Hae
Paletilla

The Body Shop hehkuva iho porkkanalla

*Sisältää mainoslinkkejä

The Body Shop porkkana

Puhutaampa hetki porkkanasta! Eikä mistään tavallisesta porkkanasta vaan The Body Shopin uudesta sarjasta johon kuuluu kasvojenpuhdistus sekä kosteusvoide kasvoille. Porkkana tuotteet eivät ole uusia The Body Shopin valikoimassa vaan kyseessä on sarja joka on joskus vuosia sitten poistunut valikoimasta ja nyt se on palannut takaisin markkinoille parempana kuin koskaan. The Body Shop porkkana sarjan tuotteissa käytetään elintarviketeollisuudelle helpaamattomia luomuporkkanoita jotka ovat esimerkiksi liian kiemuraisia myytäväksi. Kun elintarviketeollisuudelle kelpaamattomat luomuporkkanat hyötykäytetään kosmetiikkateollisuudessa, vähennetään jätteen määrää sekä Englannissa porkkanoita kasvattavat perhetilalliset saavat niistä oikeudenmukaisen korvauksen.

Untitled

Porkkanoista saa betakaroteenia joka muuttuu ihossa A-vitamiiniksi  sekä se on todella antioksidanttipitoinen juures. The Body Shopin vegaaniset porkkana tuotteet lupaa tehdä ihosta ennen kaikkea hehkuvan ja raikkaan näköisen mitä meidän jokaisen iho kaipaa aina aika ajoittain. Vegaaniset porkkana tuotteet sisältävät yli 90% luonnon raaka-aineita jotka kosteuttavat. suojaavat ihoa sekä taistelevat ilman saasteita vastaan. Luomuporkkanoiden lisäksi tuotteet  sisältävät yhteisökaupan luomutuotettua aloe veraa Meksikosta ja näin ollen sarja sopii lähes kaikille ihotyypeille.

The Body Shop porkkana

The Body Shop Porkkana kasvojenpuhdistus

*Energisoiva porkkana kasvojenpuhdistus on koostumukseltaan geelimäistä joka vaahtoutuu veteen osuessaan. Olin itse yllättynyt eniten siitä, että porkkana kasvojenpuhdistus poistaa meikit kasvoilta yllättävän hyvin yksinäänkin käytettynä vaikka kyseessä on geelimäinen puhdistustuote. Puhdistus poistaa kevyemmän kuin hieman paksummankin meikkipohjan ongelmitta eikä toista puhdistustuotetta välttämättä tarvita. Kaksoispuhdistuksessa tuote viimeistelee puhdistuksen täydellisesti.  Porkkana puhdistus tuoksuu vihreälle ja tuoksua voisi kuvailla juuri leikatun nurmikon tuoksuiseksi. Se on outo vertauskuva, mutta oikeasti täydellinen kuvaamaan tuotteen tuoksua!

The body shop porkkana

En olisi voinut kuvitella, että ihastun tuotteeseen joka on koostumukseltaan geelimäinen ja tuoksuu nurmikolle, mutta niin todella kävi! Tuoksu on mielestäni oikein miellyttävä ja kasvot jää puhdistuksen jälkeen pehmeiksi ja hoidetun tuntuiseksi. Yleensä geelimäiset puhdistukset jättävät ihon natisevan kuivaksi, mutta tämän kohdalla niin ei tapahtunut. Sen lisäksi, että porkkana puhdistus jättää ihon puhtaaksi ja kosteutetun tuntuiseksi jopa puhdistuksen jälkeen niin kasvot sekä mieli tuntuu virkistyneeltä. .Kyseessähän on 100% vegaaninen kasvojenpuhdistus joka sisältää 93% luonnon raaka-aineita kuten esimerkiksi luomuporkkanoita ja aloe veraa kuten ensimmäisissä kappaleissa mainitsinkin. Porkkana kasvojenpuhdistuksen hinta on normaalisti 15 euroa, mutta se on tällä hetkellä tarjouksessa 12€ *The Body Shopin verkkokaupassa. 

The Body Shop porkkana

The body shop porkkana kasvovoide

The Body Shopin *porkkana kasvovoide sisältää samoja luomuporkkanoita ja aloe veraa kuten puhdistuskin. Voiteen tarkoituksena on kosteuttaa ihoa 72h ja auttaa sitä pysymään kauniin hehkuvana. Voide 100% vegaaninen ja sen sisältämät raaka-aineet ovat 97% luonnosta. Kyseessä on täyteläinen kasvovoide joka kuitenkin imeytyy ihoon todella nopeasti. Oman käyttökokemuksen perusteella porkkana kasvovoide sopii täydellisesti myös meikin alle. Voide on väriltään persikkaista, mutta kasvot eivät jää ollenkaan sen värisiksi. Persikkainen pigmentti on kevyt eikä’ sitä juurikaan huomaa iholle levittäessä , mutta ainakin itsestänu on tuntunut siltä, että se korjaisi kasvoilta kevyesti ihon säyy eroja. Kevyen, mutta täyteläisen koostumuksen ansiosta porkkana kasvoide sopii varmasti käytettäväksi niin kesällä kuin talvellakin. Porkkana kasvovoiteen hinta on myös tällä hetkellä 12€ The Body Shopin verkkokaupassa.

Onko The Body Shopin porkkana tuotteet tuttuja vuosien takaa?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

BETTE BOX HEINÄKUU 2019

THE BODY SHOP KESÄN 2019 KAUSISARJAT

UUDET TEHOKOSTEUTTAVAT HIUSTENHOITOTUOTTEET THE BODY SHOPILTA

 

4 kommenttia

 1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Onpa mielenkiintoinen kaksikko! Mä en geeliputsareita pahemmin käytä, kun ne tuntuu monesti kuivattavan ihoa liikaa, mutta tota tekisi melkein mieli kokeilla 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Tää on kyllä kieltämättä mielenkiintoinen sarjakin. Mä en myöskään yleensä käytä geeliputsareita niiden kuivattavuuden takia, mut nykyään mun iho kestää niitä enemmän kuin ennen 🙂

 2. Diiskuneiti kirjoitti:

  Mä ostin just tuota voidetta. Se on ihana, mutta tuoksu on jotenkin itselleni epämiellyttävä 😀

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Ai! Mä jotenkin tykkään näiden tuotteiden tuoksusta vaikka ei se nyt mikään paras tuoksu olekaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.