Hae
Paletilla

KK: LOREAL AIR VOLUME MEGA RIPSIVÄRI

*Sisältää mainoslinkkejä

Valitsin kokeilu keskiviikon toiseen postaukseen Loreal Air Volume Mega ripsivärin testiin sillä olin kuullut siitä vain positiivista palautetta. Pohjustettakoon sen verran, että kohdalleni ei ole ikinä sattunut oikeasti huonoa ripsiväriä, mutta on kaksi ominaisuutta joita ripsiväreiltä toivon. Nämä ominaisuudet ovat taivutuksien pitäminen sekä kestävyys. *Loreal Air Volume Mega- ripsiväri lupaa ripsillesi mega tuuheutta eikä muista ominaisuuksista ole mainintaa.

LOREAL AIR VOLUME MEGA RIPSIVÄRI

LOREAL AIR VOLUME MEGA RIPSIVÄRI

*Loreal Air Volume Mega- ripsivärin lupaa ripsille nimensä mukaisesti tuuheutta ja en todellakaan yhtään ihmettele miksi se on tuon nimityksen mega saanut! Koostumus ripsivärissä on jo heti ensi avaisusta lähtien paksun voidemaista mistä se saa heti itseltäni täydet pisteet. En nimittäin pidä yhtään ripsiväreistä joissa on kevyt nestemäinen koostumus. Nämä ripsivärit ovat yleensä parhaimmillaan silloin kun tuote purkissa on päässyt vähän kuivahtamaan. Tässä Lorealin ripsivärissä koostumus on mielestäni ihan täydellinen jo ensimmäisillä kerroilla. Paksun koostumuksen ansiosta se jää ripsiin kiinni ja nimensä mukaisesti luo mega tuuheat ripset. Paksuutta ripsistä ei tämän ripsivärin kanssa puutu ja sillä saakin tehtyä melko näyttävät ripset.

Loreal Air Volume Mega– ripsiväri

Mega tuuheutta ripsille Loreal Air Volume Mega ripsivärillä!

Miinusta Loreal Air Volume mega- ripsiväri saa minulta siitä ettei se pidä ollenkaan taivutuksia! Mutta oikeastaan tiesin jo sen ostovaiheessa ettei tämä ripsiväri tule pitämään taivutuksia, sillä se ei ole vedenkestävä. Muuten tuolla vedenkestävyydellä ei olisi väliä, mutta ainoat ripsivärit jotka pitävät lyhyissä ripsissäni taivutukset ovat vedenkestäviä. Jos et kuitenkaan kaipaa taivutuksia pitävää ripsiväriä vaan ainoastaan juuri tuuheutta ripsiisi niin tämä ripsiväri on sinulle tehty!

Untitled

Ripsivärin harjaspää on melko iso, mutta en itse kokenut sen olevan ongelmallinen käyttää edes omilla pienillä silmilläni. Tuotetta tarttuu harjaspäähän aika reippaasti joten suosittelen yrittää levittää ripsiväriä mahdollisimman kevyesti kerrallaan. *Loreal Air Volume Mega– ripsiväri kestää hyvin menossa mukana mikä on myös yksi sen positiivisista ominaisuuksista. Itselläni kun tuppaa ripsivärit välillä valahtamaan mikäli ne eivät ole vedenkestäviä. Mielestäni ripsiväri tekee ripsistä luonnollisen tuuheat, kauniit ja erotellut. Loistava 15€ ripsiväri sellaiselle joka ei kaipaa tuota taivutuksia pitävää ominaisuutta!

Loreal Air Volume Mega– ripsiväri

Plussat:

+ Antaa volyymia

+ Hyvä koostumus

+Kestävä

Miinukset:

-Ei pidä taivutuksia

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TAIVUTUKSET PITÄVÄ RIPSIVÄRI

TESTISSÄ: BOHO GREEN MAKE-UP

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *