Hae
Paletilla

Essencen syksyn sekä talvisesongin uutuus tuotteet

Untitled

Essence julkaisi elokuun alussa uusia meikkituotteita kokoelmiinsa jonka teemana olikin update autumn and winter 2018. Syksy ja talvisesongin trendeihin kuuluu metallinen hohto, kawaii- tyyli, hologram ja erilaiset glitter tuotteet. Why Not Pr lähetti meille Essencen syys uutuuksia pr- pakettien avaus videolle ja tätä kautta pääsin itse tutustumaan näihin Essencen uutuuksiin. Joukossa oli muutama tuote jonka testaamista odotin innolla ja muutama yllättäjäkin!

essencen uutuudet 2018

Essence Insta Perfect Liquid Make Up

Ennen kuin Essencen syksy ja talvisesongin uutuudet olivat julkaistu, kuulin että valikoimaan saapuu uusi meikkivoide. Odotin Essencen uuden meikkivoiteen kokeilua kuin kuuta nousevaa sillä se lupasi mattaisen ja virheettömän lopputuloksen. Essencen meikkivoiteet ovat olleet aina hinta-laatusuhteeltaan omasta mielestäni älyttömän hyviä joten siksi odotin myös tämän uutuus meikkivoiteen testaamista! Tämä uusi Insta Perfect Liquid on tosiaan matan lopputuloksen jättävä meikkivoide jota voi kerrostaa saadakseen haluamansa peittävyyden. Sävy vaihtoehtoja löytyy kuusi, mutta niitä voi sekoitella keskenään saadakseen omalle iholle sopivan sävyn.

Untitled

Vaikka kuuden sävyn värivalikoima tuntuu todella suppealta ja itsekkin olisin toivonut, että sävyjä olisi ollut enemmän. Meikkivoide sävyä valittaessa valitsen aina vaaleimman mitä löytyy, mutta tästä Essencen meikkivoiteesta mulla on sävy 30 funny Ivory eikä se todellakaan ole liian tumma vaikka aluksi sitä pelkäsin. Essencen vaaleimmatkin meikkivoide sävyt ovat olleet itselleni liian tummia joten itseänikin yllätti, että sävy 30 on oikeasti melko vaalea. Meikkivoiteen koostumus on todella nestemäistä ja sitä kuluu aika reippaasti yhdellä kertaa. Pysyvyys meikkivoiteella on Essencen tasoista eli todella hyvä alle 6€ hintaan verrattuna.

essencen uutuudet 2018

Essence Melted Chrome Eyeshadow

Yllätyin joskus aikoinaan Essencen luomivärien pigmenttisyydestä, mutta voin sanoa että näiden Melted Chrome luomivärien pigmenttisyys vei melkein jalat alta! Kyseessä on metallinhohtoinen luomiväri jota löytyy hopeana, kuparisena, roosana, nudena ja jopa siniviolettina. Luomivärin koostumus on todella pehmeää joten se selittänee jo hieman sen pigmenttisyyttä. Luomelle se tarttuu parhaiten sormella laitettuna tai siveltimellä joka on kostea. Näin ollen luomiväristä saa kaiken irti. Siinä suhteessa, että yhdellä luomivärillä on hintaa 3,70€ ja se on näin pigmenttinen niin en voi kun suositella testaamista. Varsinkin näin pikkujoulu kautena ihan ykkös tuote!

Untitled

Essence Too Glam To Give A Damn

Essence julkaisi syksy ja talvisesonkiin neljä uutta palettia, joista yksi oli tämä Too Glam To Give A Damn violettinen paletti. Paleteista löytyy matta sekä shimmer sävyjä jotka sopivat myös käytettäväksi esimerkiksi poskipunana tai highlighterina! Kysessä siis on todellinen monitoimi paletti jonka sävyt ovat ihanan syksyisiä!

Paletin vihreä sekä keltakultainen sävy tekee siitä erityisen, mutta kuten aina niin Essencen palettien pigmentit ovat huomattavasti huonommat kuin yksittäisten nappien. Värejä on todella vaikea hallita ja niitä saa työstää melko kauan, että lopputuloksesta tulee siisti. Sanottakoon nyt kuitenkin, että alle yhdeksän euron paletiksi tämä on silti hinta-laatusuhteeltaan aika hyvä kunhan vain pohjustaa luomet todella hyvin ja jaksaa työstää paletin sävyjä! Too Glam To Give A Damn paletin lisäksi löytyy Born Awesome paletti josta löytyy hieman punertavia ja nudemaisia sävyjä, Not Your Princess josta löytyy pinkkiä ja luonnollisia sävyjä sekä The Future Is Me joka taas sisältää sinertäviä sävyjä.

Untitled

Essencen uutuudet ovat siis jo lanseerattu, mutta en ole löytänyt itse näitä uutuuksia vielä kauppojenhyllyiltä täältä Tampereelta. Näitä Essencen syksyn ja talvisesongin uutuuksia kuitenkin löytyy Essenceä myyvistä nettikaupoista. Suosikkini näistä kolmesta Essencen tuotteesta oli ehdottomasti meikkivoide jonka testaamistakin odotin innolla. Kyseessä on todella edullinen ja hinta-laatu suhteeltaan erinomainen meikkivoide jota suosittelen ehdottomasti testaamaan. Myös isona plussana meikkivoiteen vaaleat sävyt vaikka sävyvalikoima on muuten todella suppea.

Oletko testannut Essencen syksyn uutuuksia? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

Essence Fresh & Fit Awake Make Up Meikkivoide

Essencen uudet kulmatuotteet

Kannattaako ostaa kosmetiikka joulukalenteri?

14 kommenttia

 1. Inka Monola kirjoitti:

  Melted Chrome sinkkuluomiväri kiinnostaisi minua ehdottomasti jossain toisessa värissä 🙂

 2. NelliL kirjoitti:

  Ihanan talvisia värejä 🙂

 3. Marjo kirjoitti:

  Essence uutuuksia sen ole testannut eikä merkki ole minulle muutenkaan tuttu. Kauniita sävyjä tuosta luomiväripaletissa. Ihanan syksyisiä kaikki.

 4. Linda kirjoitti:

  Kiva kun kirjoittelit näistä tuotteista, mä en oo itse essencen uutuuksia testaillut ainakaan vielä 🙂 Edullisten brändien kohdalla noi meikkivoiteiden sävyt on monesti tosi huonoja ja mullekin tosi usein se vaaleinkaan sävy ei oo riittävän vaalea, enkä taida edes olla yhtä vaalea iholtani kuin sä :/ Kiva että tossa meikkivoiteessa oli kuitenkin myös tarpeeksi vaalea sävy valikoimissa! Multa löytyy yksi essencen luomiväripaletti, viime kevään adventure awaits sarjasta, ja siinä on pigmenttisyys kohdillaan 🙂 Pitääkin käydä swatchailemassa noita uusia paletteja!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Joo se on iso ongelma, että vaaleimmat meikkivoide sävyt on usein liian tummia sillä oon niin valkoinen 😀 Tämä ongelma ei ainoastaan ole edullisissa merkeissä vaan kaikissa! Yllätyin itsekkin, että tää Essencen meikkivoide oikeasti oli todella vaalea! Mua harmittaa, että näitä Essencen uutuuksia ei oo löytyny täältä Tampereella mistään!

 5. MINI-blogi/Elina kirjoitti:

  En ole testannut Essencen uutuuksia.

 6. Mari_Shopaholic kirjoitti:

  Meikkivoide vaikuttaa kiinnostavalta, sitä haluaisin itsekin testata. 🙂 Tuo paletti muistuttaa mua tosi paljon niistä MACin luomiväripaleteista, samantapainen asettelu.

 7. Maija / Kivipuuteri-blogi kirjoitti:

  Mä tykkäsin tuosta meikkivoiteesta, mutta se ei kestä omalla ihollani kovin kauaa kiillottomana. Ja plussaa kuudesta eri sävystä, koska yleensä essencellä on vaan 3-4 eri väriä meikkivoiteissa, joten toivottavasti jatkossakin olisi enemmän valikoimaa 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Mullakin meikkivoide kuluu välillä tosi nopeesti pois, mutta taas välillä se pysyy yllättävän hyvinkin 🙂 Toikin on totta, että nyt on vähän enemmän sävyjä kuin yleensä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.