Hae
Paletilla

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Kesäkuu 2019

Kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet pitivät kesäkuussa sisällään 15 erilaista tuotetta. Kesäkuussa loppui paljon sellaisia tuotteita mitkä olivat pitkään lojuneet kaapissa ja odottaneet käyttöön pääsyä sekä sellaisia tuotteita mitä en ostaisi todennäköisesti uudestaan. Eiköhän siis kurkata millaisia tuotteita loppuneet kosmetiikkatuotteet pitivät sisällään kesäkuussa.

kuukauden loppuneet*Ikoo An Affair To Repair Shampoo & Hoitoaine

Ikoo An Affair to Repair -shampoo ja hoitoaine sopii erityisesti värjätyille hiuksille sillä sen sisältämä auringonkukkauute korjaa ja suojaa hiuksia UV-säteilyltä. Auringonkukkauutteen lisäksi tämä kaksikko pitää sisällään kvinoauutetta jonka proteiini kosteuttaa ja ehkäisee hiusvärin haalistumista  sekä hennauutetta joka kosteuttaa ja tasapainottaa hiuspohjaa. Halusin kirjoittaa näistä Ikoon- tuotteista ihan oman postauksen, mutta kyseessä oli niin perus shampoo ja hoitoaine etten keksinyt niistä kerrottavaa postauksen verran. Hoitoaine tuntui tekevän hiuksista pehmeät, mutta shampoo oli oikeastaan mitään sanomaton. Näissä on kuitenkin aivan ihana tuoksu ja hoitoaineen voisin ostaa joskus uudestaankin.

kuukauden loppuneet

XZ Natura Kanerva Shampoo

XZ uudistuneet hiustenhoitotuotteet kiinnosti itseäni todella paljon sillon, kun ne tuli myyntiin ja tämän kanerva shampoon käyttäneenä voin sanoa, että oli kyllä kokeilemisen arvoinen! Kanerva shampoo pitää sisällään nimensäkin mukaisesti kanervankukkauutetta ja sokerijuurikasta uutettua betaiinia jotka yhdessä kosteuttavat kuivia ja käsitellyitä hiuksia. Shampoon vaahto oli pehmeää sekä helposti vaahtoavaa joka pesi hiukset moitteettomasti. Tuoksusta ehdottomasti plussaa sekä pumppupullosta jonka ansiosta 250ml purkki ei tyhjentynyt niin nopeasti kuin esimerkiksi tuubissa oleva. Voisin ehdottomasti kokeilla muitakin XZ uusia hiustenhoitotuotteita.

Schwarzkopf Gliss Hair Repair Hoitoainesuihke

Gliss Supreme Length hoitosuihke on viime vuonna tullut jostain Bette Boksista ja vihdoin se loppui! Ihana hoitosuihke pitkille ja rasittuneille hiuksille jonka koostumus sisältää keratiiniseerumia, joka vahvistaa hiusten rakennetta ja korjaa hiusvaurioita. En oikeastaan koskaan käytä tälläisiä hoitosuihkeita joten tämänkin jouduin ihan väkisin käyttää loppuun. En ostaisi uudestaan.

kuukauden loppuneet

*N.A.E moisturizing shower gel

N.A.E tuotteisiin on ollut kiva päästä tutustumaan, mutta näissä on omaan makuun vähän liian luonnonkosmetiikkamainen tuoksu. Tämäkin suihkugeeli oli koostumukseltaan todella litkua joten se loppui ennätys vauhtia. En ostaisi lisää.

The Body Shop Banana Body jogurtti

The Body Shopin vartalojogurtit on mun suosikkeja niin kuin varmasti moni teistä tietääkin. Tämä on viime vuoden banaani vartalojogurtti jota kuitenkin saa edelleen uudessa pakkauksessa. Vartalojogurtit on mun suosikkeja siksi, että ne imeytyy ihoon oikeasti noin 10 sekunnissa! Ne on myös ihania kesällä käytettynä, koska vartalojogurtin geelimäinen koostumus viilentää hieman ihoa. Ehdottomasti aion ostaa jatkossa lisää!

kuukauden loppuneet

*Benecos Natural Care puhdistuspyyhkeet

Benecosin puhdistuspyyhkeet sisältää aloe veraa, mangouutetta sekä appelsiinivettä. Pyyhkeet sopivat kasvoille, käsille ja jopa laosille niiden pehmeän kankaan ansiosta. Käytin itse pyyhkeitä kasvoille sekä käsille ja ne toimivat molemmissa moitteettomasti. Käytän kuitenkin aina melkeimpä samoja kosteuspyyhkeitä joten en välttämättä ostaisi lisää.

Dove Replenishing Ritual Body Lotion

Dove Nourishing Secrets Replenishing -vartalovoide on saanut inspiraationsa Afrikasta sillä siinä on mangovoita ja marulaöljyä. Mangovoi ja marulaöljy  kosteuttaa ihoasi  todella tehokkaasti ja tämä olikin  tavella itselläni käytössä. Tuoksu on jotenkin todella esanssinen mango eikä siksi  ollut itselleni mieleinen.  En ostaisi lisää sillä nämä Doven voiteet on kaikki mielestäni todella samanlaisia.

kuukauden loppuneet

Ziaja Natural Olive Micellar Water

Oliivi misellivesi puhdistaa hellävaraisesti ihon ja meikin sekä suojaa ihoa kuivumiselta. Misellivesi sisältää nimensä mukaan misellejä jotka imevät likaa, talia, meikkiä ja muita epäpuhtauksia magneetin tavoin. Ziajan tuotteet ovat aina olleet todella hyviä eikä tämäkään tehnyt poikkeusta! Tykkään Ziajan oliivi sarjasta joten voisin hankkia uudestaankin.

