Hae
Paletilla

Näihin asioihin aion panostaa vuonna 2020

Kerroin muutama postaus sitten yhdestä ”uudenvuodenlupauksestani” ja se oli osallistuminen valmennukseen, sillä haluan voida taas hyvin. En itse yleensä tee uudenvuodenlupauksia sillä, mielestäni kaikki muutokset pitäisi tapahtua omasta halusta eikä sen takia, että nyt on uusivuosi ja kaikki tekee itselleen jonkin sortin lupauksia. Lähdin ajattelemaan näitä asioita vähän siltä kantilta, että mitä haluan saavuttaa tulevaisuudessa ja mihin haluan panostaa jatkossakin. Kun kirjottaa ylös asioita mitä haluaa saavuttaa on aina askeleen lähempänä tavoitetta. Näihin asioihin on helppo palata vuoden aikana ja miettiä, että onko niin tullut tehtyä. Lähestyin asioita joihin panostaa vuonna 2020 vähän siltä kantilta, että missä epäonnistuin viime vuonna ja mihin asioihin haluan muutosta. Sekä tietenkin mihin asioihin olin tyytyväinen viime vuonna. Näihi asioihin aion panostaa vuonna 2020 tai ainakin yritän!

Näihi asioihin aion panostaa vuonna 2020

Panosta omaan hyvinvointiin

Viime vuonna en juurikaan panostanut omaan hyvinvointiin ja se kyllä näkyi. Olin jatkuvasti väsynyt ja yritin vain suorittaa. Tänä vuonna aion panostaa omaan hyvinvointiin ja eilen alkanut verkkovalmennus on hyvä startti sille. Sen lisäksi lupasin itselleni jatkaa salilla käymistä sekä ilmoittauduin kuntonyrkkeilyyn joka alkaa jo ensi viikolla! Näiden kahden lisäksi aion kokeilla joogaa, koska uskon sen tuovan tietynlaista tasapainoa noiden kahden liikuntamuodon lisäksi. Haluan löytää vuonna 2020 liikuntamuodon josta pidän!

Omaan hyvinvointiin kuuluu myös vahvasti oikeanlaisen ruuan syöminen ja haluan ehdottomasti yrittää panostaa maukkaiden kotiruokien tekemiseen. On varmasti vaikea uskoa, että tykkään ruuan laitosta, mutta tässä vuosien aikana on aika monesti menty sieltä mistä aita on matalin. Ruuat mitä tulee yleensä tehtyä on joko kanaa ja riisiä tai jauhelihaa ja makaronia. Jos tänä vuonna yrittäisi panostaa kotona ruuan laittamiseen ja kokeilisi rohkeasti erilaisten ruokien tekemistä. Tämä varmasti auttaisi oikeanlaisen ruuan syömisessä!

Näihi asioihin aion panostaa vuonna 2020

Aikatauluta päivät

Olen aina ollut ihminen joka hoitaa asiat mahdollisimman nopeesti alta pois jotta ne ei kummittele itseäni sitten, kun deadline lähestyy. Viime vuonna huomasin kuitenkin itsessäni maailman ärsyttävimmän piirteen nimittäin en tosiaankaan  tehnyt asioita valmiiksi jos ei ollut pakko vaan tein kaiken viime tipassa. Aion tänä vuonna yrittää aikatauluttaa päiviä kalenteriin niin, että työn lisäksi päivään mahtuisi esimerkiksi salilla käyminen ja illalla antaisin blogille muutaman tunnin aikaa. Tämä sen takia, että saisin viikon aikana tehtyä kaikki hommat valmiiksi ja aikaa jäisi muuhunkin. Viime vuonna annoin esimerkiksi työlle, koululle ja blogille oman päivänsä, mutta se ei selkeästikkään toiminut.

Ura & Blogi

Aloin viime vuonna miettimään, että millaista uraa haluan tehdä jatkossa. Onko kauneudenhoitoala sittenkään se ala missä haluan työskennellä vaikka 20 vuoden päästä? Vaikka rakastankin tätä alaa ja koen sen omakseni niin en oikeastaan koskaan pääse etenemän urallani ja tästä olen maininnut aikaisemminkin. Joudun myös ensi kuussa tilanteeseen jossa mun työtunnit vähenevät entisestään joten tämän vuoden yksi tavoitteista on löytää uusi työpaikka ja mahdollisesti ihan eri alalta. Tämä vaatii myös sen, että saisin koulun mahdollisesti käytyä loppuun ja ehkä vielä vähän jatko-opiskelisin sitä alaa mitä opiskelenkin tällä hetkellä. Blogin suhteen aion asettaa muutamia tavotteita tälle vuodelle. Tavoitteet ovat: panosta laatuun vielä enemmän, anna blogille enemmän aikaa ja tietenkin kehity.

Näihi asioihin aion panostaa vuonna 2020

YSTÄVÄT

Haluan laittaa tähän listaan myös ystävät sillä en ole ansainnut mitään maailman parhain kaveri titteliä muutamaan vuoteen sillä ystävät ja niiden kanssa vietetystä ajasta olen nipistänyt ihan liikaa ”kiireen takia”.  Ystävät on aina ollut itselleni todella tärkeitä ja sellaisia tietynlaisia tukipilareita joiden kanssa on voinut puhua asiasta kuin asiasta. Haluan ehdottomasti siis yrittää edes nähdä usempaa ystävää enemmän kuin mihin nyt olen pystynyt.

Tässä oli nyt muutama asia mihin aion panostaa vuonna 2020. Vuoden aikana varmasti mieleen juolahtaa lisää asioita mihin haluaa panostaa, mutta näillä lähdetään liikkeelle. Viime vuosi oli vuosi muiden joukossa ja siihen mahtui paljon hyvää kuin huonoakin. Olen koko viime vuoden toitottanut itselleni, että ensi vuosi on se mun vuosi, mutta saa nähdä miten käy! Tuntuu, että tuon lauseen sanoo itselleen joka vuosi uudestaan ja uudestaan, mutta nyt kun nämä tavotteet on kirjoitettu ylös ja vielä kaikille julkiseksi niin tässä luo jopa itselleen vähän paineita! Tämän vuoden alussa voi sitten palata tähän postaukseen ja kertoa, että miten meni. Näihi asioihin aion panostaa vuonna 2020, mihin sinä aiot?

Mihin aiot panostaa vuonna 2020?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

ENSIMMÄISENÄ UUDENVUODENLUPAUKSENA ELÄMÄNTAPAMUUTOS

5 HELPPOA VINKKIÄ SÄÄSTÄMISEEN, NÄILLÄ VINKEILLÄ ONNISTUT VARMASTI

LUONKO ITSELLENI KIIREEN VAI OLENKO TOSIAAN NIIN KIIREINEN

2 kommenttia

  1. Ansku Glitteri addikti kirjoitti:

    Hyviä ja järkeviä tavoitteita. Tutkimusten mukaan ihminen on onnellinen silloin kun elämä on balanssissa ja työn ohella on myös mukavia harrastuksia joista saa voimaa ja energiaa. Riittävä määrä sosiaalisia suhteita sekä lepo ja hyvä ruokavalio on jo loistava perusta. Vielä kun saataisiin vähän valoa lisää niin alkais tehdä mieli enemmän uloskin ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *