Hae
Paletilla
Kaupallinen yhteistyö

Ystävänpäivälahjoja arjen hemmotteluun

Kaupallinen yhteistyö: Skincity
*Sisältää mainoslinkkejä

Asetin tänä vuonna yhdeksi tavotteeksi parantaa omia ystävyysuhteitani. Mulle ystävät on aina ollut kaikki kaikessa ja jotkut ystävistäni on kulkenut mun matkassa ihan hiekkalaatikolta saakka. Ystäville tulee harvoin kerrottua kuinka tärkeitä ne on, sillä ystävyyttä pitää helposti itsestäänselvyytenä. Sain mahdollisuuden osallistua Skincityn ystävänpäiväkampanjaan ja sitä kautta päätin, että haluan ilahduttaa muutamaa eri elämäntilanteissa olevaa ystävääni. Kosmetiikka ystävänpäivälahja on mielestäni aina toimiva lahjaidea, sillä jokainen meistä kaipaa pientä arjen hemmottelua!

*Tuotteet saatu Skincity

kosmetiikka ystävänpäivälahja

Ystävänpäivälahja tulevalle äidille

Miettiessäni lahjoja ystävilleni, törmäsin Skincityn valikoimassa *Maria Åkerbergin Baby Gift Set– lahjapakettiin joka sisältää vauvoille sekä lapsille sopivia tuotteita. Tiesin heti kenelle lahjan antaisin, sillä yksi ystävistäni odottaa juuri toista lastaan. Paketti sisältää ihoa hoitavan puhdistustuotteen joka sopii myös vauvan hiuksille ja vartalolle, vauvaöljyn joka sopii käytettäväksi koko perheen iholle, kosteusvoiteen jota voi sipaista lapsien poskille vaikka kylminä pakkaspäivinä sekä pakkauksen luomulaatuisia puhdistusliinoja. Lahjapaketti sisältää yksinkertaisia, helppoja ja kaikille sopivia tuotteita joista voi nauttia koko perhe!

Untitled
kosmetiikka ystävänpäivälahja

ihonhoito Ystävänpäivälahja

Tiesin, että yksi ystävistäni kamppailee todella vaikean ihon kanssa ja olemme jo jonkin aikaa yrittäneet löytää hänen iholleen sopivia tuotteita. Tiedän, että hänelle olisi erityisen tärkeää saada iho kuntoon joten valitsin hänelle *Paula Choice Clear Extra Strength Trial Kit lahjapakkauksen joka on suunnattu rasvoittuvalle jopa akneen taipuvaiselle iholle. Halusin ihonhoitosetin joka sisältää laadukkaampia sekä tehokkaampia ihonhoitotuotteita kuin hänen aikaisemmin kokeilemansa tuotteet. Lahjapakkauksessa olevat tuotteet auttaa pitämään akneoireet kurissa, supistaa ihohuokosia sekä hillitsee liiallisen talin muodostumista. Vaikka tuotteet ovat tehokkaita niin niiden pitäisi myös olla hellävaraisia eikä näin ollen kuivattaa tai ärsyttää ihoa. Tämä oli yksi syy miksi uskalsin tämän paketin hänelle valita.

kosmetiikka ystävänpäivälahja

Hemmotteleva ystävänpäivälahja

*Peter Thomas Roth Mask Mashup kasvonaamiolahja on mielestäni yksi parhain kosmetiikka ystävänpäivälahja, sillä sen ansiosta kuka vaan voi hemmotella itseään kiireisen arjen keskellä tai vaikka viikonloppuna. Jokainen meistä kaipaa pientä hemmottelua aina silloin tällöin! Tämän kasvonaamiolahjan avulla lahjan saaja pääsee tutustumaan 6 erilaiseen kasvonaamioon ja naamion voi valita aina sen mukaan mitä iho kaipaa sillä hetkellä! Nopea ja helppo arjen hemmotelu hetki on taattuna!

Koodilla SPREADLOVE Skincity tarjoaa -15% alennuksen yli 50€ ostoksista (ei voi yhdistää muihin tarjouksiin) tämän viikonlopun ajan 14-16.2020.  Pääset ostoksille tästä. 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

PARAS VARTALOVOIDE ATOOPPISELLE IHOLLE O’KEEFFE’S SKIN REPAIR

KOREALAISEN KOSMETIIKAN LAHJAVINKKEJÄ

PAI SKINCARE LUONNONKOSMETIIKKASARJA HERKÄLLE IHOLLE

Kaupallinen yhteistyö: Skincity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.