Catrice Camouflage High Coverage Concealer

Catricen Camouflage peiteaine pääsi käyttöön itselläni, kun löysin sen meikkilaatikon pohjalta. Olen aina tykännyt tästä Catricen peiteaineesta, mutta vaalein sävy on aivan liian tumma itselleni. En tiedä myydäänkö näitä enää, mutta valikoimassa taitaa olla jotain vastaaviakin.

*THE SKIN HOUSE Aloe Water Mist -kasvosuihke

The Skin House Aloe Water Mist -kasvosuihke sisältää aloen lehtiuutetta, runsaasti antioksidantteja sisältävää acai-marjan uutetta, ihoa virkistävää guaranaa sekä rauhoittavaa ja puhdistavaa teepuu-uutetta. Kaikki nämä ainesosat rauhoittavat herkkää ihoa sek kosteuttavat sitä. Tämä aloe kasvosuihke on ollut itselläni viime kesänä kovassa käytössä ja nyt alku kesästä se loppui. Tykkäsin tuotteesta erityisen paljon ja voisin ehdottomasti ostaa lisää!

kuukauden loppuneet

*Misoli Collagen Hydrogel Facemask

Mitä on kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet ilman kangasnaamioita! Misolin hydrogeelinen kasvonaamio on kuin kangasnaamio, mutta geeli versiona! Misolin naamio sisältää hydrolisoitua kollageenia jolla on ravitseva ja haavoja parantava vaikutus. Teepensaan uutetta joka ehkäisee tulehduksia, sitrushedelmien kuorien uutetta, aloe, ruusu- ja teepensaanuutetta. Mielenkiintoinen naamio jonka geelimäiseen koostumukseen täytyy hieman totutella. Kasvot tuntui pehmeiltä ja hoidetuilta. Misolia myy Stoorla.fi ja brändin tuotteista yksi on noussut mun ehdottomaksi lemppariksi!

Naturel Kuorintasukat

Olen pitkään halunnut kokeilla kuorintasukkia ja löysinkin kauppareissulla nämä Naturelin kuorintasukat jotka nappasin mukaani. Kuorintasukkien erilaiset ainekset, kuten laventeliuutteet, vihreä tee, oliivi, rosmariini ja E-vitamiini, pehmittävät ja poistavat jalkojen kovettumia. AHA-hapot taas puolestaan irrottavat kuolleita ihosoluja ja luovat vanhan ihon alle uutta nahkaa. Nämä ei kuitenkaan irrottanut itseltäni kauheasti kuollutta ihosolukkoa ja olin siksi näiden tehokkuuteen hieman pettynyt. Tein nämä kuitenkin viikko ennen juhannusta ja uin sekä paljuilin juhannuksen aikoihin joten en varmaan huomannut ihon irtoamista. Pitää kokeilla joskus uudestaan.

kuukauden loppuneet

*Eyenlip Moisture Essence Mask

Eyenlipin kangasnaamiot ovat osoittautuneet todella hyviksi sillä ne asettuvat kasvoille täydellisesti. Eyenlipin kangasnaamiot sisältävät todella paljon seerumia mikä selittää sen, että kangas pysyy kosteana pitkään. Todella kivoja kangasnaamioita joista saatte koodilla ”Paletilla” -10% alennusta Beautyko.fi verkkokaupasta.

The Body Shop Vitamin C Glow sheet mask

Viimeisimpänä mutta ei vähäisempänä kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet pitävät sisällään The Body Shopin uutuus kangasnaamion. The Body Shopin C- vitamiini kangasnaamio sisältää C-vitamiinipitoista camu camu -marjauutetta ja yhteisökaupan luomutuotettua aloe veraa. TBS:n kangasnaamiot ovat biohajoavia ja 100% vegaanisia. Kangas on kasvoille sopivan kokoinen, mutta se on hyvin erilaista kangasta kuten yleensä näissä kangasnaamioissa. Vaikka kangas on sopivan kokoinen kasvoille niin se ei istu siihen kauhean hyvin. Siitä huolimatta kuitenkin oon tykännyt näistä todella paljon.

Pitikö kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet sisällään tuttuja tuotteita? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

LOPPUNEET KOSMETIIKKATUOTTEET –  TOUKOKUU 2019

KESÄKUUN KOSMETIIKKASUOSIKIT 2019

5 TÄRPPI TUOTETTA KESÄÄN

4 kommenttia

 1. Nena Sofia kirjoitti:

  Mielenkiintoisia tuotteita 🙂 Tuo Glissin suihke on mielestäni aika ärsyttävä, nimittäin paristi olen suihkinut sitä eteisen peilin edessä, ja hetken päästä meinannut liukastua siinä lattialla 😀 Hiuksista se on kyllä tehnyt mukavan sileät.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Joo siis sama homma! 😀 Pari kertaa meinannut kans vetää lipat pesuhuoneessa!

 2. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Kiva määrä loppuneita! Toi Gliss hoitosuihke oli ihan mun suosikki silloin, kun se Bettestä tuli. Käytän siis aina pyyhekuiviin hiuksiin jotain vastaavaa tuotetta ja ai että mun hiukset piti tosta<3 😀 Eyenlipin naamiot on aivan ihania! Toi Salmon Oil ei ollut ihan mun suosikkini, mutta tosi hyvä sekin oli, kosteutti tosi kivasti 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   No loppuen lopuks oli kyllä! Luulin taas etten saa tässä kuussa loppumaan mitään hirveetä määrää 😀 Mä kans laitoin aina ton pyyhekuiviin hiuksiin ennen kuivausta. Eyenlipit naamiot on ihania!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *