä oliko tämä sattumaa vai enemmänkin vitsailua, mutta tuollaista kommenttia harvemmin kuulee Suomalaiselta mieheltä muuten vain! O’Keeffe’siltä löytyy kolme erilaista huulirasvaa: Viilentävä, hoitava ja suojakertoimella oleva

O'keeffe's lip repair

*O’keeffe’s  huulirasvat eivät ole koostumukseltaan verrattavissa normaaleihin marketti huulirasvoihin sillä ne ovat koostumukseltaan paljon paksumpia. Huulirasvan sisältämä mehiläisvaha jättää huulille tietynlaisen kalvon, joka ehkäisee kosteuden haihtumista huulilta sekä estää sen, ettei huulirasva häviä syömisen tai juomisen aikana pois. O’Keeffe’s huulirasvoissa on mehiläisvahan lisäksi kosteuttavia ainesosia kuten mantaliöljyä ja sheavoita jotka hoitavat rohtuneita ja kuivia huulia tehokkaasti. Syksyinen viima on tehnyt tehtävänsä ja näin ollen huulet ovat kaivanneet erityistä huolenpitoa. Huulien kosteuttaminen kannattaa aloittaa nyt jo sillä se on erityisen tärkeää talvella, sillä pakkanen kuivattaa herkästi kuivuvia huulia vielä enemmän. Talvella ja keväällä on siis tärkeää suojata huulet pakkasen lisäksi myös uv- säteilyltä.

Untitled

O’Keeffe’s tuotteilla on saatu ihan loistavia tuloksia jopa kahdessa viikossa ja niissä on myös 100% tyytyväistakuu. Yksi mainitsemisen arvoinen tuote on myös O’Keeffe’s vartalonhoito tuotteet jotka lanseerattiin tänä vuonna. Vartalovoidetta löytyy tuubissa sekä pumppupullossa ja sen ihoa hoitavat ainesosat ovat loistavia kuivan vartalon ihon  hoitoon. O’keeffe’s tuotteet ovat tuoksuttomia ja sopivat siksi esimerkiksi koko perheelle käytettäväksi!

Untitled

O’keeffe’s tuotteita on saatavilla apteekeista, mutta olen törmännyt tuotteisiin myös täällä Tampereella niin päivittäistavarakaupoissa, tokmannilla, motonetissä sekä monissa muissakin kaupoissa. Löydät kuitenkin oman paikkakuntasi ostopaikat tästä. Saan myös ilokseni kertoa, että O’keeffe’s on myös tänä vuonna I Love me- messuilla ja heidän pisteellä annetaan joka päivä goodie bag 15 ensimmäiselle asiakkaalle, joka sanoo heidän messuosastollaan Vaikuttajamedia. Käykää ihmeessä tutustumassa O’keeffe’s tuotteisiin I Love me messuilla jotka järjestetään ensi viikonloppuna 18-20.10.


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

O’KEEFFE’S WORKING HANDS KÄSIVOIDE ERITTÄIN KUIVILLE JA HALKEILEVILLE KÄSILLE

NÄILLÄ VINKEILLÄ TAISTELET KUIVAA IHOA VASTAAN TALVEN SAAPUESSA

LUONKOS ÖLJYPUHDISTUSKAKKU, SUOMALAISTA KÄSINTEHTYÄ LUONNONKOSMETIIKKAA

Kaupallinen yhteistyö: O'Keeffe's

4 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Jossain Motonetissä olen törmännyt tähän käsirasvaan ja monasti miettinyt onkohan hyvä. Huulirasva ja käsivoide kiinnostaisi kokeilla, molempiin kun on kunnon addiktiot päällä ;D

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Siis toi käsirasva on paras! Joten ehdottomasti kokeile ja osta sieltä motonetistä sitä 😀

 2. Ansku-Glitteri addikti kirjoitti:

  Jännä, tämä on mulle ihan uusi merkki! Kuulostaa kuitenkin mielenkiintoiselta. Pitää tutkia ehdottomasti lisää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *