Hae
Paletilla

IDA WARG SILVER – KAUNIIN PUHTAAN VAALEAT HIUKSET

*Sisältää mainoslinkkejä

Ida Warg silver

Ida Warg shampoo & hoitoaine

Ida Warg Silver Shampoo oli tästä tuoteperheestä ensimmäinen jota lähdin kokeilemaan juuri vaalennettuihin hiuksiin. Yllätyin positiivisesti heti kättelyssä, sillä hiukset olivat oikeasti puhtaamman vaalean sävyiset ilman sinisiä tai violetteja vivahteita. Olen ennen käyttänyt todella ”vahvoha” hopea tuotteita joissa tuo violettisuus tulee heti esiin mikäli vaikutusaika on yhtään pidempi tai hiukset imaisevat pigmentit itseensä. Nykyyän kuitenkin haen aina kauniin puhtaan vaaleaa lopputulosta. Mikäli omat hiukset ovat vaaleat on hyvillä hopea tuotteilla helppo ylläpitää hiuksien puhtaan vaaleaa sävyä. Kyseessä ei kuitenkaan ole ne kaikista tehokkaimmat hopea tuotteet joten voimakkaat väritaitot voi näillä tuotteilla unohtaa.

Nämä Ida Warg Silver tuotteet ovat muutenkin huomattavasti hellävaraisen tuntuisia verrattuna juuri niihin hopea tuotteisiin mitä olen ennen käyttänyt. Hiukset eivät ole näiden käytön jälkeen nitisevän kuivan tuntuiset vaan yllättävän pehmeät. Shampoo sekä hoitoaine sisältävät vehnäproteiinia jonka ansiosta hiukset tuntuvat pehmeämmiltä käytön jälkeen. Näissä Ida Wargin hiustuotteissa on ihan mahtavat tuoksut ja tämäkin sarja tuoksuu ihan vesimelonilta!

*Ida Warg hopeashampoo 16,90€ & *Ida Warg hopeahoitoaine 16,90€

Untitled

IDA WARG silver hair mask

Ida Warg Silver Mask tehohoitoa pystyy käyttämään hiuksissa juuri nimensä mukaisesti hoitona. Vaikka sen sanotaan sisältävän runsaansi violetteja pigmenttejä niin tämä tuote ei juurikaan taita hiuksia viileämmiksi. Mutta sen sisältämä sheavoi taas tekee hiuksista ihanan hoidetun tuntuiset ja tätä tehohoitoa voi käyttää huoletta useammin pelkäämättä sitä, että hiukset olisivat violettiset. Tehohoitona loistava, mutta hopea tuotteena mitään sanomaton. Voi kuitenkin olla, että todella vaaleissa hiuksissa tämäkin ylläpitää viileää sävyä ihan hyvin.

*Ida Warg hopea tehohoito 18,90€

Untitled

On ollut pitkästä aikaa kiva käyttää hopea tuotteita jotka eivät ihan samantien vedä hiuksia violetiksi. Siksi olen itse tykännyt näistä hopeatuotteista vaikka ne eivät kaikista tehokkaimpia olekaan! Ida Wargilta löytyy muitakin hiustuotteita hiusten eri tarpeisiin ja sen kaikki tuotteet ovat allergiaystävällisiä, 100% vegaanisia, cruelty free ja valmistettu Pohjoismaissa. Kaiken lisäksi tuotteet tuoksuvat ihanan karkkisilta!

Oletko kokeillut Ida Warg tuotteita? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

MITEN YLLÄPITÄÄ KYLMÄN VAALEAA SÄVYÄ HIUKSISSA?

3 TEHOKASTA HOPEASHAMPOOTA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *