Hae
Paletilla

Paletilla

21-vuotias Tamperelainen, kauneudenhoitoalan ammattilainen sekä kosmetiikkamyyjä. Arvasitteko jo mitä tuleman pitää?Siinä samalla kosmetiikka hamstraaja, joka kokee mieletöntä materialismi onnellisuutta jokaisesta kosmetiikka purnukasta. Epäileväinen joka ikistä uutta kosmetiikka tuotetta kohtaan sekä niitä tuotteíta kohtaan, jotka hehkutetaan maasta taivaisiin. Melkein joka kerta siinä käy niin että ilman ei voi enään elää sitä ’The” kosmetiikkatuotetta.

Hamstrauksesta intohimoihin. Oman naaman maalaaminen välillä motolla -more is more-, sekä maskeeraus. Yleensä päivät liikun ihan tavallisella meikillä, mutta tiedättehän kun iltavuoron alkamiseen on muutama tunti luppoaikaa miltä se naama näyttää sen jälkeen? Puhumattakaan vapaa-päivistä.

Miten mä oon päätynyt tälle alalle? Oon 7-vuotta sitten kiinnostunut kynsien teosta, josta tää kaikki kauneudenhoitoon liittyvä innostus lähti. Seitsemän vuotta sitten tällä blogi pohjalla kirjoteltiin pelkästään kynsistä vuoteen 2013 asti. Kynsien tekeminen on aika pieni ja pinnallinen juttu kauneudenhoitoon verrattuna, mutta se on osa sitä sekä se on osa mua.  Se on se juttu joka on tuonut mut tälle alalle. Pohjustanut kaiken tän innostuksen alaa kohtaan. Tää ois voinut jäädä pelkästään harrastus tasolle, mutta mä tein siitä itselleni ammatin.

Pienen painostuksen jälkeen täällä taas kirjottelemassa, joten katotaan mitä tällä kertaa saadaan aikaan!

2 kommenttia

  1. inka nitta kirjoitti:

    Oon ylpee susta 😉

  2. Viivi kirjoitti:

    Hyvä että joku on! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.