Hae
Paletilla

Black Friday Haul

Black Friday.. kosmetiikka hamstraajien unelma päivä, kun suurin osa kosmetiikkaa myymistä yrityksistä antaa jonkin sortin prosentti tai euro alennuksen tuotteista! Vai päivä jolloin ei vaan pitäisi ostaa mitään? Olin henkisesti valmistautunut ostamaan koko tilin suurin piirtein tyhjäksi, mutta kassalle näpyttelin loppujen lopuksi yhden luomiväripaletin ja huulipunan.

Molemmat tuotteet tilasin oletkaunis.fi sivustolta ja molemmat tuotteet ovat Jeffree Staria. Olin pitkään haaveillut Jeffreen Androgyny luomiväripaletista ja mikä ihana syy kotiuttaa se Black Friday alennuksien aikaan! Androdyny palettia kuvaillaan ”neutraalina” luomiväripalettina, mutta mulle se on täysin erilainen paletti mitä yleensä tulee käytettyä. Onhan se Beauty Killer palettiin verrattuna neutraalimpi sävyiltään. Androgyny paletissa mua on kiehtonut juuri sen erikoiset sävyt. Punaista, oranssia, vihreää sekä muutamaa sinistä sävyä sisältä paletti sisältää ainakin mulle erikoisempia sävyjä.

Androgyny luomiväripaletista löytyy yhteensä kymmenen erilaista sävyä. Kuusi näistä on mattaisia ja neljä shimmerisiä. Yllä olevassa kuvassa on vasemmalta oikealle sävyt: Dominatrix, Deja Vu, Charm, Safe Word ja Frosting. Näistä viidestä sävystä suosikkini on ehdottomasti sävy Charm. Se on hieman murretun sävyinen oranssi ja on yksi niistä missä on shimmeriä.  Charm on hyvin erilainen sävy kuin monet muut omistamani oranssit luomivärit.

Luomiväripaletin viisi alhaalta löytyvää sävyä ovat todella erilaisia sävyjä mitä normaalisti tulisi käytettyä. Vasemmalta oikealle löytyy sävyt: Swallow, Poison, Military, Fetish ja Androgyny. Näistä viidestä en edes osaa valita suosikki sävyä, sillä nämä kaikki on mun mieleen! Paletin luomivärinapit on ihan älyttömän pigmenttisiä ja niitä täytyykin työstää luomille todella varovasti. Luomivärinapit on mielestäni hyvän kokoisia eikä varmasti lopu nopeasti.

Jeffree Starin nestemäiset matta huulipunat on ollut mun suosikkeja siitä lähtien, kun ostin ensimmäisen itselleni. Nämä matta huulipunat jos mitkä pysyy ihan erilailla huulilla, kun monet muut samanlaiset tuotteet. Jeffreen matta huulipunat pysyy kirjaimellisesti koko päivän kulumatta juuri mihinkään. Syömisen jälkeen joutuu joissakin punissa korjaan huulten sisäosaa. Mä itse aina unohdan  sen päivän punan mikä on aamulla valikoitunut huulille yleensä kotiin, joten mulle on plussaa jos tuote pysyy kun tauti paikallaan

Jeffree Starin mattainen huulipuna joka valikoitui tällä kertaa matkaan mukaan on sävy Deceased. Deceased on sävyltään harmaan-beige, joka kuvissa näyttää melko vaalealta nude sävyltä. Kuivuessaan Deceased sävy on aika tumma ja mielestäni taittuu hieman violettiin. Sävy on sellainen mitä yleensä käytän arkisin ja tämä tulee varmasti olemaan sellainen, joka päätyy huulille varmasti melko usein.

Mitäs Black Friday löytöjä te teitte?

4 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Mäkään en kyllä mitenkään turhan neutraaliksi tota palettia kuvailisi 😀 Esimerkiksi siniset luomivärit ei mun mielestäni ole kovinkaan neutraaleja. Mutta siis joka tapauksessa tosi kauniit sävyt tossa paletissa on! Deja Vu ja Frosting olisi noiden sun swatchien perusteella eniten mun mieleen, rakastan shimmerisiä luomivärejä<3

  Mä tein elevenille ja Mádaran verkkokauppaan tilaukset Black Fridayna ja molemmat paketit odottelee jo postissa, jotta pääsen ne hakemaan 🙂 Niin ja aiemmin samana viikonlla tilasin Beauty Bayn alesta palkinnon tulevaan blogiarvontaan!

 2. Kosmetiikan suurkuluttaja kirjoitti:

  Itse tilasin Black Friday- alennuksista ainoastaan The Body Shopista ja Beautybaysta! Beautybayn ostoksia vielä odottelen.. Mietin itsekkin tuon paletin ostamista, mutta päädyin siihen lopputulokseen, että taidan jo omistaa sen tyyppisiä sävyjä mitä käyttäisin tuosta paletista.

 3. Viivi kirjoitti:

  Ei toi paletti kyllä munkaan mielestä neutraalia ole nähnykkään 😀 Munkin mielestä paletissa on ihanat sävyt! Deja Vu ja Frosting on ihania sävyjä, mutta just tollasia käytän usein 🙂

  Oih, Madaraa ois ehdottomasti pitänyt tilata Black Fridayna! Eleveniltä himoitsin sigman siveltimiä, mutta jätin tilaamatta. Mulle Beauty Baysta tilaaminen on ongelma, kun ei hyväksy mun pankkia! Vitsit et ärsyttää, kun sieltä haluis tilailla, mut täytyy aina pyytää jonkun muun tilaan 😀

 4. Viivi kirjoitti:

  Moni on varmasti tilaillu TBS:ltä ja Beauty Baysta. Mäkin tilailisin Beauty Baysta usein, mutta niinkun sanoin ylemmässä kommentissa Lindalle ettei ne hyväksy mun pankkia 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.