Hae
Paletilla

Kuvankauniit Bachca meikkisiveltimet

* Tuote on saatu
Bachca
bachca

Viime syksynä pääsin tutustumaan Bachca meikkisivellin- ja hiustarvikebrändiin jota myy kesällä avattu uusi verkkokauppa Beautiikki.fi. Bachca valmistaa meikkisiveltimiä ja hiusharjoja jotka ovat suunniteltu Ranskassa laadukkaita materiaaleja käyttäen. Bachcan tuotteiden varret ovat tehty ympäristöystävällisestä pyökistä ja harjasosat synteettisestä Taklon kuidusta.  Siveltimien pyökki varsi, ruusukultainen metalliosa ja vaaleat harjat tekee näistä Bachcan siveltimistä maailman kauneimmat siveltimet mitä koskaan olen nähnyt!

Untitled

*Bachca Masque Applicator Brush nro. 105

Bachcan kasvonaamio siveltimessä on silikoninen pää jolla saa levitettyä kasvonaamiot helposti ja tasaisesti koko kasvoille. Kasvonaamio siveltimen silikoninen pää toimii spaattelin tavoin, mutta on monta kertaa mukavamman tuntuinen kasvoilla kuin kova spaatteli. Silikonisen spaattelipään avulla saa levitettyä kasvonaamiot helposti, mutta sillä voi myös poistaa kasvonaamion vaikutusajan jälkeen esimerkiksi voidemaiset naamiot kasvoilta pois! Kuinka kätevää!

Bachca

En todellakaan kuvitellut tarvitsevani kasvonaamio sivellintä erikseen, mutta enää en ole mitään muuta käyttänytkään kasvonaamioiden levityksessä. Sivellin on osoittautunut niin hyväksi ja käteväksi, että suosittelisin tätä silikonilla varustettua sivellintä jokaiselle kasvohoitoja tekevällä kosmetologille! Bachca silikonipäinen naamiosivellin maksaa 14,90€ ja sanon, että se on jokaisen euron arvoinen! Pääset tutustumaan naamiosiveltimeen lisää tästä.

Untitled
bachca

*Bachca Eyebrow and Eyeliner Brush nro. 203

Bachcalla on myös viistopäinen sivellin joka käy kulmien sekä rajauksien tekemiseen. Synteettisien harjaksien takia tämä viistopäinen sivellin soveltuu nestemäisille, geelimäisille ja puuterimaisille tuotteille käytettäväksi. Omaan makuun kärki on hieman liian paksu käytettäväksi nestemäisten tai geelimäisten tuotteiden kanssa jos haluaa tarkkaa jälkeä. Esimerkiksi tällä siveltimellä en tekisi nestemäisen tai geelimäisen tuotteen kanssa kulmakarvoja, mutta utuisen rajauksen tekemiseen tämä varmasti soveltuisi hyvin. Sivellin toimii myös kulmissa puuterimaisen tuotteen kanssa moitteettomasti ja silloin, kun kulmat halutaan näin sanotusti vain täyttää. Bachcan viistopäiseen siveltimeen pääset tutustumaan tästä. 

Bachca
Bachca

*Bachca Duo Fiber Brush nro. 103

Bachcalla on myös vanha kunnon skunkkisivellin valikoimassaan joka toimii sen kaksoisharjaksien avulla. Käytin ennen vanhaan aina skunkkisivellintä meikkivoiteen levitykseen ja se toimii nestemäisten tuotteiden levityksessä loistavasti. Nestemäisten tuotteiden lisäksi se soveltuu myös erinomaisesti puuterimaisten tuotteiden levitykseen. Käytän itse nykyään sivellintä enemmän esimerkiksi poskipunan levitykseen, mutta se toimii myös vaikka puuterinkin levityksessä.

Bachca

Siveltimen pidemmät harjakset levittää tuotteen kasvoille ja lyhyemmät tekevät lopputuloksesta tasaisen kauniin. Skunkkisivellin on ihan loistava sivellin meikkauksessa sillä se on niin monikäyttöinen. Muistin itsekkin sen kätevyyden saadessani tämän siveltimen itselleni ja siitä lähtien se on myös itselläni ollut käytössä. Skunkkisiveltimen synteettinen karva on myös ihan super pehmeä!

Bachca
Untitled

En voi edelleen kuin vain ihailla kuinka onnistunut Bachcan siveltimien design on. Pyökki yhdistettynä ruusukultaiseen ja vaaleisiin sävyihin on enemmän kuin onnistunut, sillä näitä siveltimiä pitää mielellään esillä! Näiden kolmen siveltimen lisäksi Bachcalla on luomivärisivellintä, kabukia, häivytyssivellintä sekä paljon muitakin vaihtoehtoja myynnissä. Merkiltä löytyy myös upeita hiusharjoja sekä muita oheistuotteita hiustenlaittoon. Kuten pinnejä ja ponnareita! Kannattaa myös käydä katsomassa koko Beautiikin verkkokauppa sillä hyviä kauneuden verkkokauppoja ei edelleenkään ole mielestäni liikaa!


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TÄRKEIMMÄT SIVELTIMET SILMÄMEIKIN TEKOON

THE ORDINARY

TARTE SHAPE TAPE HYDRATING FOUNDATION

2 kommenttia

  1. Inka Nitta kirjoitti:

    Bachcan siveltimet on kyllä super kauniita ja harjakset pehmeitä. Tämän merkin siveltimet ylsi mun suosikeiksi RT:n ohi 🙂

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Nämä Bachcan siveltimet on kyllä ihan älyttömän nätit! Se on jo ihan hyvin, että nämä on mennyt RT:n siveltimien ohi 😉 Tietää ainakin, että on laadukkaat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *