Hae
Paletilla

Bette Box Joulukuu 2017

Mä saan boxin yleensä ensimmäisten joukossa, mutta kun en kerkiä yleensä hakemaan boksia samana päivänä kun se saapuu postiin, niin käyn aina kurkkimassa muilta mitä sen kuun boksi sisältää. Mä en tykkää yllätyksistä, joten mun mielestä on ihan kiva saada etukäteen tietää mitä boksissa on. Jos boksi ei miellytä on henkisesti valmistautunut, ettei sisältö ollut mieleinen tai sitten yllättyy ja hakee innoissaan boksin kotiin, jotta saa tuotteet itselleen. Oonko ainut joka tekee näin, että tykkää lukee spoilaukset?

Kun luin muiden blogeista Joulukuun Bette Boksin sisällöstä yllätyin todella paljon. Boksin sisältö oli ihan tajuttoman hyvä! Joten tämän seurauksena ajoin iltavuoron jälkeen suorinta tietä postiin, jotta saisin boksin itselleni mitä pikimmiten. Olin varma, että joulukuun boksissa tulee olemaan joku yksi super kiva tuote koska on joulukuu, mutta olin taas todella tyytyväinen koko boksin sisältöön. Joulukuun Bette Boksista löytyi tuttu tuote sekä monta sellaista tuotetta mitä olen halunnut kokeilla.

Lumenen Lähde Arctic Dew Tehokosteuttava seerumi 24,90€/30ml

Lumenen tehokosteuttava seerumi sisältää pohjoisen puhdasta lähdevettä, kosteuttavaa koivunmahlaa, kosteuttava sitovaa pohjoisen levää sekä hyaluronihappoa. Tehoseerumi sopii kaikille ihotyypeille tuomaan lisäkosteutta. Koostumukseltaan Lumenen lähde tehoseerumi on kevyen geelimäinen.

Lumenen tehokosteuttava seerumi oli Joulukuun boksista mun suosikki. Olen pitkään halunnut kokeilla joko tätä tai sitä Valo sarjan seerumia. Tykkään aamuisin laittaa kevyen geelimäisen seerumin kasvoille puhdistuksen ja kosteusvoiteen väliin, joten tämä pääsee testiin heti. Koostumus on todella kevyt, joten saa nähdä miten hyvä kosteuden tuoja tämä Lumenen Lähde tehoseerumi on.

Real Techniques Miracle Complexion Sponge Meikkisieni 10,90€

3-in-1 meikkisienen erilainen muoto ja koostumus tekevät meikistä virheettömän tasaisen. Pyöristetyt sivut sopivat isompien alueiden meikkaukseen ja kapeaksi muotoiltu pää sopii yksittäisten virheiden korjaukseen. Litteä reuna on tarkoitettu silmänympäryksille sekä nenänpienille.
Tämä Real Techniquesin meikkisieni on ollut mulla joskus päivittäisessä käytössä. Meikkisieni on todella tiivis sekä iso, eikä sen erilainen muotoilu tee meikkauksesta helpompaa. Muistaakseni käytin pyöristettyä päätä koko meikin tekemiseen. Vaikka meikkisieni ei ollut mun suosikki, on se silti kokeilemisen arvoinen jo hinnankin puolesta.
Sally Hansen Miracle Gel Kynsilakkaduo 25€
Kaksivaiheiseen geelilakkaukseen tarvitsee vain värilakan ja päällyslakan. Värilakkojen patentoitu koostumus reagoi päällyslakan koostumuksen kanssa, jolloin geelimanikyyri kovettuu luonnonvalossa, ilman UV-/led lamppua. Lopputuloksena on kauniit ja kiiltävät kynnet jopa 14 päivää.
Kiinnostavan kuuloinen kynsilakkaduo. Jos mulla ei ole kynsiä olen todella huono lakkaamaan luonnon kynsiä. Mulla on niin onnettomat omat kynnet. Värilakan sävy on upeen tumman viininpunainen ja päällyslakoille on aina käyttöä vaikka harvemmin kynsiä lakkailenkaan. Geeli efektin luovat kynsilakat on mun suosikkeja. Saa nähdä tuleeko tälle kaksikolle käyttöä.
MayBeauty The incredible Face Mask – Kasvonaamio 25€/8x10ml

Peel-off kasvonaamio syväpuhdistaa ihohuokosesi ja poistaa kuollutta ihosolukkoa sekä mustapäitä tehden ihosta puhtaamman ja raikkaamman. Tuote on dermalogisesti testattu sekä on cruelty free. Saatavilla osoitteesta maybeauty.fi

Tämä oli boksin tuotteista toinen jota olen halunnut pitkään kokeilla. Olen kuullut näistä naamioista paljon hyvää joten tämä lähtee piakkoin testiin! Peel-off kasvonaamiot on mun suosikkeja, sillä ne on niin ihana poistaa kasvoilta.

Avene XeraCalm A.D Cleasing Oil – Puhdistusöljy 22,90/400ml & Avene XeraCalm A.D Cream – Kosteusvoide 22,90/200ml

Avenen XeraCalm A.D on atooppiselle iholle tarkoitettu ihonhoitosarja, joka vastaa vaativimmankin kuivan ihon tarpeisiin. Molemmat tuotteet ovat hajusteettomia. Puhdistusöljy on hajusteeton, saippuaton ja koostumukseltaan geelimäinen. Kosteusvoide on koko perheelle sopiva, täysin säilöntäaineeton, kosteuttava ja ravitseva sekä ihon kutinaa rauhoittava voide.

Täysin yllätyksenä tuli, että sarja on suunniteltu atooppiselle iholle. Mulla on atooppinen iho ja olen kärsinyt siitä koko ikäni. Aikuisemmalla iällä se on hieman rauhoittunut. Atooppisesta ihosta johtuen kasvojeni iho on todella aika ajoin todella kuiva, joten kiva päästä kokeileen toimiiko nämä.

Jordan Easy Clean Flosser & Police Legend EDP 2ml

Olin jopa innoissani näistä kahdesta tuotteesta. Mä oon aina olettanut että nämä varrelliset hammaslankaimet on melko tyyriitä, joten olen aina ostanut niitä pusseja missä on monta hammaslankainta. Mahtavaa kokeilla tälläisiä varrellista. Tuote lupaa olla helppokäyttöinen. Hinta noin 4€

Police Legend- tuoksunäytettä kuvaillaan itämaisen kukkaiseksi. Tuoksussa on mm. bergamonttia, herukoita ja naisellisia valkoisia kukkia. Kukkais tuoksut ei yleensä ole mun suosikkeja, mutta tämä oli yllättävän kiva.

Mitä mieltä olitte Joulukuun Bette Boxista?

  5 kommenttia

  1. Charming Nails kirjoitti:

   Mä tykkäsin ja paljon! En muuten itse halua spoilaantua joten välttelen aina muitten postaukset…

  2. Viivi kirjoitti:

   Kiva kuulla, että boksi on ollut onnistunut myös muiden mielestä 🙂 Mä oonkin outo ja tykkään aina kurkkia mitä ylläreitä saa 😀

  3. Linda kirjoitti:

   Mä tykkään periaatteessa yllättyä näiden sisällöistä, mutta harvemmin maltan odottaa, että saan itse avata boksin. Aika usein sisältö tulee googlailta jo etukäteen 😀 Muhun toi Policen tuoksu ei iskenyt ollenkaan, mutta varsinkin Lumenen seerumi oli ihan älyttömän hyvä ja mieluisa tuote!

  4. Viivi kirjoitti:

   Kiva kuulla ja tervetuloa seurailemaan 🙂 Mulla oli vähän samanlainen fiilis viimekuun boksin jälkeen, mutta tämä joulukuun boksi yllätti ihan täysin!

   Nyt sulla on sitten ainakin Lumenen Lähde seerumia. Mä innoissani lähden testaamaan Maybeautyn naamiota, vaikka oon kuullut että se vie ihokarvat mennessään 😀

  5. Viivi kirjoitti:

   No kyllä mäkin mielummin yllättyisin, mutta oon niin malttamaton odottaan mitä siellä on 😀 Mun mielestä toi tuoksu oli ihan okei, mutta mä en tykännyt esimerkiks siitä viime boksin tuoksusta yhtään 😀 Lumenen seerumi oli todellakin kiva yllätys!

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *