Hae
Paletilla

Urban Decay Born To Run Luomiväripaletti

Untitled

Lontoon reissun lähestyessä katselin Jeffree Starin videota youtubessa ja huomasin, että silloin Urban Decaylle oli tullut uusi Born To Run luomiväripaletti. Sitä ei kuitenkaan ollut vielä tullut suomeen myyntiin sillon ja ajattelin, että paletti näytti kuitenkin videolla niin houkuttelevalta, että todennäköisesti saisin sen hankittua Lontoosta itselleni. Lontoon reissu kuitenkin tuli ja meni, enkä edes muistanut koko palettia! Born To Run kuitenkin alkoi reissuni jälkeen näkymään suomalaisten keskuudessa ja palasi muistiini. Olin pitkään miettinyt uuden luomiväripaletin ostoa, sillä voitteko kuvitella etten edes muista koska olisin hankkinut uuden luomiväripaletin! Ehtona kuitenkin oli, että paletissa täytyy olla jotakin erilaista.

Born To Run Luomiväripaletti

Urban Decayn Naked palettejen jälkeen en ole oikein ihastunut brändin luomiväripaletteihin, mutta Born To Run paletissa oli sitä jotain. Born To Run paletista löytyy 21 luomivärisävyä neutraalista punertaviin ja upeisiin shimmer sävyihin ja uskon, että sen erilaiset sävyt olivat syy miksi ehdottomasti halusin itsellenikin tämän paletin. 21 luomivärisävyn joukosta löytyy niin mattaista, satiinista kuin kimallesävyjäkin.

Untitled

21 sävyn joukosta löytyy todella erilaisia luomivärisävyjä mitä normaalisti omistan tai käytän. Käännyn usein mattaisten ja satiinisien luomivärisävyjen puoleen, mutta paletin upeat metalliset shimmer sävyt saivat mut tekemään osto päätöksen. Käytän todella usein mattaisia luomivärisävyjä enkä oikeastaan omista hirveästi metallisia shimmer luomivärejä joten se oli yksi syy miksi paletti oli alkujaankin kiinnostava ja juuri haluamani erilainen paletti. Upeiden sävyjen lisäksi paletti on laadukkaan ja kestävän oloinen sekä suurena plussana on koko kannen kokoinen peili.

Born To Run Luomiväripaletti

Löytyy paletista muutama miinus puolikin. Kestävän ja laadukkaan oloisen pakkauksen takia paletti on myös todella painava. Kun tein tällä paletilla silmämeikkiä ja käytin paletin peiliä sitä tehdessäni, niin jossain kohtaa paletin piteleminen oli jo työlästä! Paletti on suunniteltu niin, että siinä on kaikki tarvittavat sävyt silmämeikin tekemiseen missä ikinä sitten oletkaan. Vaikka paletin design tukee tuota mainoslausetta, että missä ikinä oletkaan niin paletista varmasti löytyy tarpeelliset luomivärisävyt niin en itse henkilökohtaisesti pidä paketin ulkonäöstä.

Untitled

Mihin ikinä menetkään, paletista löytyy kaikki tarvittavat sävyt

Paletista kuitenkin huomaa, että se on suunniteltu juuri niin, että mihin ikinä menetkään niin siitä löytyy kaikki tarvittavat sävyt. Luomivärisävyt ovat keskenään hyvin erilaisia, mutta silti kaikki sointuvat toistensa kanssa yhteen. Myös luomivärisävyjen pigmentti on ihan mieletön. Paletilla saa luotua niin neutraaleja kuin näyttäviäkin lookkeja ja tämän takia itsekin valitsisin varmasti Born To Run luomiväripaletin matkalle mukaan. Uskoisin myös, että kestävän ja painavan tuntuinen paletti on kestää matkustelua! Urban Decayn tapaan paletti oli jokaisen sentin arvoinen ja juuri se etsimäni erilainen luomiväripaletti pitkästä aikaa!

4 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Tämä on ihan nätti mutta jostains yystä en ole itse tätä innostunut hankkimaan. Ehkä siksi kun hankin vasta Backtalkin ja muutenkin olen ostanut aika paljon meikkejä viime aikoina ;D

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Backtalk on kans kyllä upea, mutta siinä on semmosia sävyjä mitä itse omistan jo paljon 🙂 Muhun jotenkin iski tämä Born To Run kun siinä on niin erilaisia sävyjä mitä en edes omista 😀 Mä en oo ostanut meikkejä paljoakaan pitkään aikaan joten salittakoon yks paletti 😉

 2. Linda kirjoitti:

  Tää on ihana<3 En vaan taas oo vähään aikaan muistanut tällä meikata, kun oon niin keskittynyt muihin paletteihin 😀 Ulkoasusta en mäkään tykkää, ei vetoa muhun yhtään eikä myöskään oo mun mielestä yhtään samassa linjassa muiden UD:n tuotteiden kanssa. Toki ymmärrän, että tää on uusi kokoelma ja tarkoituksella ulkoasultaan erilainen, mutta muhun toi erilaisuus ei vetoa!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Niin on <3 Mä oon taas jotenkin nyt käyttänyt tätä palettia ja unohtanut kaikki muut 😀 Jotenkin mullakin pistää silmään se erilaisuus, kun sit taas UD:n muut tuotteet on aivan erilaisissa paketeisssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *